Gina
|
Točno to, kar se tebi dogaja, se je dogajalo meni, ko se je rodil prvi otrok. Tega je 10 let nazaj in takrat ime Dan ni bilo prav pogosto, vsekakor pa takrat še ni bilo poplave nenavadnih imen, ki so meni tako zelo lepa, moji tašči pa pač ne. NO, ko smo povedali, da mu bo ime Dan, je ni bilo blizu 2 mesec, ko se je rodil, ga je prišla v porodnišnico pogledat, ampak samo zato, ker je moj rekel,da se še nisva odločila, kako mu bo ime (pa meni ni upal tega povedat). Ko je izvedela, da je Dan, je ni bilo k nam 3 mesece, čeprav smo živeli v isti hiši!! Pa prvi vnuk je bil njen. Je rekla, da ne more iti po cesti in reči Dober dan, to je pa Dan. Potem so me vsi spraševali, če bo punčka pa Noč. Jaz ne vem, kaj je ljudem, da so tako zelo zakompleksani. Bogi so. In veliko je takih. Ker dandanašnji vse kratka imena (Tia je zelo pogosto ime, poglej na statistiko zadnjih par let, jaz vsaj 3 Tie poznam osebno, v živo, tule gor na rr jih je pa tudi par) niso nič posebnega, ampak so tako pogosta, kot so bile svoje čase Mateje, Nataše in Barbare, pa še eno generacijo nazaj Jožkoti, pa Francke, ni kaj za naredit. Tvoji sorodniki se bodo morali sami znebit kopleksov, tako kot se je moja bivša tašča. Logično ima zdaj otroka neizmerno rada.
|