morskadeklica -> RE: riz, polenta, zvezdice za v juhico...? (17.12.2005 20:04:35)
|
Juhice-moja obožuje govejo juho, notri pa zmečkam zelenjavo, ki se je kuhala zraven in sicer: koleraba, cvetača, korenček Riž ji ponudim isto kot za naju, seveda manj slano. Skratka rižoto s piščančjim mesom, papriko, paradižnik... Zvezdice (testenine) ji pripravim s paradižnikovo omakco. Posebej zanjo jo naredim, za naju namreč uporabljam pelate iz konzerve, zanjo pa kupim svež paradižnik, skuham malo več in imam kosilo zanjo za večkrat (zmrznem). Z mesom sem začela nekje pri 7. mesecih in sicer s piščančkom, kmalu pa tudi z govedino. Izognem pa se in se še nekaj časa mislim svinjine. Za večerjo pri nas poje mlečno kašico. Sadje bi ti odsvetovala, za zelenjavo pa niti ne vem. Najboljše je po moje mleko, saj tudi odraslim priporočajo da pred spanjem popijemo skodelico toplega mleka. Drugače pa še en nasvet. Pobrskaj malo nazaj po forumu, ker mislim, da so punce naveličane pisat eno in isto vsak dan. Vsak dan se namreč pojavljajo ista vprašanja in isti odgovori na to temo. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|