RE: JUNIJ (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


Anonimen -> RE: JUNIJ (21.1.2006 17:21:45)

Flamingo, vi ste pa na istem kot mi. Kar brez panike, z delom samo čas hitreje teče. Vsaj ena tolažba. In potem tako lep občutek. Mi smo s sobico že končali, zdaj delamo v spalnici. Čeprav je našo otr.sobico od naše tamanjše pupe že itak zasedla bodoča velika sestrica[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. In razlaga in razlaga kako bo ona vstajala, kje jo bo previjala, prelaga pleničke, itd. Polni poličke z njenimi igračkami, da bo naši pupi lepo not. Se že vidim kako bo potem kreganje za vsak kos igračke ko bo naša pupa malo zrastla. Ampak zdaj pa jo je res lepo opazovat.
Flamingo vso srečo pri delu, ostalim pa lep pozdravček.
P.S. Si lahko pogledala slikice?




Nataša31 -> RE: JUNIJ (22.1.2006 14:55:30)

OJla punce!

DA poročam!! Najino dete oz. bolje rečeno najin FANT je super!!!Smo bili še v soboto pri Pušenjaku in je rekel da imamo super lepega dečka. Vse je tam kjer mora biti, tudi veliki smo že oz. prav težki - 470g. Vse je vse mejah normale!!Tudi srček je pogledal in je rekel, da je popolnoma zdravo in da tiktaka kot urca. No morete si misliti kako mi je odleglo. Sem pa zdajle kar malo jezna na svojo G, ker me je tako prestrašila. Ji bom povedala v sredo ko sem naročena na ponovni pregled. Verjetno sem že omenila, da ni videla niti mehurja niti ledvičk, da je videla nek čuden izrastek (na ni mislila na malega 'korenjaka'[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]). Skratka vse je superca OK. Kaj več vam še povem v naslednjih dneh, ker imam trenutno omejen dostop do računalnika - me nekaj internet zajebava...
Pozdravček
Taška




Erdbeere -> RE: JUNIJ (23.1.2006 6:37:36)

Punce lepo pozdravljene, Nataša tebi pa en [sm=smiley31.gif], matr če bi mene tako prestrašila G, bi jo takoj ampak res takoj zamenjala, matr ji no, pa sej ljudje nismo stroji, ki vse prenesejo no...

Skratka, mi smo super, komaj čakamo na četrek, ko imamo morfologijo, da vidimo našega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] ponovno, ker v trebuščku se midva že kar fletn poznava

Zdaj pa letim spet delat, ker v službi je še vedno norišnica

LP




coolbabe -> RE: JUNIJ (25.1.2006 14:08:03)

Živjo,
po stotih letih se še jaz malo javim... imamo morfologijo v petek pa me že kr fino skrbi kako bo, ker sem imela na začetku nosečnosti preglede zaradi grozečega splava vsak drug teden, pa po zadnjem štetju me je že 6 ginekologov gledal (vse urgence in bolnice in podobno) se je zadeva umirila in pridno rasteva, zato me je logično naročila čez 5 tednov, kar bo sedaj.
No in sem kar nervozna če je vse ok, zato ker že dolgo nisem vidla dete na UZ in premikanje je bolj blago tako da bi lahko človek hitr za prebavne motnje zamenjal.
Ma sej vem da brbljam... dejte me mal potolazit, do petka je se doooooolga!

Lp




Erdbeere -> RE: JUNIJ (26.1.2006 6:48:41)

coolbabe, dej preženi tiste čudne misli stran, pa misli le na najboljše, boš videla da bo....skratka zdrži, sej imaš samo en dober dan še do morfologije, jaz sem pa ta srečni dogodek dočakala oz. ga bom danes dopoldan, ker imam ob 11-ih pregled....Punce komaj čakam, da vidim spet našega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] ker tale je pa pravi akrobat glede na to kako je bilo brcanje v prvi nosečnosti, ta pa kar ne da in ne da miru.

No toliko zaenkrat po pregledu pa poročam kako je bilo

LP




MATEJA -> RE: JUNIJ (26.1.2006 20:26:33)

Ojoj punce, spet smo bolj proti dnu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Bom jaz napisala nekaj besed, da nas premaknem malo višje.
Moje in [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] počutje je dobro, kakšen dan kar pokam od energije... Brcike mislim, da sem začutila ta teden (20. teden [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]) - prebava sigurno ni, ker je na nuli zadnje čase in ne pomaga niti donat, niti suho sadje, niti sadje na tešče... tako da verjetno moj zlati [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] kar lepo telovadi v trebuhu. V 18. tednu sem imela pregled pri G in je bil bolj "brzinski", le ginekološki pregled in merjenje dolžine MV z paličnim UZ, pa na hitro je pogledala, kekšen spol je (menda naj bi bil [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image]) ampak da bo drugič bolj sigurno povedala. Naslednji pregled imam v 23. tednu, moram biti na tešče, ker mi bodo merili glukozo (groza, spet bom celo dopoldne lačna [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] - prisilna dieta). Upam, da bo pregled ki sledi bolj podroben saj komaj čakam videt najinega otročička in zvedet, če se normalno razvija... No to je vse od mene, javite se kaj. Uživajte in grejte svoje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], ker je zunaj tako presneto mraz! 




Anonimen -> RE: JUNIJ (29.1.2006 9:42:51)

olja punce!
bojka, ja sem pogledala, prekrasne so[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]Vedno bolj me mika, in glede na to da se sedaj počasi razblinja strah, da "bi kaj lahko šlo narobe"[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] me ima, da bi tut to pogledali.

Natasa31 tudi tebi en [sm=smiley31.gif]sem zelo možno držala [sm=miska.gif][sm=miska.gif][sm=miska.gif]da bi bilo vse OK. Erdbeere z G je pa tako, ta G je zelo pohvaljena iz vseh vetrov, žal pa je v vsaki dobri stvari tudi grenak priokus. Pri njej so vrste dolgeee, čakaš lahko tudi do 9h zvečer[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]In verjamem, da je na koncu tudi ta uboga reva čisto sfuzlana, saj kot si sama rekla, ljudje nismo stroji. Jaz bi tu stvari spremenila tako, da bi zaposlila več G, in razbremenila obstoječe G. S tem bi se tudi povečala kvaliteta pregledov.
Malo sem zabušavala z javljanjem, ampak, tudi druge vidim, da niste bile ravno pridne.Mene je namreč še križ zagrabil(pa že tako nisem smela ničesar dvigovat)sedaj pa še tole[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].en teden sem ležala, še do mize na kosilo sem se komaj spravila. Še sreča da ima mož študijski dopust, da je lahko prevzel skrb za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]. Jaz pa sem imela kar malo slabo vest, da sta bila cel teden sama. No ko se je zaslišalo vriskanje in smeh, sem bila pomirjena in sem vedela, da jima ni hudo.
Pri nas smo šele v začetni fazi prenove, in že kr vidim, kako me bo panika grabila, ali bo do prihoda [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] vse urejeno ali ne. No ampak kot vedno se namreč zatika pri denarju. Sicer sva sedaj kredit dobila odobren, je pa tak mraz, da smo prestavili dela za kakšn mesec.

Moj možek je pred 3 dnevi prvič začutil brcike najinega korenjaka. Jaz jih občutim že prav fajn, in me zjutri prebujajo, zvečer pa nagajajo pred spancem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].Jaz moram namreč vedno dat roko na buhija, ko brca.
Počutje je dobro, naslednji pregled pa šele čez mesed dni. Spet bo minil v pričakovanju novega pregleda.

Jaz vas pozdravljam, pa kaj se javljajte!


LP





Erdbeere -> RE: JUNIJ (29.1.2006 10:19:37)

No takole, danes ko konno še nisem v službi, razmišljam, da bi šla, se končno oglašam iz pregleda (morfologija). Naš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] je zelo zelo živahen, se je skoz premikal, tako da se je morala G prov potruditi, da ga je sproti lovila...tudi mi smo težki okrog 460 gin kot kaže zaenkrat je vse ok....

Sem pa videla, da je placenta spredaj, pri prvi nosečnosti je bila pa zadaj, morda katera ve kaj to pomeni, ali nima nobene veze?

No toliko zaenkrat lepo se imejte pa si kaj pišemo.

LP




Nataša31 -> RE: JUNIJ (29.1.2006 18:39:45)

Ojla punce!
Da se še jest malo javim, sem pa zdaj majčevka/junijka. Smo bili pri Pušenjaku, pa mi je prestavil rok na 30.5. Vse je Ok, edino občutek imam da se preveč hitro redim...Nonstop mi paše čokolada, že prej sem imela težave s težo, zdaj pa mi je še bolj muka stopit na tehtnico[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]!
Naš sinko veselo brca, kdaj tako močno udari da je joj! Jutri imamo 3D pregled pri dr. Lukmanu, 15.2. pa sem naročena na redni pregled. Ampak kako čas hitro teče...še malo pa bo april, pa maj, pa konc maja, mi mamo pa še tok za uštimat!
Jutri komja čakam, gre moja mami zraven, ker moj ne more. Se mi zdi da odkar sem noseča, imam boljši odnos z mojo mami[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]! Aja, včeraj je moj dragi prvič čutil brcike!!!
Poročam jutri, kako bo šlo na 3D!
Pozdravček
Taška




Anonimen -> RE: JUNIJ (30.1.2006 21:46:56)

Nataša čakamo, hitro [img]http://www.studiofaca.com/download/Animacije/.gif/smails/comp.gif[/img] kako je bilo!!!




Nataša31 -> RE: JUNIJ (31.1.2006 10:47:20)

NO, da poročam!!!

Bilo je super[sm=bravo.gif]! Naš tamal je fotogeničen po očiju, ker mamica nikakor ni. Naredili smo okoli 35 slikc, na eni zeha, tako lepo je bil obrnjen, da smo ga slikali čisto frontalno. Fajn je mel narazen nogice, tako da smo za dokaz očiju poslikali 'luleka'[sm=jezicek.gif]! dr.Lukam si je vzel dobro urco, vse poslikal, pogledal če je vse OK (hrbtenico, popkovino...), skratka je resnično super G. Ne koncu mi je priporočal porod na Ptuju, ker imejo novo obliko lašanja bolečin z t.i. upam da bom prav napisala inluvo ali invulo...Tok se čudno sliši. Sej mam nekje napisan, pa nimam zdajle s sabo. Skratka SUPER!!!!!! PRiporočam, ker je čudovit občutek, ko že pravzaprav sedaj vidiš nosek, pa ušeska, očke, rokice (imamo bokserja, ker je non stop držal rokice v pesti)..Je pa dr.Lukam poudaril, da se ne vidi vedno dobro. ker je vse odvisno od otročkove trenutne lege. Tako da smo imeli srečo..zdaj imamo slikic že za prvi album! Bom v naslednjih dneh probala dati par slikic gor.
Drugače sem OK, edino včeraj sem dvignila mojega kužija, ki ima okoli 30kg, sicer res tako na pol, ampak me je potem vse bolelo. Itak sem se šele potem spmnila in bila jezna nase, ker ni bi smela dvigovati stvari[sm=zmeden.gif]. Upam, da ne bo kaj narobe, tamal je potem še pridno brcal in tudi danes, tako da verjetno ni nič.
Imam pa probleme z zaprtjem se mi zdi. Ali pa mi samo ne paše več ležati na hrbtu, ker takrat ko ležim, me začne tako boleti trebuh, pa šraufat da je joj[sm=smiley13.gif].
Aja, še to. Zagotovo bom majčica. Dr.Lukman je rekel, da razen če me bo pretirano lepo v trebuščku bo komaj zdržal do junija, drugače pa mi je dal rok 27.maj. Bomo videli..
In kako ste ve? Vse OK? Mi smo v fazi kupovanja vozička. Sem se odločila za Speedy SX od Quinnya, košaro Dreami že imam od kolegice edino kar me skrbi je to, da je ta košarica podložena in da ne vem kako bo s tem čez poletje?!?! Če pa tisto snamem dol, pa tudi ne gre ker je potem košarica 'gola'. Tako da ne vem...Ali naj kupim novo košarico? V trgovini Sonček imaj ful dobro akcijo za 117.000 pride voziček, košara, zimska vreča in torba. Torba je sicer zame osebno neuporabna, vse osatlo pa je ful lepo, pa še barva je moja::))turkizna. Tako da ne vem. Bomo videli!
Joj sem se razpisala, se beremo. Pozdravček vsem, pobožajte trebuščke!
lp
Taška




Anonimen -> RE: JUNIJ (31.1.2006 12:27:11)

Nataša sem komaj čakala tvoje poročilo, če ste bili prav tako zadovoljni z dr. Lukmanom. Super, da je vse ok. Super da ste dobili lepe slikice.
Hehehe, tudi mene je vprašal kje nameravam rodit, ampak očitno sem precej odločno rekla da v MB, ker ni nič več predlagal naprej[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].
Naša punca pa je samo tiščala roko enkrat v nos, drugič v usta, tako da smo tudi komaj prešteli prstke.
No, jaz sem prav tako dobro, čeprav utrujeno ker delam cele dneve, potem je treba še doma, ampak sploh ne jamram da ne bo katera mislila slučajno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Mi kar paše, ker čas veliko bolj hiti, kar mi trenutno ugaja, potem ko pa dobimo našo punco pa le naj gre vse bolj počasi.
Danes imam pregled ob dveh, se bomo morali kar v kratkem dogovorit za morfologijo, ker še nisem bila. Upam, da moja G ne bo med nogami kaj opazila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].
Sem pa dobila neko nadležno alergijo. Grrrrr, sem bila čez vikend veliko zraven pri obnovi našega stanovanja in očitno je bilo preveč prahu ali kaj. Pojma nimam, ampak kožo na nogah bi si lahko razkrampala, sem kot da bi padla v koprive. Srbi za znoret. Moram danes povprašat če sploh lahko kaj vzamem. Je pa nadležno.
Punce imejte se maksimalno lepo




Kalina -> RE: JUNIJ (1.2.2006 10:06:06)

Oj nosecke [sm=rozica.gif]

Evo KONCNO mi po 2 mescih  dela RR in hvala bogu lahko tudi sama kaj napisem, sem bla ze cist zivcna[sm=lev.gif]

Tkole je pri nas, stopamo v 20t, rahlo ze cutimo premike in brcike ampak res nezno in seveda jst sem vsa raznezena, ampak vcasih tudi sama nevem kaj cutim kaj ne [sm=smiley17.gif]
Drugace sem kar ok, krvavitve so prenehale, krce imam se obcasno, pijem magnezij. Nazalost imam pa skoraj vsakodnevne grozne glavobole in me je moj G poslal k nevrologu in je kr neki paniko naredu, kao da mam verjetno neko lobanjsko oteklino v glavi in me hoce dat na neko lobalno punkcijo, s katero se jaz seveda ne strinjam. Bom ze potrpela se te dobre 4 m!
Sem pa opazila, da me je zacel matrat kriz in sploh nemorem verjet da ze tako zgodaj, si bom mogla zrihtat nosecniski pas, mislim da nizko nosim in mi je vse naporno. Vceraj me je cel bozji dan bolelo v spodnjem delu, kr nekaj me je tiscalo navzdol, prov grozen obcutek. Danes sem boljse [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Sm ze pravi sloncek, trebuscek kar raste, zredila sem se za 5kg [sm=smiley21.gif], presenetljivo me G ni nic kregal [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Aha pa se to, na prejsnem pregledu v 18t nam je G rekel, da je verjetno puncka, ampak da ne ve se, ker mi je na hitro in na grobo naredil UZ, neki je zaskrbljen zaradi sevanja, ker sem do zdaj imela ze kaksnih 12 UZjev [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] No ja, "sigurno" mi bo povedal na morfologiji, ki jo imam sele na koncu mesca[sm=smiley24.gif]

No punce, zelim vam lep dan in ogromno majhnih presenecenj [sm=rozica.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=rozica.gif]

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]Kalina, 20t





biba77 -> RE: JUNIJ (1.2.2006 12:31:28)

Ja, tudi jaz se po dolgem casu javljam...

Po vsem kar se je zadnje 3 tedne dogajalo, je zdaj, ko sem spet v sluzbi prav mirno...

Torej, porocili smo se, ze 2 tedna krepko brcamo in to cel dan in v vse smeri. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Na zalost se vedno redno (3x tedensko sigurno) bruhamo [sm=smiley11.gif], ampak sem se ze kar nekako navadila na to. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Trebuscek pa je v zadnjem tednu taaaakoooo zrastel, da se sprehajamo najprej [sm=kuza.gif], potem moj trebuscek in sele nato midva z [sm=love.gif].
 
Naslednji teden imamo morfologijo. Za spol pa se ne vemo.

Vceraj smo zaceli z preurejanjem in kupovanjem dodatnega pohistva. Pa malo sem zacela za vozicki gledat... [sm=smiley14.gif]

Kalina, ne sekiraj se glede UZ-jev. Ce bi bilo tako skodljivo, jih prav gotovo ne bi imela toliko! [sm=smiley23.gif]

Lep pozdrav!






MATEJA -> RE: JUNIJ (1.2.2006 14:44:28)

Pozdravljene punce, res se niste dolgo oglasile. Biba77 najprej tebi čestitke ob poroki, sedaj pa si tudi ti GOSPA [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Upam, da ste se imeli lepo in da sta z [sm=love.gif] uživala, saj to je bil vajin dan in ti povem, da nikoli več take pozornosti od drugih kot na poročni dan. Joj meni je bilo super, takoj bi se še enkrat poročila!!
Kalina jaz sem teden pred tabo (sem v 21. tednu) in čutim brcike od prejšnjega tedna, ki so bile bolj rahle in redke, ta teden pa je mali (najbrž bo fantek [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]) postal pravi razbojnik. Non stop me brca, pa ne morem verjet da je postal kar na enkrat tako živahen. Budi me z brcikami, zvečer mi ne da spat od brcik, ko jem me brca, ko se smejem, ko... - z eno besedo fullll pogosto. Menda bolj malo nina [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]?! Morfologijo imam tudi jaz konec meseca (22.02.) in komaj čakam, ker je bil tudi moj pregled (v 18 t) bolj bežen in nisem niti prav videla [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], je G merila dolžino MV in spotoma še na hitro pogledala kakšnega spola je.
Jaz sem se tudi zredila že enih 6 kg in trebuh mi je zadnja dva tedna tako zrasel, da se počutim kot balon. No bo že kako...                                             Za te "probleme" z glavo pa mi je prav žal, no upam, da se bo vse uredilo in da boš lahko do konca uživala v [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]!
No to je vse, uživajte, božajte svoje trebuščke in pišite kaj!




biba77 -> RE: JUNIJ (3.2.2006 12:15:20)

Ojla!
Mateja, hvala za cestitke!
Ja, je kar lepo biti gospa. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Imela sva se zelo lepo. Nimam se slik v elektronski verziji... Bom jih dala v album, ko jih dobim. Pozornosti pa ja... res je to bil samo najin dan.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Po cem sklepas, da bos imela fantka? Jaz bom naslednji teden na morfologiji pospegala, kaj je... Ce bo dete hotelo izdati.
Punce, a ima katera kaj vecji apetit? Jaz sem zdaj komaj spet zacela uzivati v hrani. So se me kar dolgo slabosti drzale.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Zdaj pa bi dopoldan same jogurte, strucke in cokoladna mleka pila, zvecer pa redno skledico solate zmazem. No, pa vmes se obrok sadja in kosilo. Pa spet sem prisla v obdobje neprestane zeje.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
No, le javite se kaj!




barni -> RE: JUNIJ (3.2.2006 13:05:23)

Pozdravljene! Vidim da ze zelo dolgo cvekate. Jaz se vam prvic pridruzujem.

Prvi PDP je bil 26.06.2006 zate se imam za junijko, ceprav so mi ga po morfologiji prestavili na 03.07.2006.

Tako da tezko recem, koliko casa sem noseca. Recimo da sem nekje v zacetku 20. tedna.

Na morfologiji sem bila samo pri svoji G, ki se mi je maximalno posvetila. Mislim, da sem bila vsega skupaj s prekinitvami, ker se je moral bejbiju napolnit mehur, notri 1 uro.

Za spol nisem hotela prasat. Vidim, da ste bile vecina vas tudi na 3D UZ. Jaz nisem razmisljala o tem. Kaj pa vem, saj se mi je moja G dovolj posvetila. Moj dragi je bil z mano na NS, na morfologijo ga pa nisem povabila, je zunaj pocakal. Itak sem morala tudi sama uporabiti vso svojo domisljijo, da sem videla vse tisto, kar mi je nastevala.

Zmerila mi je MV, naredila ginekoloski pregled zaradi izcedka in potem se izdaten pregled otrocka.
Naslednji mesec me caka se pregled srcka, ker je bil otrocek tokrat se premajhen, da bi se vse videlo.

Ocitno sem zanosila nekoliko kasneje, ker so mi tudi rok prestavili naprej. Ima se katera od vas tako izkusnjo, da je otrocek nekoliko manjsi, kot traja nosecnost?

No toliko za sedaj.

Aja se tole; vozicek bo 4 kolesnik z velikimi kolesi. Zelim si takega, ki bo imel sportni del in zraven tudi torbo na prenasanje otroka. Kosare ne rabim, ker bo vroce, torba pa pride ZELO prav!

Skratka, sem se razpisala, pa napisite se ve kaj...

Tudi mi razmisljamo o nakupu vozicka.




MATEJA -> RE: JUNIJ (3.2.2006 14:29:34)

Biba77 za spol vem, ker mi je G rekla na zadnjem pregledu, ko mi je z paličnim UZ merila MV, na hitro pokukala med nogice našega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] in je rekla da je verjetno fantek. Da pa bo na drugem pregledu - morfologiji že veliko bolje videt in da bo takrat za sigurno povedala. Jaz pa sploh nisem razmišljala o spolu in mi je res čisto vseeno, tako da je nisem niti spraševala o tem. Kar bo pa bo, sam da bo vse o.k. in da bo dete zdravo!!! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] 

Barni pozdravljena med junijkami, tudi jaz sem bolj na koncu junija (PDP 22.06.). Javi se bolj pogosto, saj smo itak junijke najslabše za čvekat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] in smo vedno na dnu strani.

LP vsem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]! 




Erdbeere -> RE: JUNIJ (6.2.2006 11:11:05)

No junijke, smo pa skoraj s prve strani padle [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image], ne vem a ste vse zunaj ko je tako lepo vreme al kje tiči razlog....

No v glavnem mi smo prov fino, samo mene daje grozna utrujenost [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] sploh, če dopoldan malo več delam pol sem popoldan popolnoma fuč in pa spet imam napade lakote, skozi moram nekaj jesti, še dobro da je lahko le eno jabolko ali pa kakšen drug sadež, ker zaradi kg se še prov nič ne sekiram, je še vedno le +2 kg, ne vem enkrat vmes je bilo že +2,5 pa imam zadnji teden spet +2 ali pa še celo kakšno deko manj

Aja pa daje me grozn povečan izcedek, ne vem sploh ni bel, ampak kar rumen [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] pa sploh ne vem kako naj se ga losam, ali ima kakšna kakšen nasvet???? Lepo prosim, če mi kaj svetuje.

No tako, zdaj pa letim nauaj delat, ker v službi je še kar norišnica, aja še nekaj me zanima, je bila katera kaj v Avstriji, pa kupovala kakšne nosečniške cunjice??? Jest imam namen v sredo v nakup jet malo, pa me zanima kje ste bile, Celovec ali Gradc, kam se bolj splača?

No zdej pa res lep pozdrav




MATEJA -> RE: JUNIJ (6.2.2006 11:57:46)

Živijo Erdbeere, hvala bogu, da si se javila, saj bi res s prve strani izpadle [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].
No z mojo "lakoto" oz. požrešnostjo je tako, da imam občutek, da sem vsak dan vse težja, jem več kot prej, to je res, ampak da pa tako hitro kile rastejo???!!! Kriza, komaj sedaj se zavedam, kako malo sem pred [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] jedla, da sem z muko održavala tistih 63 kg. Sem pa bolj tiste sorte, ki me že pogled na hrano redi. Če bo šlo tako naprej, bom na koncu res imela 90 kg. Ojoj, ne smem niti pomislit, še sedaj z teh 7+ se počutim tako nerodno in kot balon...
Kar se pa tiče izcedka, ravnokar sem z wc-ja, ker sem mislila, da sem se polulala, tako moker je bil dnevni vložek. Izcedka kolikor češ in tudi bolj rumenkaste barve. Upam, da ni kakšno sranje od vnetja ali gljivic. No sej izcedek imam že celo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] ampak danes je pa kr hudo. Bomo videli kaj bo iz tega, no sam da ni rjav ali krvav in jaz se ne bom preveč sekirala.
O shopingu v Avstriji ti bo pa katera druga punca več povedala, jaz sem daleeeč od Avstrije, tako da ne hodimo tja po nakupih. Lep dan ti želim. Vreme je super, sem polna energije v takem sončku. Le hrbet me martra vsak dan in so bolečine kr hude. No bo [sm=love.gif] mal zmasiral, pa bo bolje.




SelmaC -> RE: JUNIJ (7.2.2006 12:05:11)

Lep pozdravm vsem skupaj. Javljam se vam prvič. Tudi jaz sem junijka, prvi PDP je bil določen za 13.6. po morfologiji pa bo najbrž kasneje okoli 18.6. Prebrala sem vaše poste in moram reči, da imam precej podobne težave kot ve. Danes popoldan grem prvič na vadbo za nosečnice v bazen? A katera kaj telovadi, obiskuje kako organizirano vadbo? ali same poskrbite? Lepo se imejte in božajte trebuščke[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Anonimen -> RE: JUNIJ (8.2.2006 23:12:26)

Erdbeere in MATEJA sem bila prav presenečena sedaj ko sem brala, da imata tudi vidve izcedek. Jaz sem šla namreč v ponedeljk kar k G zaradi tega, ker je bil že dlje časa, skoraj rumen in prav ulival se je. Kljub uporabi mlečnokislinskih vaginalet, MULTY GYNu in tamponov namočenih v jogurt se stanje ni izboljšalo. G mi je predpisal 3 Canasten vaginalete in mažo za 14 dni. Upam da bo zaleglo.

Drugače sem se zredila že 8 kg [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]  In sem kot [sm=sloncek.gif]  No pa sej bodo po porodu šle hitro dol [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]  Upam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Moj križ se je malo umiril, vendar še vedni ni vse v redu.Napade me takrat ko najmanj pričakujem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]  K sreči je moj mož doma tako da mi vsaj pri oskrbi otroka pomaga, saj ima že 12 kilogramov. In ni mačji kašelj 5 x na dan v stolček za hranjenje, pa 4 x posteljica, pa roke umit, pa v avto, pa...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Sicer sem se že kar navadila da največ aktivnosti opraviva kar na tleh(previjanje,...)saj mi je tako najlažje. Do pregleda imam še dolgih 14 dni. Ampak sem potolažena ko sem videla da je bilo vse ostalo Ok. Pričela sem jemati železo, magnezij in kalcij in se počutim veliko bolje.
Železo mi je namreč že v prvi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] kar veliko pomagalo.

No utrujena pa sem še vedno, saj pogrešam dopoldanski dremež ob [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] , saj moram zaradi del poskrbeti za kakšno kavo in prigrizek za moža, saj je zelo priden in dela kolikor lahko. Mene pa vedno bolj zvija, ali bo vse narejeno do prihoda [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]  ?
Upam da ja.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Otroška sobica je namreč že skoraj dokončana, jaz ima pa že izbrano posteljo in posteljnino[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] , seveda še manjka kup stvari ampak glede na hitrost s katero so se zadeve odvijale, mislim,da bomo kmalu gotovi.
Začele so se tudi prve nespečnosti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]  Zbudim se ob 2, 3 in potem urco dve ne morem zaspati
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]  Zgaga me sicer vsake toliko časa zagrabi ampak GRAVISCON tablete mi pomagajo vsaj pri tem.

No še kaj se oglasite, saj smo bolj lene za javljanje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] !

papa




Anonimen -> RE: JUNIJ (9.2.2006 8:55:49)

Punce pozdravljene,
vidim da vas je kar nekaj ki se borite z izcedki, tako da se lahko pridružim vašemu klubu. Sem pred kakim tedno dala skoz kuro s Canestenom in zdaj je malo bolje. Je pa še vedno, le da ni več rumen.
Drugače sem super, kljub nenormalnemu tempu v službi in delu doma, se počutim lepo.
V tem tednu sem bila na brezplačnem zajtrku (pitju glukoze). Komaj sem spila tisto brozgo. Upam le da bodo rezultati ok. Ker redim se nenormalno preveč, s tem da ne jem nič kaj več. Zraven tega je bila naša prva punca kar močna ob rojstvu in sva se z ginekologinjo odločili da pogledamo če je vse ok. V torek sem imela še morfologijo, kjer je vse ok. Rokico smo imeli zopet ves čas v ustih, nogice cel čas prekrižane, tako da se ni dalo potrdit spola. Je pa vse ok, kar je najpomembneje. Pa tudi po velikosti smo sklenili da bomo prišli na svet nekje sredi junija, vse mere kažejo na to. Smo pa veselo obrnjeni z glavico navzdol, kar mi niti ni rabila povedat, ker itak čutim.
Imamo pa doma našo prvo punco z virusom in kuhamo na 40 stopinj. Komaj zdržimo teh 6 ur med dvema odmerkoma za sirup. Si kar ne znam predstavljat kako bomo te bolezni skombinirali potem z dvema.
Pa še nekaj me skrbi. Naša punca iz vrtca prinese vse živo, nekaj virusov obdrži zase, nekaj jih veselo deli na naju oba. Ampak vodenih koz pa noče in noče prinest. Me kar skrbi, če jih bo slučajno prinesla ko bo naše drugo dete še malo. Ker ni ravno v redu da se mora tako malo detece boriti s tem.
No, punce lepo se imejte




biba77 -> RE: JUNIJ (10.2.2006 10:39:21)

Pozdravljene!

Sem se ze par dni nazaj hotela javit, pa me je rac. nekaj z..... in nisem mogla poslati napisanega.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
No, tudi za nami je morfologija. Vse je v redu. Restemo "po predpisih" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] . Tudi jaz imam 8+ v kilogramih, pa bo ze... Spol se je lepo videl (po besedah G), samo jaz nisem hotela izvedeti, kaj bo.
Danes sem bila na brezplacnem zajtrku [sm=smiley11.gif][sm=smiley21.gif] in sem komaj docakala, da je tista ura minila, brez da bi sla bruhat. Me je sestra najprej to vprasala, ko sem prisla na drugi odvzem krvi... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Sicer pa sem kar ok. V sluzbi me "mucijo". V nedeljo grem za 3 tedne studijsko v tujino. Bom blazno pogresala vse domace, a naspala se pa bom! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Doma smo ze cisto obrnili kuhinjo in sobo in bomo zaceli opremljati, ko se vrnem. Sem si pa ze malo nagledala en vozicek...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
Tudi oblacil in druge opreme se cisto nic nismo kupovali. Kaj pa ve?

Lp,
k.




kaktea -> RE: JUNIJ (10.2.2006 11:24:26)

HOJLA! jaz sem tudi junijska (17.06)....priznam da ce nimam izkusenj s tem forumom, upam da ga bom uspesno uporabljala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]!
naslednji teden imam ultrazvok...kaj bo to morfologija? glede glukoze mi nihce se nic rekel, da bom morala kaj piti[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]? imam pa tudi sama kar 8+kg!!!! prsaso mi zrasla fulll in seveda so se pojavile strije[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]!!!

imam pa se en dvom, ki me muči...sem  rh - , naj bi dobila neke inekcije (tako sem slisala), pa niti o tem ni bilo recene nobene besede pri mijem G.

no, uzivajte v tem lepem delu nasega zivljenja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]!




Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>