|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: KDAJ VAM JE BILO SLABO?
21.12.2005 20:01:07   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: pika_b

Haloooo Jančika, a je pri drugi nosečnosti še huje kot pri prvi??? Ma ne, potem bolje, da ostanem kar pri enem otročku. V prvo me je skoraj pobralo, kaj šele bo v drugo.

Kakšno imaš časovno razliko med prvo in drugo nosečnostjo???

lp, pika_b

Razlike med prvo in tole zanositvijo je dve leti (torej sem zanosila, ko je mali imel nekje 14 mesecev). Vmes sem bila že 2x noseča, obakrat imela spontani splav in obakrat mi ni bilo nič slabo.

Ja, tudi sama se sprašujem, če bi še šla kdaj skozi to. Pred enim tednom bi verjetno rekla, da ne, zdaj, ko je malo boljše, pravim, da ja.  Je pa težko, ko imaš že enega migeca. V prvi nosečnosti sem lahko veliko več počivala in mislim, da je tudi zato tokrat huje.

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 26
21.12.2005 20:09:36   
MarijaPo
Meni je bilo super slabo prve tri mesece, vse mi je ful smrdelo, ze sama misel na hrano, tud letakov od Spara in Tusa in ostalih nisem mogla gledat, sam da sem videla hrano, mi je bilo ze ful slabo. Po koncu 3. meseca se je stanje bistveno izboljsalo, se mi pa se vedno dogaja, kadar sem kaj zivcna, da mi je ful slabo.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 27
21.12.2005 22:10:44   
bobek05
Začelo v 6t in končalo ko se je začel 12t...

Drži se.. Meni se je zdelo, da imam vsak dan zastrupitev tak mi je blo slabo, pa sem že mesec ali dva kasneje na vse pozabla... user posted image Sploh če je 2.tromesečje najlepše obdobje in edino, ko te nič ne mantra user posted image (v 3. tromesečju pa je spet luštno user posted image - ne ne bo ti slabo, bo pa marsikaj drugega..)

Lepo nosečnost ti želim.... Kar malo pogrešam čas, ko sem svojega sončka še nosila pod srčkom... Zdaj pa je že 6 mesecev zunaj...

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 28
22.12.2005 8:58:22   
A-N-J-A
Meni je bilo slabo od 7t pa do 16t.Slabosti so se začele ob 14h,tko da sem zjutraj še lahko jedla,pa pol ob ene 13 še tud,pol pa konc.Do večera me je skor pobral.user posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 29
22.12.2005 9:48:02   
lana38
Včeraj sem poskusila z otroško zobno pasto pri umivanju zob. In moram priznati, da je res bilo malo bolje. Sicer ne tako, kot prej ampak hude slabosti pa res ni bilo. Čestitke tistemu, ki je to pogruntal.
LP

lana38

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 30
22.12.2005 12:20:05   
Reja
Bobek: pa naredita še enega, ki bo nekaj časa preživel pod tvojim srčkomuser posted image .

Sem ugotovila, da mi zjutraj paše en čaj, ki se mu reče jutranja zvezda, v njem pa so limonini listi, hibisks, poprova meta in še nekaj stvari. Tako osvežilen je in nič se mi ne obrača želodec. Sladkam ga z medom in je super, priporočam!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 31
22.12.2005 13:16:17   
viv_
Nikoli.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 32
22.12.2005 13:26:45   
stuhica
ojla,
jest nej bi bla v 7 tednu  bruham pa že od 5 tedna naprej! Sicer ne vsak dan samo slabosti so pa abnormal bi skor lahkk rekla napete joškice boleče na dotik slabo po hrani. Včerja sem bila več v wc v službi kot na delovnem mestu pa sem po 4 urah odšla predčasno domov vmes me dpotjo sem se clo 2x ustavila da sem imela peter bruhuhu in potem peljala naprej domov dane sem bila pri osebni zdravnici in me je dala na bolniško (ko sem ji omela še rjave izcedke je čist ven padla) No ja res ne bi rada vidla da bo še zdaj v tretjo kaj narobe!
ampak za  sovjo pikico sem prpravljena potrpet sijo tko močno želimo imeti user posted image
stuhica 

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 33
22.12.2005 15:46:27   
AishaM
Slabo mi je bilo v 2 in 3 mesecu. In to tako grozno, da sem si rekla nikoli več. Slabost sploh ni minila in je "držala" kar 24 ur na dan. Še ponoči sem se zbujala od slabosti.
Bruhala pa nisem nikoli. Prav tako mi ni bilo slabo na kakšno hrano, mehčalec... Na nič. Bila je enostavno le slabost ob kateri sem se včasih kar jokala. Ampak vse mine in nekega lepega dne je tudi touser posted image

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 34
22.12.2005 15:55:01   
eva1
nikoli-sam sem pa skoz jedla, ker če pa nisem sem se pa ful slabo počutlauser posted image

(odgovor članu AishaM)
Neposredna povezava do sporočila: 35
22.12.2005 15:56:15   
suky
No, da vam še js povem nekaj o slabostiuser posted image  Danes sem dopolnila 31.teden in še vedno bruham. Res da ne tako pogosto, kot sem prvih 5mesecev(non-stop), vendar še vedno. Največkrat zjutraj ali pa kar enkrat sredi dneva.Ravno včeraj se mi je tgodilo, da sem popoldan malo zadremala in se kar naenkrat zbudila in tako šla "v školjko". Sprobala vse recepte...nč ne pomaga. Sem se že sprijaznila s temuser posted image
Sej bo darilce na koncu tako čudovito, da se še spomnila ne bom teh slabosti in bruhanja.
pozdravček in čim manj slabosti

Otroci so naše največje bogastvo!!!

(odgovor članu AishaM)
Neposredna povezava do sporočila: 36
22.12.2005 16:03:56   
magnolija
O moj bog Suky, si me čist prestrašla, jaz pa tak čakam na toti 12.teden, pa upam, da bo te konec te kalvarije, ker sem že čist obupana.
Kak pa je pol s hranilnimi snovmi, če skoz bruhaš, dobi otrok dovolj tega kar potrebuje al potrebuješ kakšne dodatke?

(odgovor članu suky)
Neposredna povezava do sporočila: 37
22.12.2005 17:35:43   
Badeja
Od 5. - 12. tedna, ko sem pristala v bolnišnici na infuzijah.

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 38
24.12.2005 18:15:25   
suky
nisem te hotla prestrašt magnolijauser posted image  pač res pazim, da veliko pojem takih stvari, ki vsebujejo hranilne stvari. Res pa je, da otrok si vzame kar rabi, tko da je v bistvu bruhanje bolj nevarno za nosečnico kot pa otroka. Ta mala bitja so že v maternici dovolj pametna, da vejo, da ne smejo hujšatuser posted image . Mal bolj sem slabokrvna, vendar pijem neke sirupe, ki mi pomagajo, čeprav morem priznat, da mi je večkrat ravno po njih slabouser posted image . No, zaenkrat je vse v redu in upam, da tako ostane do konca.

SREČNO IN ZDRAVO 2006 ZA VAS IN VAŠEuser posted image

Otroci so naše največje bogastvo!!!

(odgovor članu magnolija)
Neposredna povezava do sporočila: 39
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?