bobek05 -> RE: Teža trebuha (2.1.2006 21:37:43)
|
Kot si sama že večkrat slišala, so si nosečnosti med sabo blazno različne (celo pri isti ženski)... Zdaj te je pač doletela ta "nadloga"... Evo za primerjavo - večina ljudi, ki me je videla FEBRUARJA (lani) je menila, da bom rodila čez kakšen mesec, rok pa sem imela JULIJA!!! Sem ti menda vse povedala... Moj končni obseg trebuha 125cm (sem pa rodila 17 dni pred PDP)... Glej, če ti ne paše hodit, počivaj... Razgibavanje je pomembno, vendar se ne naprezaj.. Nosiš mogoče bolj nizko? So ti na morfologiji kaj omenjali, da bi otrok lahko bil večji (in posledično tudi težji)? Baje, da je drugi otrok obilčajno težji od prvega (ni pa nujno), brce so bolj močne (ima več prostora za gibanje) in porod je lažji... Mogoče ti bo teža trebuha res malce otežila nosečnost, ampak še vedno je nosečnost - TVOJA nosečnost, tvoj otroček, ki v tebi raste, zato se probaj čim več sprostiti, uživaj, sanjaj o svojem sončku, poslušaj glasbo, ki ti je všeč in poležavaj (kolikor se pač da)... Če si v službi (pa tudi če nisi) večkrat na dan sedi in sede ali leže ragibavaj noge in roke, da se boš dovolj gibala, vsekakor pa ti priporočam, da počivaj če ti tako paše... Poslušaj svoje telo...
|
|
|
|