Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: riz, polenta, zvezdice za v juhico...? 17.12.2005 17:42:16
|
|
|
|
Katrin
|
Juhico skuham tako kot za nas, samo da je manj začinjena. Notri lahko zmečkaš korenček, zakuhaš gres, ... po mojem lahko tudi zvezdice in nudeljne (po 8.mesecu - gluten). Riž jemo od 7. meseca, zraven pa zelenjavo in/ali meso. Priporočljivo je mlado meso in sicer perutnina, kozliček in zajček. Za večerjo pa še sama ne vem prav dobro; po mojem kaj mlečnega, lahko tudi riž, ki je nasiten (midve sva že jedli riž z banano). Določene vrste sadja niso priporočljive zvečer (jabolka, hruška...) ali pa kakšen gres oz. kašica. lp
|
|
RE: riz, polenta, zvezdice za v juhico...? 17.12.2005 20:04:35
|
|
|
|
morskadeklica
|
Juhice-moja obožuje govejo juho, notri pa zmečkam zelenjavo, ki se je kuhala zraven in sicer: koleraba, cvetača, korenček Riž ji ponudim isto kot za naju, seveda manj slano. Skratka rižoto s piščančjim mesom, papriko, paradižnik... Zvezdice (testenine) ji pripravim s paradižnikovo omakco. Posebej zanjo jo naredim, za naju namreč uporabljam pelate iz konzerve, zanjo pa kupim svež paradižnik, skuham malo več in imam kosilo zanjo za večkrat (zmrznem). Z mesom sem začela nekje pri 7. mesecih in sicer s piščančkom, kmalu pa tudi z govedino. Izognem pa se in se še nekaj časa mislim svinjine. Za večerjo pri nas poje mlečno kašico. Sadje bi ti odsvetovala, za zelenjavo pa niti ne vem. Najboljše je po moje mleko, saj tudi odraslim priporočajo da pred spanjem popijemo skodelico toplega mleka. Drugače pa še en nasvet. Pobrskaj malo nazaj po forumu, ker mislim, da so punce naveličane pisat eno in isto vsak dan. Vsak dan se namreč pojavljajo ista vprašanja in isti odgovori na to temo.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?