|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KDAJ VAM JE BILO SLABO?
20.12.2005 19:52:31   
Reja
Dober večer.

Kdaj vam je začenjalo biti slabo v nosečnosti in koliko časa je trajalo?

Mene so rahle slabosti zadele v 5. tednu in nimam pojma, kaj lahko še pričakujem.

A se je katera v službo vozila z vlakom? To me malo skrbi, verjetno bom vedno sedela blizu WC-auser posted image .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KDAJ VAM JE BILO SLABO?
20.12.2005 19:55:21   
Mina1
V prvi nosečnosti skoraj nič oz. samo ob pranju zob in tako, v drugi nosečnosti pa precej, intenzivna slabos v prvih 4-ih mesecih. Prve 3 sem pa tudi bruhala, nič fino...

Če ti je slabo, pomaga košček kruha, prepečenca, mentolov bombonček (ki pa meni ni pasal), pa se ne spomnim zdaj točno kaj še pomaga.

Upam, da bo ta tvoja slabost kmalu minilauser posted image

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.12.2005 19:56:02   
Sandra*
Ojla!

js sm trenutno v 8. tednu in mi je kar naprej slabo, ampak na srečo mi še ni do bruhanja (hvala bogu).

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.12.2005 19:58:31   
Barbs
Reja,

ingverjev čaj.... user posted image

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.12.2005 19:59:03   
pika_b
Slabo mi je bilo in bruhala sem kot slon vse od 8.tedna naprej pa  do dopolnjenega četrtega meseca nosečnosti - prvi gibi otročka.

Jaz nisem mogla nič pojest, karkoli sem pojedla sem vse zbruhala.

Baje pomaga ingverjev čaj. Sama sicer nisem probala, ker sem zvedela, šele ko so slabosti minile.

Želim ti čim lepšo nosečnost in čim manj slabosti in bruhanja.

lp

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.12.2005 20:02:22   
Jančika_
U, z vlakomuser posted image user posted image . Mene bi pobralo....

V prvi nosečnosti se je začeo pri 7t1d, končalo nekje proti 14. tednu. Slabosti obupne, bruhala pa skoraj nisem, mogoče 5x vsega skupaj.

Zdaj se je začelo pri 6 tednih, zdaj sem noseča 11t5d in je boljše. Spet katastrofalne slabosti, a tokrat tudi bruham od 0-5x na danuser posted image user posted image . No, moram potrkati, danes je že peti dan zapovrstjo, ko nisem bruhala. Najhuje je bilo v 9. in v 11. tednu.

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.12.2005 20:03:21   
Jančika_
Hja, ingverjev čaj...tu pa tam pomaga za par minut, parkrat sem ga pa izbruhala...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.12.2005 20:05:52   
Reja
Hvala za nasvete.

Bruhala še nisem, upam, da tudi ne bom, ker tudi po žurih (v staaarih časih) nikoli nisem, pa trebušne gripe nikoli nisem imela.

Ingverjeve zadeve obožujem in jim bom zamerila, če ne bodo pomirile slabostiuser posted image .

Sicer je pa najhujše zame umivanje zob....takrat mi res rata slabo.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.12.2005 20:12:23   
ZARA
Ma, men je blo skoz slabo, nekje  24/7, ene 3 mesece, al pa še več... !! Ampak bruhala sem pa samo ene trikrat, bolj matrala u bistvu...Se rajši ne spomnem, ker mi spet slabo rata... O ja, pa umivanje zob...najhujša nočna mora...sploh si jih nisem mogla umivat s pasto, ker mi je blo pol še hujše...tko, da sem si do konca nosečnosti umivala zobe samo z vodo...Damn.
lpk

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.12.2005 20:22:58   
pika_b
Haloooo Jančika, a je pri drugi nosečnosti še huje kot pri prvi??? Ma ne, potem bolje, da ostanem kar pri enem otročku. V prvo me je skoraj pobralo, kaj šele bo v drugo.

Kakšno imaš časovno razliko med prvo in drugo nosečnostjo???

lp, pika_b

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.12.2005 20:39:20   
andrejaz
Meni je postalo slabo v začetku 6 tedna (zdej sem konec 7 tedna). V prvi nosečnosti pa sem bila kot kakšna rožica brez slabosti. Sedaj sem tudi grozno utrujena in kar naprej bi spala. Sem se pa začela zjutraj že tudi srečevati z WC školjko. Mi je pa praktično slabo kar cel dan. No danes sem bila celo pol ure Ok.

Jaz sem na bolniški, bi se pa morala voziti v službo z vlakom. Dokler mi bo tako slabo se ne mislim voziti z vlakom

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.12.2005 21:33:16   
Anonimen
Meni pa ni bilo slabo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andrejaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
20.12.2005 21:56:20   
hubi
Slabo mi je bilo od 2 do 4 meseca. Najbolj žurka si je bilo umit zobe. Sem si nabavila otroško pasto, pol je bilo pa zakon (sem jo zmeraj dol polizala).user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.12.2005 23:49:31   
lelaval
Preživela 3 nosečnosti in nikoli mi ni bilo slabo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.12.2005 6:25:19   
Eviii
meni je blo grozno slabo prve tri mesce. pol pa ne več. in zdej, proti koncu 7. mesca me spet dajejo slabosti. bruhala pa nism niti enkrat. edino, kar se je spremenilo, je prebava. nekatere so pač uporabljale školko za bruhat, jst pa za odvajat... in to tudi po 8x na dan. in zdej se mi spet to dogaja... groza!!!

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.12.2005 7:05:11   
MiaSophia
Moje slabosti so bile bolj na začetku, pa še to kadar sem zavohala kako cvrtje, bureke, kebabe in podobno...Nekje do 3.meseca, pa še to bolj ne kot ja...

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.12.2005 8:02:24   
puncica
Začelo se je tam v enem 6-7 tednu, v 8-11 je bilo najhuje, izvenele pa so tam po 14 tednu. Prvič je bilo podobno,  čeprav je bilo zdaj drugič huje, bruhala sem tud po cel dan in vse kar sem pojedla, grozno, ko se spomnem me kr mine da bi bila še kdaj noseča in takrat sem misla da se to ne bo nikol nehala, pa se je user posted image user posted image In ja tud mene bi pobralo če bi se vozila z vlakom v službo sploh zdej pozimi, ko je še vroče na njih za umret, jaz sem celo z avtom enih parkrat kr v travo zavila in bruhala, dobr da smo imel vrečke v avtu (tamala ima bruhalne probleme) user posted image

< Sporočilo je popravil puncica -- 21.12.2005 8:06:26 >

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 17
21.12.2005 8:46:14   
livia
Jaz sem imela bolj rahle slabosti, na katere pa kmalu pozabiš. Lahko trajajo celo nosečnost, vendar se pri večini končajo po prvem tromesečju.
Jaz bruhala nisem nikoli. Mi je bilo pa slabo pri umivanju zob (kar mi je še sedaj), pa ko sem odprla hladilnik, stopila v službeno menzo,...
Baje pomaga kak keks oz. kos kruha/prepečenca takoj na tešče, še predno ustaneš iz postelje.

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 18
21.12.2005 8:59:34   
dory
Takoj ko sem zvedla, da sem noseca...nekje v 6tednu so se zacele slabosti in so trajale tam nekje do tretjega mesecauser posted image

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 19
21.12.2005 10:33:48   
Tina15
Začelo se je nekje v 8. tednu in občasno še traja. Zaključujem pa 18. teden.

Lp.
Tina
PDP 26.5.

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 20
21.12.2005 10:51:25   
lana38
Meni v prvi nosečnosti ni bilo niti enkrat slabo. Bila sem polna energije. Zdaj drugič pa mi je slabo od 6. tedna (zdaj je 8. teden). Slabo mi je pa cel dan. Zvečer je še najhuje, se moram kar dol vležti, drugače bi kar padla, cel organizem mi drhti. Zob si tudi ne morem umivati. Me kar strosi pri misli na umivanje zob.
LP

lana38

(odgovor članu Tina15)
Neposredna povezava do sporočila: 21
21.12.2005 16:07:25   
lenika
Meni je bilo slabo samo 2 dneva, nekje okoli 8.tedna nosečnosti.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 22
21.12.2005 16:21:51   
MATEJA
Slabosti (najbolj zjutraj) so se začele tam nekje v 6. tednu pa do 9. tedna je bilo tako. Umivanje zob zjutraj je tudi odpadlo! Bruhala samo 1x (hvala bogu) - to ne privoščim nobenemu. Pa zaspana in utrujena se bila zelooooo in joške mi je skoraj razneslo user posted image ! Sedaj v 14. tednu sem pa kot user posted image  in upam, da tako tudi ostane. No zjutraj pa moram kaj dat v usta še sedaj, ker je nek grd občutek v praznem želodcu. In bolj hitro se utrudim, kar je menda normalno. Želim ti čimmanj slabosti in uživaj user posted image .

MOJ OTROK ME JE IZPOPOLNIL...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 23
21.12.2005 16:46:46   
magnolija
O moj bog, jaz mam tako krizo, na hrano niti pomislit ne smem, skozi dan se prebijam z mandarinami, pa juice še lahk spijem, ker vode al pa česa drugega videt ne smem.Resno upam, da mi bo kmalu boljše, zaj sem v sedmem tednu, v šestem se je slabost začela, samo ne še tak ekstremno kot zdaj. Zdaj sem pa že čisto obupana, ker me tud skrbi, kaj bo s pikico, če nič ne jem pametnega. Od mandarin ne gre preživet, pa še te mi pri ušesih ven silijo.
Bom probala ingverjev čaj, upam, da bo pomagalo, ker keksi al prepečenec pri meni nič ne naredi.
Ko ga žvečim je še vse ok, kakor hitro pogoltnem, me že ima, da bi kr nazaj ven vrgla. fuj.
Sem full obupana, bruham sicer ne, ker se tega z vsemi štirimi branim, je pa kriza tud ponoči, ko grem lulat, pa odprem oči, pa že slabost opozori nase.
Vsak nasvet bi tud men prav prišel.user posted image

(odgovor članu MATEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 24
21.12.2005 18:24:18   
KODA
Nikoli.Ne v prvi,ne v drugi nosečnosti.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu magnolija)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?