|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   babylove plenice?!
28.12.2005 9:09:17   
mia-2
Eno vprašanje imam-namreč v soboto sem v Interšparu v Celju(DM) kupila omenjene plenice (9-20kg), ko sem jih našemu fantu dajala gor 2 dni je mel do hrbta in trebuha vso kožo živo rdeči in ko sem ga umivala je vpil kot nor.Tud lulček je bil cel rdeč.Med umivanjem sem opazila da ima po koži ostanke gela ki se naredi v plenici.Tega gela je bilo kar veliko in se ga komaj očisti ker se tako svaljka.Ker se mi je zdelo da bi lahko to bil vzrok plenic sem jih zamenjala za Fixies in kožo namazala z bepanthenom in sedaj je vse ok-lepa koža.Včeraj sem pa za foro spet zamenjala za Babylove in spet ista rdečina.A lahko nesen plenice nazaj tudi če nimam računa ker mem še en paket cel- neodprt?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: babylove plenice?!
28.12.2005 9:13:43   
uma
Jaz tudi nisem bila zadovoljna z babylove plenicami, ker so vse premočile (4-9kg). In sem imela prav tako odprt paket in seveda jih je nekaj malo manjkalo. Pa sem kar nesla nazaj. V NM so mi brez problema vzeli plenice nazaj, čeprav sem bila brez računa in je bil paket odprt. Za tisti denar sem si pač izbrala druge artikle. So bili zelooo prijazni in sem bila še sama presenečena.
Tako da kar poskusi. Čeprav mislim, da če so v NM bi lahko tudi v Celju- DM je DM.
Srečno!

V moje življenje je posijalo sonce po imenu Žak!

(odgovor članu mia-2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.12.2005 9:25:58   
b.nika
Tudi jaz sem pred 14. dnevi nesla nazaj pleničke ( 7-18 kg ) ker so mi vse premočile. Vrnila sem odprt jumbo paket, pa sploh ni bilo problemov. Menjala sem jih v KK.

(odgovor članu uma)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.12.2005 11:26:59   
Suzi*
Brez problema ti bodo zamenjali tudi odprt paket. Meni so tudi...oz. so mi vrnili denar, ker sem imela račun.

Prejšnji teden sem bila pa spet v DM, mi prodajalka reče, da so spet stare babylove plenice nazaj. Sem ji rekla, ok, jih kupim, če lahko tule na mestu odprem paket in pogledam, če so res iste. No, pa sem odprla in valda da so še vedno take papirnate. Sem jih takoj zavrnila. Ma brezveze. Zdaj sem zadovoljna z Libero in ne vem, če me bodo še prepričali v nakup Babylove.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu b.nika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.12.2005 13:11:25   
petraz
Tudi jaz sem bila zadnjič zelo nezadovljna z temi plenicami, ker so mi full premočile. Pa ti povem, da mi je žal, da jih nisem nesla nazaj, ker sem jih od jeze prej stran vrgla. Sedaj sem probal te iz Hoferja in so za enkrat vredu, bomo videli kaj bo.user posted image

(odgovor članu mia-2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.12.2005 19:11:14   
m_m
Kako pa vidite razliko med dobrimi in slabimi plenicami, ko so še nove?

Naše tudi nenormalno premočijo v primerjavi s Pamperskami. Imam pa 3 pakete user posted image  

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.12.2005 19:15:34   
Anonimen
Ne štekam user posted image
Meni pa ne premočijo.
So pa tiste Maxi 7-13, jumbo paket, gor imajo narisane žirafice. Tiste z žabicami so bile res zanič, ampak tele so pa okej.
Za ponoči imamo Fixies Vijola.

(odgovor članu m_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
28.12.2005 19:31:16   
Barči78
Tinka, sej nam tudi ne premočijo, sam sigurno pa niso takšne, kot so bile prej. So bolj trde in imajo manj elastičen pas.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.12.2005 20:24:35   
ana b
Hi!
Baje je bila vmes ena slaba serija, ker so zamenjali proizvajalca. Tudi v LJ so menjali brez problemov in celo brez računa.
Srečno in uspešno menjavo!
LP

(odgovor članu mia-2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.12.2005 21:21:15   
babica
Punce brez problema jih vrnite nazaj.Menjava brez računa ! user posted image

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.12.2005 21:58:13   
smeja2
Jaz sm zadnjič v Italiji (Udine-Alpe adria) kupila en paket, da vidm če majo italijani tud ta škart robo.
Pa je nimajo. Imajo prov tiste ta dobre, z elastičnim pasom zadaj. So sicer dražje ampak so pa ta stare dobre babylove. Sm si prov shranila po eno dobro in eno škart plenico in sm sigurna da so ta dobre!!
Se pravi, da sam v Slovenijo škart pošijajo user posted image

(odgovor članu babica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.12.2005 10:10:13   
Grascakinja
LIBERO plenice se dobijo samo v Sparu in so iste kot tiste dobre stare Babylove, ki se jih pri nas ne dobi več. Cena je pa tudi ugodna.

(odgovor članu smeja2)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.12.2005 13:03:40   
Anonimen
Kaj pa tiste, ki imajo narisane račke in napis babylove na sprednji strani (mini velikost)? Jaz še vedno ne vem, katere so to (stare ali nove), v vsakem primeru pa boljše kot Pampers.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
30.12.2005 21:04:50   
pika**
Jaz se ne grem več teh eksperimetov ( so že stare nazaj, kdaj ???? ) .
Definitivno sem prešaltala na Fixsies modre čez dan , ponoči pa Pampers Sensitive. Malce je dražje , zato pa nimam nobenih problemov z Gašperjevo ritko in zamakanjem.

am, bam, pet podgan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

imena
luncaa

katero ime za punčko???

Kaja (31%)

Ela (45%)

Lia (24%)

Število vseh glasov: 216

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!