Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: QUINNY- kateri?.. ne morem se odlocit med... 21.12.2005 20:29:41
|
|
|
|
mojcadamijan
|
Mi imamo comfort in je super
|
|
|
|
RE: QUINNY- kateri?.. ne morem se odlocit med... 21.12.2005 21:01:53
|
|
|
|
Nyah*
|
Tudi midva sva kolebala med tema dvema, pa sva sla v BC in nama je prodajalka povedala takole: Speedy nima drzala spredaj, ko otrok sedi, naslonjalo se ne da postaviti cisto v vodoraven polozaj, je pa zato cenejsi skoraj za 20000. Pri confortu vse to imas, pa se dobis zraven zvonec, tlacilko,... V glavnem nama je predlagala, ce nama ni problem dati malo vec, naj vzameva conforta. Tako da sva se odlocila, da vzameva conforta, pa kosaro dreami in lupinico maxi-cosi. Se nama zdi najbolj fajn in uporabno. Najbrz bova narocila v Soncku prek spleta, je fajn ceneje pa na obroke lahko vzames. Veliko srece pri izbiri! P.S. katero barvo bi izbrale, ce ne bi vedele spola ?
< Sporočilo je popravil Nyah -- 21.12.2005 21:02:49 >
|
|
|
|
RE: QUINNY- kateri?.. ne morem se odlocit med... 21.12.2005 21:35:40
|
|
|
|
Anonimen
|
js za nobenga od teh dveh, ker sta oba neskončno štorasta za zlagat in rabiš najmanj kombi za prevoz! Peg perego je zakon!!!
|
|
|
|
RE: QUINNY- kateri?.. ne morem se odlocit med... 21.12.2005 21:47:16
|
|
|
|
StBarbara
|
Mi imamo Speedija in smo fuuuul zadovoljni z njim Mi je ušeč, ker je naslonjalo mnogo bolj širše,kar pride zelo prav, ko je otroček malo starejši in zaspi zelo "komot". Nekdo je omenil, da rabiš kombi za prevažanje ...no, jaz ga dam v twingota in se čisto brez problemov HITRO zloži. Moje mnenje.
|
|
RE: QUINNY- kateri?.. ne morem se odlocit med... 21.12.2005 22:19:03
|
|
|
|
pravljica
|
mi vozimo comforta...sem že večkrat napisala, da ga ne bi vzela, če ne bi imeli velikega karavana in če bi živeli v bloku...že zdaj ga moram zlagat za vhodna vrata in zgornji del nosit v stanovanje (1.nadstr.) in ni fajn...in ja, se dajo kolesa dol jemat, ampak men se to sigurno ne bi dalo drugače pa ga je res luksuz vozit kjerkoli...no točke v primerjavi s spidijem: - je težji in se po moje manj zloži (to ne vem sigurno) ampak spidi: - nima loka (meni zelo veliko pomeni) - ne gre v vodoraven položaj (meni to niti ni tako pomembno, ker sem imela košaro) - ne obrača se v obe smeri (jaz imam vedno proti sebi obrnjenega, tam pa to ne gre) - ko sedi, ne sedi čisto pokonci, vedno je precen nagnjen nazaj - ne vem, če se mu dvigne "naslonjalo" za noge v vodoraven položaj - ne vem, če se blokira sprednje kolo - ne vem, kako se snema športni del (pri comfortu se samo potegne ročica in gre dol) - ne vem, kako se prilagaja sončna strehica (pri comfortu se odpre zadrga in obračaš kakor želiš - ne rabiš senčnika) - ne vem, kako se prilagaja ročaj, za katerega ti držiš (meni paše, da imam roke pod pravim kotom) --- po izgledu mi je osebno comfort lepši, ampak to je čist moje mnenje razlik je kar nekaj...sama pa premisli, kaj rabiš in kaj ti pride bolj v poštev...jaz sem tudi skoraj doktorirala, preden sem ga kupila
|
|
RE: QUINNY- kateri?.. ne morem se odlocit med... 21.12.2005 23:10:55
|
|
|
|
bobek05
|
mi imamo speedija in smo z njim zadovoljni to, da nima držala nas nič ne moti, pa tudi cena ni bila problem (bi dala kompot tistih nekaj deset tisočakov več, če bi se mi confort zdel boljši), pa sva se raje odločila za speedija pa kompot ga spravim v škodo fabio, le kolesa moraš dol vzet - koles mi ni treba dol jemat npr. v maminem avtu, ki ima škodo octavio je lažji od conforta in malenkost manjši me čisto nič ne moti, da ne morem obračat ročajev, ker naju mali itak noče gledat (star je 6 mesecev), pred tem pa je bil v košari pa tudi lupinico sva imela večkrat gor zmontirano je pač stvar okusa... P.S.: pobrskaj malo nazaj... mislim, da smo o confortu in speediju že večkrat razglabljali
|
|
|
|
RE: QUINNY- kateri?.. ne morem se odlocit med... 21.12.2005 23:12:57
|
|
|
|
bobek05
|
ja, kompot tudi spravim v prtljažnik v bistvu pa sem mislila KOMOT
|
|
|
|
RE: QUINNY- kateri?.. ne morem se odlocit med... 22.12.2005 7:23:35
|
|
|
|
L & L
|
Zdravo mi imamo konforta in je zakon, ne zamenjam za nobenga. Če ga boš kupovala ga imaš danes v akciji v Baby centru, spletna trgovina, stane pa 55.433,70 sit. Zelo ugodno. Lp.
|
|
RE: QUINNY- kateri?.. ne morem se odlocit med... 22.12.2005 11:12:24
|
|
|
|
mojcadamijan
|
Danes je v dnevni akciji v Baby centru za 55000 SIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: QUINNY- kateri?.. ne morem se odlocit med... 22.12.2005 11:45:38
|
|
|
|
arielca
|
Mi imamo Speedija in nam je fajn . Najbolje, da ju greš v živo pogledat pa se odločiš. Pluse in minuse so ti pa punce že opisale. Kar se tiče velikosti pa res ni nobene panika. Se hitro zloži in niti najmanj ne zavzame veliko prostora.
|
|
|
|
RE: QUINNY- kateri?.. ne morem se odlocit med... 22.12.2005 12:09:55
|
|
|
|
lin
|
Lepši mi je Speedy boljši pa najbrž Comfort!nevem jaz sem imela Freeestyla 3 xl in sem bla ful zadovoljna zdaj pa imamo Zappa in smo tudi navdušeni nad njim
|
|
|
|
RE: QUINNY- kateri?.. ne morem se odlocit med... 22.12.2005 18:37:25
|
|
|
|
KMALU
|
Odlocila sem se za Seedyja, ker je lazji in ker je bolj moderen. Comfort mi ima prevelik zgornji del- strehico in mi ne zgleda tako lepo...Pa se kolesa so malo vecja- meni je to bolj vsec.... Sem se pa zanj odlocila tudi zato, ker se mi zdi sirsi- ne kolesa, ampak sedez. Se mi zdi, da ko otrok malo zraste v comforta sploh noter ne gre oz je ful stisnjen- sploh ko ga pozimi malo bolj obleves...
< Sporočilo je popravil KMALU -- 22.12.2005 18:38:25 >
|
|
|
|
RE: QUINNY- kateri?.. ne morem se odlocit med... 22.12.2005 19:46:33
|
|
|
|
Mina1
|
Mi imamo Maxi Taxi Speedy (ta prvi model, kjer se kolo spredaj ne vrti) in smo več kot zadovoljni. V njem se vozi sedaj drugi otroček. Fenomenalen tricikel in tako . In NI RES, da rabiš zanj kombi, jaz sem ga dala lahko tudi v moj prvi avto Fiesto Fun, tako da...
|
|
RE: QUINNY- kateri?.. ne morem se odlocit med... 22.12.2005 21:18:00
|
|
|
|
KMALU
|
Tole mi je ena mamica napisala na nekem drugem forumu in sem ji prav hvalezna za odkritost, ceprav tukaj tega ni nobena omenila.. .... Živjo! Mi imamo Comforta in se strinjam s tabo - otrok je notri skoraj zbasan! Sploh zdaj ko ga oblečem v kombinezon!? Že tako se ne mara preveč vozit v vozičku, zdaj je pa sploh hudič! In ne vem od kje jim ime Comfort?? Sem kar jezna - toliko denarja za voziček, potem pa takole.. Pa star je šele 6 mesecev - kaj šele bo, glede na to, da bo v njem tako oblečen do marca - torej do 9. meseca!? Pa ko sploh ni bajsek! Torej svetujem Speedyja!
|
|
|
|
RE: QUINNY- kateri?.. ne morem se odlocit med... 22.12.2005 21:49:42
|
|
|
|
Lejči
|
mi imamo speedya, pa sem ful zadovoljna z njim . res je fajn komot, enostavno se zloži, mene ne moti, da nima varovala, nazaj se starejši otroček tako ne mara vozit, super ga kombiniramo z jajčko maxi-cosi...tudi jaz sem se odločala med tema dvema, pa me nazadnje comfort ni prepričal. cena ni bila odločilen faktor.
|
|
|
|
RE: QUINNY- kateri?.. ne morem se odlocit med... 22.12.2005 22:29:17
|
|
|
|
KMALU
|
pa saj v ceni tako ali tako ni velike razlike...
|
|
|
|
RE: QUINNY- kateri?.. ne morem se odlocit med... 23.12.2005 14:14:46
|
|
|
|
viv_
|
Največji PLUSI za conforta: - ima lok spredaj (to je super, ko je otrok večji, da ti ga ni treba vedno privezovat) - da se v povsem ležeč položaj - sedež se obrača v smeri vožnje in proti vožnji (že če fajn veter piha je fino, da ga lahko okoli obrneš).
|
|
|
|
RE: QUINNY- kateri?.. ne morem se odlocit med... 23.12.2005 16:22:24
|
|
|
|
KMALU
|
glede obracanja- tako ali tako bom imela na zacetku kosaro, potem ko je vecji pa dvomim, da se sploh hoce vozit obrnjen proti meni. Je ze tako radoveden, da mora tudi on naprej gledat.. Tiste rocke spredaj pa tudi ne vem ce jo rabim.. Vsi pravijo, da moras otroka vedno (ne glede na to ali rocka je ali ne ) zavezat, tako da...
|
|
|
|
RE: QUINNY- kateri?.. ne morem se odlocit med... 23.12.2005 23:05:09
|
|
|
|
rozi81
|
Jst imam speedija in če bi bil še 20000Sit dražji od comforta bi rajš speedija uzela mi je lepši pa še širši je. Moja je stara 6m in ko jo dam v pajaca in v vrečo v speedija je še vedno fuuuuuuuuuullllll prostora pri strani tako da ni zbasana kot v lupinci. Tist lok al je al pa ni itak je bolj pametno otroka prvezat. Sprednje kolo se da fiksirat. Naklon sicer ni čist vodoraven ni pa daleč od tega. Pa še otroka od enega 5m naprej nikoli ne bi imela k sebi obrnjenega ker mu je itak okolica bolj zanimiva kot jaz ki me gleda ceu dan. Če je pa že tako močn vetr uzuni ga pa pokrijem z dežnim pokrivalom in do moje tudi sapica ne pride. To je moje mnenje, če sem kaj pomagala ok, drugače pa odloči se sama. Pa lep nakup! LP S
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki FOTO: Čudež poroda ujet na fotografijiVeliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.