pravljica -> RE: QUINNY- kateri?.. ne morem se odlocit med dvema (21.12.2005 22:19:03)
|
mi vozimo comforta...sem že večkrat napisala, da ga ne bi vzela, če ne bi imeli velikega karavana in če bi živeli v bloku...že zdaj ga moram zlagat za vhodna vrata in zgornji del nosit v stanovanje (1.nadstr.) in ni fajn...in ja, se dajo kolesa dol jemat, ampak men se to sigurno ne bi dalo drugače pa ga je res luksuz vozit kjerkoli...no točke v primerjavi s spidijem: - je težji in se po moje manj zloži (to ne vem sigurno) ampak spidi: - nima loka (meni zelo veliko pomeni) - ne gre v vodoraven položaj (meni to niti ni tako pomembno, ker sem imela košaro) - ne obrača se v obe smeri (jaz imam vedno proti sebi obrnjenega, tam pa to ne gre) - ko sedi, ne sedi čisto pokonci, vedno je precen nagnjen nazaj - ne vem, če se mu dvigne "naslonjalo" za noge v vodoraven položaj - ne vem, če se blokira sprednje kolo - ne vem, kako se snema športni del (pri comfortu se samo potegne ročica in gre dol) - ne vem, kako se prilagaja sončna strehica (pri comfortu se odpre zadrga in obračaš kakor želiš - ne rabiš senčnika) - ne vem, kako se prilagaja ročaj, za katerega ti držiš (meni paše, da imam roke pod pravim kotom) --- po izgledu mi je osebno comfort lepši, ampak to je čist moje mnenje razlik je kar nekaj...sama pa premisli, kaj rabiš in kaj ti pride bolj v poštev...jaz sem tudi skoraj doktorirala, preden sem ga kupila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|