Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A vse generalno pucate za praznike? 23.12.2005 10:41:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Selena Neva, kaj boljšega!! Potem jih pa izkoristi za pucanje tistega, česar sama nisi opazila, heheh. Ma ne vem no,zakaj sem vedno tako nervozna,ko se napovejo za obisk? Pri njej doma je vse kot v škatlici,vse na svojem mestu,vse čisto. Pri nas pa kot bi bomba padla.
|
|
|
|
RE: A vse generalno pucate za praznike? 23.12.2005 13:08:27
|
|
|
|
tanikaa
|
Generalka??? Kaj je to??? Pucam, ko se mi da. Okna pomijem, ko se mi da. Zavese zaperem, ko se mi da (enkrat na leto se mi zdi premalo ). V glavnem, pospravljamo sproti, vsak za sabo, enkrat ali dvakrat na teden posesamo. Nikoli ne čutim potrebe po generalki. Zato, ker enkrat naredim eno, potem zopet drugo...ampak samo kadar imam voljo za to.
|
|
RE: A vse generalno pucate za praznike? 23.12.2005 13:26:02
|
|
|
|
KIRA
|
kje pa. glih tako umazano oz. čisto je kot kdaj dugič. nimam cajta se še s tem **** - pucanja mam itak preveč. kar je za silo treba nardit napravim, ostalo pa bo pač počakalo. če pa bo kak obisk, pa naj ne gledajo, če jim ni všeč. sem pa do sedaj vsako leto vsaj mal ookrasila stanovanje, tako za božično vzdušje, letos pa tud to ne. ni cajta.
|
|
|
|
RE: A vse generalno pucate za praznike? 23.12.2005 13:43:26
|
|
|
|
MarijaPo
|
Midva imava generalko samo takrat, ko pridejo kaksni ful pomembni obiski, enkrat sem se dosmrtno zamerila tastu, ker je prisel na obisk in je bilo res ful razmetano in svinjsko.
|
|
|
|
RE: A vse generalno pucate za praznike? 23.12.2005 14:35:43
|
|
|
|
Seven*
|
Ne cistim, oz. ko je kriza. Okna sem v zadnjih dveh letih pomila 1x. Sem raje z otroci in z njimi prezivljam kvaliteten cas. Nikakor ne mislim biti suzenj pospravljanja in ciscenja. Tepihov se nisem prala, jih samo posesam (obcasno). Svinjarija ne skodi, zpostavljeni otroci pa..
|
|
|
|
RE: A vse generalno pucate za praznike? 23.12.2005 14:48:21
|
|
|
|
Anonimen
|
o babe moje kako lažete pa še kako pospravljate
|
|
|
|
RE: A vse generalno pucate za praznike? 23.12.2005 14:55:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Majke mi, naj mi pes crkne, da ne lažem!
|
|
|
|
RE: A vse generalno pucate za praznike? 23.12.2005 15:04:07
|
|
|
|
Nasy
|
mi za praznike razmetavamo, kje, si čudna ti malo, da bomo pospravljali
|
|
RE: A vse generalno pucate za praznike? 23.12.2005 15:07:44
|
|
|
|
Marogica
|
Mi pospravljamo PO praznikih, ker se prej ne izplača
|
|
RE: A vse generalno pucate za praznike? 23.12.2005 15:24:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: Selena Neva, kaj boljšega!! Potem jih pa izkoristi za pucanje tistega, česar sama nisi opazila, heheh. Ma ne vem no,zakaj sem vedno tako nervozna,ko se napovejo za obisk? Pri njej doma je vse kot v škatlici,vse na svojem mestu,vse čisto. Pri nas pa kot bi bomba padla. Potem pa ti k njim na obisk pojdi.
|
|
|
|
RE: A vse generalno pucate za praznike? 23.12.2005 16:10:49
|
|
|
|
hubi
|
No, toliko je že pospravljeno, da čez ne skačemo. Je pa res najbolj pametno po praznikih pospravljati, če pa koga , ki pride na obisk kaj moti, naj pa kar sam pospravi. Jaz se grem praznično vdušje.
|
|
|
|
RE: A vse generalno pucate za praznike? 23.12.2005 19:11:53
|
|
|
|
Jančika_
|
Če bo sreča mila, mi bo danes uspelo po treh tednih končno spucati šporhet (pa da ne bo pretiranega zgražanja: kuhala sem na njem v tem času 2x). Me pa prav zanima, kdaj in kdo bo zlikal tisti kup, ki se tudi že tri tedne nabira. Ostale stvari rihtamo sproti (zgoraj navedeno je pač tisti gnus, ki se ga oba z Joejem izogibava), generalk pa ne izvajamo. Nikoli. Niti na kraj pameti mi ne pade, da recimo dva dni skupaj ne bi počela nič drugega kot čistila .
|
|
|
|
RE: A vse generalno pucate za praznike? 25.12.2005 10:36:42
|
|
|
|
tanaja*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Ne, jaz sploh ne bom več pucala, štrajkam. Jst tud
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?