pinka1 -> RE: JANUAR - naš mesec! (4.1.2006 11:55:30)
|
Joj, kak ste pridne čveke. Me en dan ni bilo, pa je gradiva za cel roman[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Jaz se z avtom še vedno vozim. Ko sem bila v službi sem se itak 100 km na dan vozila, tak da se zdaj tudi sama vozim na preglede - cca 40 km v eno smer. Shooo - potem sva pa bile včeraj obe v Dobrni. Kak se ti je zdela akupunktura? Jaz grem jutri petič in se mi zdi kat OK. Upam, da bo pomagala. Jaz sem si streilizirala dudo in ni šla nič barva dol. Sem jo vrgla v vrelo vodo in pustila vreti 5 min. Flaško bom pa sterilizirala, ko jo bom rabila - upam, da čim kasneje. Stvari za v porodnišnico sem si včeraj dokončno spakirala, pa tudi za malčka in bom vse istočasno kr nesla zraven, dragi bo pa potem prinesel samo dekico, pa pajacek, pa jajčko itak. Sem vzeča malo več cotk, ker si ne znam še ravno predstavljat kaj mu bomo oblekli. Jutri imam CTG, pa spet UZ - me kar malo skrbi, ker sem slabokrvna in G preverja če malček v redu raste. Nazadnje je bil dovolj velik - upam, da bo tudi jutri vse OK. Aja, kile pa 13+ in obseg 102 cm.
|
|
|
|