mml
|
Živjo, pri nas smo imeli tudi bolj neprespano noč. Naš črviček se je namreč odločil, da bo ponoči družabna, podnevi bo pa spala kot angelček...skratka po hranjenju zvečer ni bilo ne duha ne sluha o spanju , enako tudi ob 4, potem sem se je pa naveličala in jo odložila v njeno posteljo (na veliko zgražanje ) in je odredila 10 minutni "time out", no potem je pa po principu "pametnejši popusti" (ima pač smolo, da ima trmasto mamo) zaspala. Krčev včeraj ni bilo, bilo je nekaj črvičenja, ampak čisto za preživet . Me prav zanima kaj bo danes... Mene so hvala bogu nehali bolet šivi, tako da skoraj normalno funkcioniram. Mislim, da se je vzpostavilo tudi dojenje. Jutri pride patronažna (naša patronažna je čist kul ženska in nič ne teži, se vedno lepo napove in je sploh uporabna ) in bomo izvedli prvo kopanje, pa verjetno bomo imeli spet tehtanje, čeprav mislim, da čisto zadosti poje, ker kadar je sita pade v komo , sicer pa ihtavo išče kam bi se spet prisesala...Za soboto pa načrtujem prvi sprehod, če bo seveda sonček in toplo. Potem pa glede tega, kar je spraševala že Jana73...jaz sem mislila, da greš z rojstnim listom na kadrovsko v službo in potem oni urejajo na ZZZS in dobiš zdravstveno kartico po pošti in prav tako sem mislila, da iz matičnega pošlejo prijavo na DURS od koder ti dostavijo davčno številko...ampak očitno ni tako in me čaka še kup poti , ko dobim rojstni list. Kar se tiče vrtca....so meni dali prijavnico in rekli, da jo moram prinest najkasneje do 31. marca, tako da jo bo v naslednjih dneh odnesel . Za pregeld pri pediatru smo se naročili brez problemov, naročila sem se tudi za pregled pri ginekologu, vse skupaj se bo dogajalo tam v drugi polovici januarja. Kerensa se popolnoma strinjam, da so cene v lekarnah za takšne osnovne zadeve nenormalno navite, še dobro, da sem tega materiala tudi jaz kar dosti dobila in mi ni potrebno kupovati. Upam tudi, da boš kmalu rešila vse administrativne probleme...meni je vedno muka hodit po takšnih in drugačnih uradih... Evo spet nakladam v nedogled, se vidi, da je po nakupih in da spi...no ja še kakšno uro, potem pa spet akcija... Lep preostanek dneva in čim bolj mirno noč