|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 5 [6] 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJ
23.2.2006 11:25:56   
SelmaC
Pozdravljene,

Flamingo hvala za izčrpen odgovor. Imam eno vprtašanje za vse. Kaj še vedno opravljate gospodinjska dela kot preduser posted image ? Jaz se bojim, da malo pretiravam, ker od kar sem doma, vedno najdem kaj za delat (namesto, da bi počivala) res, da nimam rizičneuser posted image  ampak vseeno. drugače meni otrdeva trebuh, ko se najem preveč ali ko sem veliko na nogah.

bodite pridne

(odgovor članu MATEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: JUNIJ
23.2.2006 13:03:29   
MATEJA
Ja z pospravljanjem, čiščenjem... je pri meni tako: ko sem bila noseča 3 mesece (decembra) sva se z user posted image  preselila v novo hišo in bolje, da ti ne naštevam, koliko čiščenja je bilo potrebnega.. malo mi je sicer pomagala mama, ampak večino sem sama ribala in prala, drgnila, se vesila po elementih... In sedaj sva že 2 meseca v hiši in je vedno za sesat, oprat po tleh, spucat kopalnico... No skratka, fizično delam veliko bolj kot prej (pred user posted image ) - sva živela pri mojih starših in je mami postorila večino del namesto mene, jaz sem pa kavč grela...user posted image  Sedaj ko si želim počitka in zvečer, ko sem že fanj zmartrana (zjutraj v službo, popoldne opravki...) se pa še lotim čiščenja.Sama sebi se zdim malo zmešana user posted image . Drugi dan pa vse boli, hrbet, noge in utrujena sem kot user posted image .
Aja pa še to, z otrdevanjem trebuha zaenkrat še nimam problemov. Nisem pa več tako okretna kot sem bila in se včasih počutim kot user posted image  (malo preveč kil, trebuh mi že zadeva...). Lep pozdrav.

< Sporočilo je popravil MATEJA -- 23.2.2006 13:05:22 >


_____________________________

MOJ OTROK ME JE IZPOPOLNIL...

(odgovor članu SelmaC)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: JUNIJ
24.2.2006 9:36:44   
kaktea
joj,cel teden sem imela toliko dela v službi, da enostavno nisem utegnila skočit na forum. glede zgage naj povem, da prejšnji teden mi jo je stalno metalo v grlo in sem mislila da mi bo vse skupaj razpadlo...kaka kislina je to!!! in tudi jaz sem se zasekirala, da bo to konstantno do konca  user posted image ! Ta teden je pa bolšeuser posted image .  zdaj pa imam druge "probleme"....kako naj povem, da ne zgledalo preveč neposredno...ta teden na obali piha močna burja...ste razumele? uglavnem je grave!!! tako da je moj trebuh res pravi balon!!!

glede pucanja pa pretiravam ponavadi ob vikendih. predvsem imam rada kopalnico tip top. ploščice v hiši sem izbrala take da ni videt dosti umazanije...tako da ne perem pogosto po tleh in čistim bol sobe kot dnevne prostore, moj dragi pa je fuuulll priden, saj on sesa v dnevnih prostorih in sploh mi pomaga pri opravilih doma user posted image , tako ga je naučila že njegova mama....predznanje torej ima, jaz ga ps še malo usmerjam v moje načine...največja pohvala pa pade ker je priden za LIKANJE IN OBEŠANJE PERILA....no vidite jaz pa sem tako prosta da drsam do bleščanja sanitarije in kuhinjo...

punce danes delam samo do 12h pol šibam v čatežke, tokrat gre za res!user posted image user posted image user posted image  torbe so že v avtu, tako, da se bom ta vikend kopala...komaj čakam da malo zaplavamuser posted image user posted image

lep pozdravček vsem 

(odgovor članu MATEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: JUNIJ
24.2.2006 21:12:14   
SelmaC
kaktea čestitke za dragega, ki je priden, moj je tudi ma za cunje ni kaj dosti.

Lep vikend vsem skupajuser posted image

(odgovor članu kaktea)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: JUNIJ
27.2.2006 16:42:39   
bubamara2
ups, pa smo spet na vrhuuser posted image

bi kmalu do padleuser posted image  le kako bi s svojimi trebuščki zdej nazaj splezaleuser posted image  bi blo prav zanimiv videtuser posted image user posted image


Vse vas prav lepo pozdravljam in upam, da imate kaj lažji trebuh, kot ga imam jaz. Se mi zdi, kot da nosim s seboj eno 10kg utežuser posted image . Pa če sedim z malo dvignjenimi nogami - potem me user posted image tako brca v medeničnem rpedelu, da je groza.
Sigurno bo nogometaš...

Drugače pa sem ok. Zgaga me večkrat oblije, vendar po malem - potem pa spijem veliko vode ali kalcijevo ali magnezijevo tableto, pa je zaenkrat boljeuser posted image user posted image  Sam me zanima, koliko časa bo to zaleglo.

Ok, bejbe, mejte se, božajte si trebuščke in uživajte. Danes sije tak lep sonček.


(odgovor članu SelmaC)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: JUNIJ
28.2.2006 0:01:35   
zaliga
Pozdravljene punce!
Oglašem se vam prvič, sem pa tud junijska!  Na žalost nisem vedela, da na tem forumu tud potekajo takšne debate!
Naj vam malo opišem svoje stanje! naš srečen dan bi naj bil 10.06. imeli pa bomo pupo! Men po godu, ati pa si je bol želel fantka! Kopujemo že kar konkretno, saj sem jaz takšna, da mimo otroške trg. ne morem, ne da bi zavila vanjo!
Drugače pa sem doma že od 13.10. lanskega leta, rizična nosečnost! Je bilo kar tečno na začetku, potem pa najdeš stvari in se zamotiš!
Ali je še katera iz MB. ali okolice, ki bo hodila v materinsko v Mb. bolnico?
Kaj pa ve? Že vse veste kaj nosite pod srčki? Ste vse zdrave in bebice tud? Nisem še uspela pregledat celotnega "čveka", si bom vzela jutri čas!!
No toliko za začetek, bom se večkrat javila, da bomo vedno na začetku lestvice!
lepo se imejte in pazite nase ter na svoje sončke!!!!!!!!

(odgovor članu bubamara2)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: JUNIJ
28.2.2006 7:59:09   
MATEJA
Zaliga dobrodošla med nami!!! Upam, da se boš kaj več javljala kot mi "ta stare" tu gor, ker smo uboge vedno bolj odzadaj user posted image . Jaz imam PDP 22.06., trebušček raste in je že kr velik, bebica v njem tudi in z user posted image  komaj čakava, da jo spoznava. No sej junij bo hitro tukaj, še prehitro! Jaz in bebica sva zdravi kot dren (vsaj zaenkrat) in počutim se res o.k. (no razen kakšnih utrujenosti, če preveč delam, pa hrbet me zadnje čase boli kot user posted image  - od sedenja (pisarniško delo). Ti si pa že celo user posted image  doma?? Au, to mora bit hudo. Saj ne rečem, da kakšen dan ne paše, ampak celih 9 mesecev?! No sam da bo vse ok z user posted image  kajne! No da ne težim preveč na pustni torek, bom rajši en krof pojedla (da bo na tehtnici veselo user posted image ). Javite se kaj. Lep dan. user posted image

_____________________________

MOJ OTROK ME JE IZPOPOLNIL...

(odgovor članu zaliga)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: JUNIJ
28.2.2006 10:45:19   
zaliga
Mateja hvala za dobrodošlico!
Glede bolniške, res ni prijetno, pa nesmeš prav nikamor zaradi komisije...a smo se že sprijaznili! Za delat pa si tud vedno nekaj najdem, če ne druga, čvekam na teh čvekalnicah!! user posted image
Na začetku je bilo najhuje, ko sem mogla samo ležat, ležat...in nič druga, niti kuhat! Takrat sem pa misla, da sem utrga!
Punce se boste kaj maskirale??? Drugo leto bomo pa šemile že svije malčke! Komaj čakam!
lepo preživite ta pustni torek, Čao

(odgovor članu MATEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: JUNIJ
28.2.2006 20:31:12   
zaliga
Kaj punce, tukaj se nič ne "dogaja"!'
Na sosednjem čvekamo vsak dan kot nore, tukaj pa ni nobene!? user posted image

(odgovor članu zaliga)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: JUNIJ
1.3.2006 9:09:53   
kaktea
CIAO VSEM!!! ja smama sem malo pavzirala zaradi pretiranega dela v sluzbi user posted image , se za na wc nisem nasla casa, kaj sele za kaj drugega. v petek naj bi delala samo do 12h da grem pol cez vikend pocivat v čatež, pa se je vse začelo komlicirat da mi je kar na jok slo! tako sem iz sluzbe zbežala ob 14h. Ko pa sem se vrnila v pondeljek!!!!!!!vse delo me je počakalo, tudi tisto od kolega (nadrejenega), ki mi je rekel da ga bo on naredil v petek....no, tako sem imela prva dva dneva v sluzbi naporna, tudi zato, ker sem si v ponedeljek vzela delo še domov da končam en kos...potegnila sem do 23h (moj ljubcek mi je dal eno roko) ampak mi ni vspelo končat....vceraj sem zaključla s kolegico najprej eno nalogo in nato do 16h mi je vspelo končat se ta drugo  (tu pa mi je skočila še kolegica na pomoč) in tako se je sedaj stanje v službi znormalizaralo in lahko spet diham in se lahko javim na forumu!!!user posted image

no pupce lepo se imejte in vzivajte v prebujajoči se pomladi!!!

(odgovor članu zaliga)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: JUNIJ
1.3.2006 10:09:23   
Erdbeere
No lepo pozdravljene spet od mene, se javljam samo na hitro, ker imamo v službi še kar norišnico, delam po cele dneve nemalokrat se zgodi da pridem domov okrog 23-ih. Mah sej samo še en mesec, potem bo pa tud pri nas stanje normalno.

No v ponedeljek 27.2. sem imela spet pregled pri G, kilogrami so ok +4,5 kg, pritisk ok, železo imam še vedno na jedilniku, user posted image  brca, da je kar veselje. Čez en teden dobim injekcijo (ker sem Rh neg), aja pa zmerila mi je maternico in sem ugotovila da je zdaj 4 cm večja kot je bila v 1. nosečnosti. Zdaj je velika 30 cm, maternica seveda. Hm kaj je še novega aja dobila sem datum, kdaj nastopim porodniško, no ja malce sem si podaljšala da bom potem ko bomo imeli dojenčka lahko dalj časa doma in sicer grem v porodniško 8.5. po pravilih bi pa morala 4.5., je rekla sestra, da takih, ki si želijo čimdlje delat je pa zelo malo, da ponavadi vse želijo prej na dopust.

Aja zelo zelo me mučijo krči v nogi, na srečo samo v eni, samo boli pa ko user posted image , zdej je pa res že zelo nadležno, ker me je v 14 - dneh že 4x uščipnil.

No toliko zaenkrat od mene zdaj moram pa spet delat, ker danes spet ne vem, kdaj bom šla domov user posted image  pobožajte bušije pa lepo se imejte.

(odgovor članu kaktea)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: JUNIJ
1.3.2006 10:19:17   
biba77
Pozdravljene, junijske user posted image user posted image user posted image !

Da se tudi jaz po dolgem casu spet javim. Se vedno sem v tujini in, zal, prezasedena, da bi redno pisala, zvecer pa brez racunalnika in interneta. user posted image

Pocutje je se kar ok. Zgaga me muci ze skoraj od zacetka nosecnosti, tako, da sem se je skoraj ze navadila user posted image user posted image user posted image , drugace pa imam obcasne bolecine v predelu sramne kosti. Mislim pa, da je to tudi zato, ker mi je zadnjic spodrsnilo. Sicer nisem padla, a tak korak, zategnjen, tudi ni koristil. Bo ze... Vsak dan je malo boljse.
Glede kilogramov sem v popolni temi, ker tukaj nimam tehtnice, sem pa v zadnjih 2h tednih prerastla dvojne hlace, ki sem jih imela se iz starih casov (zelo nizki pas, raztegljiv material in jaz sem imela nekaj kg vec kot pred zanositvijo).

Imate kaj luste, punce?

Meni vsak dan manj disi. Upam, da se bo to poznalo, nekje.

Sicer pa je tudi mene pocasi zacela lovit nakupovalna mrzlica. No, ne se prav mrzlica, ampak smo zaceli kupovat. Prvi je bil vozicek. user posted image

Zaliga, dobrodosla.
Jaz sem ravno danes preko interneta prijavila naju z mozem v solo za bodoce starse v Mb bolnisnici. Nisem se dobila odgovora, a ce bo poz. potem bova hodila v tem terminu, ki se zacne naslednji teden (7.3.). Si ti tudi v tej skupini?

No, toliko tokrat od mene.

Pazite se.
Lp iz zasnezene tujine,
biba77



_____________________________

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/


(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: JUNIJ
1.3.2006 10:46:03   
zaliga
Ojla punce!
Biba77 jaz sem se prijavila za termin v aprilu, tak so mi rekle sestre, ko sem poizvedovala kako in kaj! Škoda, da se ne bova videle!
Kdaj pa imaš rok, če nisem preradovedna!? Jaz sem pravkar malo gledala slikice z UZ. in opazila, da mi je morfologiji v bolnici izračunal rok teden dni kasneje, torej 17.06. in ne 10.06. tak kot mi je po zadnjem perilu! Sicer bi bila bolj srečna, če bi bilo bolj pozno, saj bi lahko potem skupaj praznovali roj. dan z pikico!
Punce a vas tud bolijo tako "svinsko" kolki, ko se zbudite????
Jaz ne vem več kaj naredit, zjutraj se niti vstat ne morem prav!
Pa da se o zgagi zadnji teden sploh ne pogovarjam, peče kot user posted image !
Lepo izkoristite dan in sonček!

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: JUNIJ
1.3.2006 12:59:31   
biba77
Ja, saj se ne vem, ce bo ta termin ok. Nisem se dobila odgovora na mail. Mogoce bodo mene se tudi prestavili za en mesec.
Jaz imam termin 13.6. Najprej sem ga imela 19.6., potem 16.6., zdaj pa je 13.6.
Pravzaprav cudno, glede na to, da se tocno ve, kdaj sem zanosila (IUI). Jaz bi raje imela rok okoli 21. - na najino obletnico. No, bo, ko bo... Mogoce pa bo vroc junij, pa bom vesela, da bo prej. user posted image

Jaz v kolkih nimam nobenih bolecin. Poskusi enostavno malo vec pocivat.
Kdo pa je tvoja G?

< Sporočilo je popravil biba77 -- 1.3.2006 13:00:28 >


_____________________________

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/


(odgovor članu zaliga)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: JUNIJ
1.3.2006 13:32:07   
zaliga
Kak zanimivo, tud jaz vem kdaj sem zanosila, saj sma samo 1x tisti mesec....
Mogoče pa bomo skupaj v bolnici (boš v MB. rodila?)!
Moj G. je iz Ptuja, dr. Rosič! Sem prej imela eno iz Vošnjakove, pa sem bila tak nezadovoljna, pa še 2 leti sva se trudila, da bi zanosila, pa me nikamor, na nobene preiskave ni dala! Katastofa! Ko sem prišla k temu G. pa v 3 tednih zanosila! Prav smešno a resnično!
Zdaj pa midve čvekama, da držima našo temo na začetku! user posted image


(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: JUNIJ
1.3.2006 14:54:57   
biba77
Ja, mogoce pa se res srecava v bolnisnici. Ce me ne preseneti kje drugje/prej? user posted image

Danes lahko malo veckrat pokukam na forum, drugace imam delo, ki mi to onemogoca. Naslednji teden pa bom spet malo bolj aktivna. Vsaj zvecer.
Sem ze prav zacela pogresati RR. Najprej sem prekinila zaradi user posted image -slabosti, potem, ker sem cele dneve prespala, potem zaradi enormno dela, ampak, zdaj pa se bom pocasi vrnila.

In ti hodis iz Mb v Ptuj h G? No, to bi meni bilo prevec. Jaz bi enostavno samo G menjala (v Mb).

Lep dan vsem,
biba77


_____________________________

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/


(odgovor članu zaliga)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: JUNIJ
1.3.2006 19:45:03   
Anonimen
Se en pozdravček iz štajerskega koncauser posted image
No, jaz vas na hitro preberem bolj pogosto, ampak trenutno sem pri delu v službi na istem kot erdberee in tudi sama komaj čakam aprila ko bom lahko zadihala. Tako da tudi materinsko šolo načrtujem v aprilu. Se nisem niti še pozanimala kdaj je. Se včasih čudim, ker v prvi nosečnosti sem imela vnaprej splanirano po več mesecev, zdaj pa enostavno vse zadnji čas. Drugače pa bom hodila v mb bolnišnici, verjetno ne na vsa predavanja, ampak si jih bom na prvem predavanju izbrala. Da vidim če je kaj novega.

Rodila pa bom prav tako v mb. Če je šlo v prvo, naj gre tudi v drugo tukaj. Čeprav zdaj ko vem kaj me čaka, bo vse lažje. Ali pa tudi ne, bomo videli. S tem se sploh ne obremenjujem.
Tudi sama imam grozen občutek v spodnjem predelu nog, okrog gležnja. Ne znam niti prav opisat, kot nekakšen krč ki bi mi vlekel nogo. Pa bolečine v hrbtenici, ki pa so od celodnevnega sedenja, to vem.
Punce lepo da smo se malo slišale. Pridne bodite. Biba pozdravček v tujino. Sem se že spraševala kje si. Lep pozdrav pa tudi vsem ostalim. Tistim tanovim in starim bolj slabim čvekam.
Se beremo.

(odgovor članu biba77)
  Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: JUNIJ
2.3.2006 16:42:46   
SelmaC
Pozdravljene,

lep pozdrav tudi zaligi. Jaz moram reč, da me boli v levem kolku, ko se ponoči želim zavestno obrniti na levi bok. A vem uspe spati na boku? Jaz, ki sem navajena na spanje na hrbtu, se že celouser posted image  trudim, pa se vedno zbudim na hrbtuuser posted image .

Drugače gremo jutri po vozičekuser posted image  komaj čakam!!!! V matetrinsko pa sem mislila it aprila.


Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: JUNIJ
2.3.2006 16:55:19   
aja
Zivjo punce...po zelooo dolgem casu se tudi jaz javljam in pozdravljam vse "stare" in "nove" junijke.

Mi smo v januarju uspesno prestali amniocentezo, dobili februarja izvide, da je vse OK in od takrat res uzivam nosecnost v polni meri. Zaenkrat nimam tezav z zgago ali s krizem (sem jih imela, ampak pridno hodim na telovadbo in zelooo pomaga) in se prav super pocutim. Edino kilce se malo prehitro nabirajo in smo ze na +10kg v 26 tednu. Se bo treba sedaj malo bolj cuvat.

Sicer smo pa bili sedaj dva tedna na potepanju po toplih krajih in je bilo enkratno. Ocitno smo nosecke kot rozice...rabimo +20C in soncek, hehe. Sem bila bolj fit kot pred nosecnostjo in mi je res pasalo malo pomladno/poletnega vremena. Potem pa vceraj pristanemo na -6C, brrrr. Pa saj bo tukaj tudi kmalu pomlad :-)))

Sedaj pa sibam naprej delat in se ze veselim, da vas bom spet redno "brala". A ste ze pri kupovanju opreme za vase mladicke? Dajte malo napisat kaj boste kupile oz. dobile...da malo izmenjamo mnenja.

Papa
Aja

(odgovor članu SelmaC)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: JUNIJ
2.3.2006 16:57:46   
aja
Se nekaj sem pozabila, ko sem se tako vazila kako dobro se pocutim, hehe...veckrat na dan me tisci pod levim rebrom in me vcasih celo pece. Ocitno mi mali pritiska kaksen bolj mehek organ ob rebra...no, to je moja nestrokovna razlaga. Ali ima katera podobne tezave in kako jih resujete?

Hvala za odgovor,
Aja

(odgovor članu aja)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: JUNIJ
3.3.2006 18:59:06   
MATEJA
Pozdravljena aja, lepe dolge počitnice kaj???Uf kako bi tudi meni prav prišle, namesto tega pa imam vsak dan več dela.Tudi mene je že enih parkrat tako tiščalo (pod desnimi rebri) in je prav zoprno in traja tudi par ur.Jaz sem pa mislila, da sem se preveč najedla, čeprav neke pretirane sitnosti nisem čutila user posted image .Mene pa bolj muči izcedek - danes je katastrofa, ker sem več hodila in migala.Mi gre prav neka sluz ven (belo-rumene barve) in ima kiselkast vonj.Kaj bi to bilo?Upam, da ni kakšno vnetje ali gljivice.Drugače pa sem o.k., user posted image  veselo brca in me draži.Kaj ni to nekaj najlepšega??Bom prav pogrešala te brcike ko rodim.Z nakupovanjem odlašam zaradi tega vremena, ker mi ni do tega, da bi z marelo šetala naokoli.Bomo počakali sončko.Upam, da bo čimprej, ker sem se že naveličala snega in dežja in mraza.No jutri popoldne da bo spet sneg padaluser posted image , se bomo pa ob kaminu stiskali.Uživajte in se pišemo.

_____________________________

MOJ OTROK ME JE IZPOPOLNIL...

(odgovor članu aja)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: JUNIJ
4.3.2006 12:43:23   
tashy21
Pozdravljene junijke!
Tudi jaz se vam pridružujem. Vidim, da ste že pridne pri nakupih. Mi nismo še nič pripravili. Še kar čakamo in čakamo. Verjetno bomo s pripravljanjem začeli junija user posted image .
Drugače pa zaenkrat brez težav (trkam na les). Kile gredo gor user posted image , trebuha je pa tudi že kar nekaj. Ko grem po stopnicah pa sopiham kot lokomotiva user posted image . Brce čutim že kar dolgo časa, res prijeten občutek.
Upam, da bo kmalu junij, kar težko že čakam.
Lep vikand vam želim, čeprav je vreme bolj čudno.

Tashy

_____________________________

Tashy
mamica princesk:
Katja 15. 8. 1999
Veronika 5. 2. 2005 - 15. 2. 2005 (HLHS)
mavričnih princev:
Timotej 12. 6. 2006
Tobija 3. 1. 2014
ter še dveh angelčkov:
Lucija 22. 12. 2011 (PDP 14. 6. 2012)
Niki 15. 11. 2012 (PDP 14. 7. 2013)

(odgovor članu MATEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   RE: JUNIJ
5.3.2006 20:07:08   
ElaM
Živjo punce,
a vam že kaj otrdevajo trebuščki? Meni včasih par dni nič, včasih max. 5 na dan.
Sicer otrdevanje ni boleče in traja ene 5 sekund.
Kako si lajšate te tegobe?

Sicer pri nas vse po starem, user posted image  pridno brca. Morfologija je za nami.
Lepo se imejte in pobožajte trebuščke.
LP!

_____________________________

:)

(odgovor članu tashy21)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: JUNIJ
6.3.2006 9:19:44   
biba77
Koncno spet doma. user posted image user posted image user posted image

Torej, moram potrkat - doma se res najlepse spi. Kolikor je pac dovoljeno s strani user posted image , ki je bolj in bolj obcutno aktiven.

Jaz lahko recem, da nimam SKORAJ nobene tezave, razen obcasnih prav neprijetnih in pekocih bolecin v predelu sramne kosti. Ker pa nimam nobenega izcedka ali krcev, bom lepo pocakala do cetrtka, ko imam spet pregled in vprasala G, kaj lahko storim, da vsaj omilim te tezave? user posted image

Sicer pa me sam sneg in mraz niti ne motita, le vse delam pocasneje (se sprehod traja dalj casa user posted image ).

A vas kaj srbijo trebuscki? Mene kar krepko okoli popka. user posted image user posted image Pridno se mazemo in upamo, da bomo brez strij prisli skozi. Zaenkrat jih se ni... user posted image

Punce, a vse pijete Magnesol? Koliko tablet na dan pa? Meni je na prejsnjem pregledu sestra (!) napisala na listek 3 na dan. Pa se mi zdi vseeno dosti, glede na to, da moja G tega sploh ni omenila, trebuh mi se sploh nic ne otrdeva, v tubi pa jih je tudi samo 20. To pomeni vsak teden ena tuba?!? user posted image user posted image user posted image

No, javite se kaj!

Lp,
user posted image biba77


_____________________________

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/


(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: JUNIJ
6.3.2006 9:36:23   
daya
Pozdravljene!

Ja meni že otrdeva trebuh tam nekje od 19 tedna. Sem pa zdaj drugič noseča in mi je gin. rekla da je to bolj izrazito v drugi nosečnosti. V prvi mi namreč sploh ni oz. minimalno. Mogoče vse skupaj 5 x v celi nosečnosti. Zdaj pa mi otrdi predvsem med hojo. Drugače pa me boli še križ tudi predvsem po sprehodu in med stanjem. Pa tudi malo sem že začela zatekati. Pa kilogrami so se mi začeli zelo na hitro nabirati. Zdaj sem se zredila že 8 kg. Ampak najhujše pa je to da sem se toliko zredila samo od januarja dalje. Upam da se bo zdaj kaj ustavilo ampak dvomim. Ker v prejšnji nosečnosti sem se pa šle na koncu v zadnjih 2 mesecih zelo zredila. oz. sem zelo zatekala in bila polna vode. No saj po porodu je šlo skoraj vse dol.

Zdaj tudi že malo težje spim ker se kar ne morem naštimat v postelji. Pa trebuh imam že zelo velik in komaj čakam na pomlad da bom lahko malo manj oblečena okrog hodila, ker me vse že nekaj veže, čeprav nosim vse nosečniške obleke. Razen puloverjev ipd. Pa prsi so mi zrastle in si bom morala še en modrček kupiti, najbrž bom kar takega za dojenje.

Za doječka imam večinoma stvari že od hrčerke kupili smo že voziček, moram kupit še avtosedež, pa previjalno moramo še nabavit. A mogoče katera ve kje imajo take, ki se jih pritrdi na zid in jih potem lahko zložiš navzgor da zavzame najmanj prostora. Ker bomo imeli res kar krizo s prostorom v spalici, ko pride še ena posteljica noter.
Manjkajo pa mi še oblekice za 0-3 mesecev, ker sem jih vrnila, sem imela sposojene.
Kaj pa boste ve kupovale za oblečt za dojenčka. Ali boste kupile vse z dolgimi rokavi ali tudi kaj s kratkimi. Prejšnja hčerka se je rodila sredi avgusta in sem ji vedno oblekla dolge rokavčke ker ni bilo več vroče zunaj. Pa še tako je bila hladna.
Ali ima katera seznam oblekic ki jih bo kupila za junija oz. za poletje.

Lp,

daya


(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 5 [6] 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 5 [6] 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?