babylove plenice?! (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

mia-2 -> babylove plenice?! (28.12.2005 9:09:17)

Eno vprašanje imam-namreč v soboto sem v Interšparu v Celju(DM) kupila omenjene plenice (9-20kg), ko sem jih našemu fantu dajala gor 2 dni je mel do hrbta in trebuha vso kožo živo rdeči in ko sem ga umivala je vpil kot nor.Tud lulček je bil cel rdeč.Med umivanjem sem opazila da ima po koži ostanke gela ki se naredi v plenici.Tega gela je bilo kar veliko in se ga komaj očisti ker se tako svaljka.Ker se mi je zdelo da bi lahko to bil vzrok plenic sem jih zamenjala za Fixies in kožo namazala z bepanthenom in sedaj je vse ok-lepa koža.Včeraj sem pa za foro spet zamenjala za Babylove in spet ista rdečina.A lahko nesen plenice nazaj tudi če nimam računa ker mem še en paket cel- neodprt?

uma -> RE: babylove plenice?! (28.12.2005 9:13:43)

Jaz tudi nisem bila zadovoljna z babylove plenicami, ker so vse premočile (4-9kg). In sem imela prav tako odprt paket in seveda jih je nekaj malo manjkalo. Pa sem kar nesla nazaj. V NM so mi brez problema vzeli plenice nazaj, čeprav sem bila brez računa in je bil paket odprt. Za tisti denar sem si pač izbrala druge artikle. So bili zelooo prijazni in sem bila še sama presenečena.
Tako da kar poskusi. Čeprav mislim, da če so v NM bi lahko tudi v Celju- DM je DM.
Srečno!

b.nika -> RE: babylove plenice?! (28.12.2005 9:25:58)

Tudi jaz sem pred 14. dnevi nesla nazaj pleničke ( 7-18 kg ) ker so mi vse premočile. Vrnila sem odprt jumbo paket, pa sploh ni bilo problemov. Menjala sem jih v KK.

Suzi* -> RE: babylove plenice?! (28.12.2005 11:26:59)

Brez problema ti bodo zamenjali tudi odprt paket. Meni so tudi...oz. so mi vrnili denar, ker sem imela račun.

Prejšnji teden sem bila pa spet v DM, mi prodajalka reče, da so spet stare babylove plenice nazaj. Sem ji rekla, ok, jih kupim, če lahko tule na mestu odprem paket in pogledam, če so res iste. No, pa sem odprla in valda da so še vedno take papirnate. Sem jih takoj zavrnila. Ma brezveze. Zdaj sem zadovoljna z Libero in ne vem, če me bodo še prepričali v nakup Babylove.

petraz -> RE: babylove plenice?! (28.12.2005 13:11:25)

Tudi jaz sem bila zadnjič zelo nezadovljna z temi plenicami, ker so mi full premočile. Pa ti povem, da mi je žal, da jih nisem nesla nazaj, ker sem jih od jeze prej stran vrgla. Sedaj sem probal te iz Hoferja in so za enkrat vredu, bomo videli kaj bo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

m_m -> RE: babylove plenice?! (28.12.2005 19:11:14)

Kako pa vidite razliko med dobrimi in slabimi plenicami, ko so še nove?

Naše tudi nenormalno premočijo v primerjavi s Pamperskami. Imam pa 3 pakete [sm=smiley3.gif] 

Anonimen -> RE: babylove plenice?! (28.12.2005 19:15:34)

Ne štekam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Meni pa ne premočijo.
So pa tiste Maxi 7-13, jumbo paket, gor imajo narisane žirafice. Tiste z žabicami so bile res zanič, ampak tele so pa okej.
Za ponoči imamo Fixies Vijola.

Barči78 -> RE: babylove plenice?! (28.12.2005 19:31:16)

Tinka, sej nam tudi ne premočijo, sam sigurno pa niso takšne, kot so bile prej. So bolj trde in imajo manj elastičen pas.

ana b -> RE: babylove plenice?! (28.12.2005 20:24:35)

Hi!
Baje je bila vmes ena slaba serija, ker so zamenjali proizvajalca. Tudi v LJ so menjali brez problemov in celo brez računa.
Srečno in uspešno menjavo!
LP

babica -> RE: babylove plenice?! (28.12.2005 21:21:15)

Punce brez problema jih vrnite nazaj.Menjava brez računa ! [sm=smiley17.gif]

smeja2 -> RE: babylove plenice?! (28.12.2005 21:58:13)

Jaz sm zadnjič v Italiji (Udine-Alpe adria) kupila en paket, da vidm če majo italijani tud ta škart robo.
Pa je nimajo. Imajo prov tiste ta dobre, z elastičnim pasom zadaj. So sicer dražje ampak so pa ta stare dobre babylove. Sm si prov shranila po eno dobro in eno škart plenico in sm sigurna da so ta dobre!!
Se pravi, da sam v Slovenijo škart pošijajo [sm=smiley7.gif]

Grascakinja -> RE: babylove plenice?! (29.12.2005 10:10:13)

LIBERO plenice se dobijo samo v Sparu in so iste kot tiste dobre stare Babylove, ki se jih pri nas ne dobi več. Cena je pa tudi ugodna.

Anonimen -> RE: babylove plenice?! (29.12.2005 13:03:40)

Kaj pa tiste, ki imajo narisane račke in napis babylove na sprednji strani (mini velikost)? Jaz še vedno ne vem, katere so to (stare ali nove), v vsakem primeru pa boljše kot Pampers.

pika** -> RE: babylove plenice?! (30.12.2005 21:04:50)

Jaz se ne grem več teh eksperimetov ( so že stare nazaj, kdaj ???? ) .
Definitivno sem prešaltala na Fixsies modre čez dan , ponoči pa Pampers Sensitive. Malce je dražje , zato pa nimam nobenih problemov z Gašperjevo ritko in zamakanjem.

Stran: [1]