|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJ
27.12.2005 9:34:01   
Erdbeere
Oh ja še ena junijka v službi user posted image  ma pa sej ni panike, zunaj je tako lepo ko je vse zasneženo...

Naš user posted image  že prov veselo brca je bodoči oči čisto preč, ker ga vsako jutro malo poboža, dojenček njega od znotraj on pa naju oba od zunaj, ja to pa je najlepši čas nosečnosti, boste videle ko boste vi na tem, jest bi kr skoz ta občutek mela user posted image  

Jah nič, lepo se imejte pa lep zadnji teden tega leta vam želim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: JUNIJ
27.12.2005 10:56:30   
aja
Zivjo srecke user posted image ,
se ena, ki danes dela. Sicer delam od doma, kar je nekoliko bolj udobno kot ce bi mogla v sluzbo v tem sneguuser posted image . A ni lepo zunaj...kot v pravljici.
Pri nas še ni brcik, ampak jih že nestrpno pričakujemo....še posebej ko pišete kako je prijetno. Komaj čakam.
Sicer smo pa premagali slabosti in je prav neverjetno kako je fino, ko ti ni cel dan slabo. Jaz kar ne morem verjetni kako dobro se naenkrat pocutim. Saj sedaj smo pa ze verjetno vse junijke koncale s user posted image ?
Zelim vam se lep zadnji teden v letu 2005.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: JUNIJ
27.12.2005 11:35:09   
Nataša31
ojla punce!

spet se malo oglašam, danes zjutraj smo že telovadili v trebuščkuuser posted image ! Res je nepopisen občutek. Komaj čakam, da se bodo brcike malo okrepile, da bo lahko tudi očka to občutil.
No včeraj zvečer oz. ponoči nisem mogla spati pa sem malce razmišljala o opremi. Kaj vse moram kupit! Sva prva v družbi, tako da nič ne morem si sposodit...
V nakup vozička letiva v začetku februarja, nekaj me zanima. Trdno sem odločena za Quinnya3XL Freestyle Confort, pa sem danes malce gledala na spletno trgovino Sonček in baby center. Ali se mi samo zdi, ali jih počasi ukinjajo? Se mi je zdelo da jih je bilo včasih več. Ali katera ve kaj več?
Bova pa kupila zraven lupinico MAxi cosi, samo še vedno ne vem, če je treba poleg lupinice kupiti tudi 'ta pravi' avtosedež? kakšen predlog?
Potem sem razmišljala o kengurujčku. Sej vem, da ga pediatri ne priporočajo, ampak meni pa bi prišel prav, ker imamo zelo malo dvigalo, pa b ga samo za tistih par minut da rideva do avta in vozička smuknila v kengurujčka....
In potem še o blazini za dojenje. Sem mi zdi ful praktična, ali ima katera že izkušnje?
No spet imam malce preveč časa, zdaj pa naprej študirat!!!
Aja komaj čakam, v četrtek gremo v Avstrijo!!!user posted image
No punce pozdravček!
taška
17t3/7

(odgovor članu aja)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: JUNIJ
27.12.2005 18:46:58   
Anonimen
Pozdravljene JUNIJKE!

    Tale teden je bil pa zelo naporen. Sem kar malo zanemarila RR, ampak mi je opravičeno, saj sem še za sebe imela komaj kaj časa.user posted image Zdajle sem vas prebrala za nazaj, in sem vam kar fouš, ker že tako zelo čutite brcike vaših user posted image user posted image Jaz sem kake 4 dni nazaj prvič začutila brcike mojega user posted image potem pa nič. user posted image V prvo sem ga začutile nekje v med 4 in 5 mesecem. Tako da sem sedaj pričakovala brcike malo prej. No mogoče je pa to za to, ker enostavno nič ne počivam. Od zjutri do večera je akcija.
    Erdbeere imaš srečo, da tvoja punčka že razume. Naš user posted image je šele 15 mesecev in enostavno, vse kar ne vidi in ne doseže je "Up, up" kar pomeni hop oz.dvigni me gor user posted image In nimam srca. Če je le očka zraven ali kdo drug potem to opravi namesto mene. Če ne, se pa pregrešim in dvignem. Potem imam pa zelo slabo vest, da ne bi zopet prišlo do krvavenja, ampak enostavno ne morem zanemarjati...user posted image user posted image user posted image Ah sej bo, še malo pa bo user posted image tu se tolažim!

    No jaz imam kar velike težave z zgago, ni pa nič čudnega, ker si zelo močno zaželim coca-colo, ki je nikoli prej v življenju nisem pilauser posted image Ampak bi umrla za njo. Drug dan bi cel dan pila kamiličen čaj,...Še dobro da me ne popade želja po kumaricahuser posted image Je pa res, da sem imela težave z zgago tudi v prejšnji user posted image , vendar sem takrat zelo zdravo jedla, in celo user posted image nisem pojedla niti 1 kg kruha. Sedaj pa skoraj vsak dan jem kruh, posledično je tudi zgaga. In moj user posted image je imela laske da te kap. Sem pa slišala, da pravijo, da če zgaga peče, da je otrok dolgolas, in pri meni in še ene parih kolegicah je bilo čisto res.
    Nakup za malčka pa bo očitno počakal do majauser posted image sploh ne vem kako bom zdržala. Moj lubi  se je namreč odločil narediti otroško sobico. In bova dala že kar opremo za dojenčka noter. Tako da nekje v sredini aprila do sredine maja, naj bi bilo gotovo.
    Nosečniških oblačilc mi zaenkrat še ni bilo potrebno nositi, se poslužujem kar enih hlač, ki so zelo elastične. Je pa res, da ko smo bili za Božični večer na večerji in sem cel dan imela hlače gor, me je proti večera že kar neudobno tiščalo. Pa še polno ljudi je bilo zraven, ki še ne vedo za mojo user posted image pa tudi meni ni do tega da razlagam celemu svetu, tako da sem še malo trebuh not vleklauser posted image in je bilo na koncu res čuden filing. Pa ve? Ste že oznanile celemu svtu? Jaz sem čuden patrot, in nisem povedala nikomur. Veva le midva z mojim dragim, ostali pa ne. Ko sem krvavela sem bila namreč prepričana, da je šlo naprej. Strah je ostal še sedaj.user posted image
    Saj po novem letu bom pomoje mogla povedat, ker bodo drugače že sami vprašali od kod trebuhuser posted image
A še tole? Ali kateri kaj otrdeva trebuh???? Meni namreč že dober teden 10 dni otrdeva trebuh. V prvi user posted image mi je šele nekje v 7-8 mesecu, pa še to je potem minilo v zadnjem mesecu. user posted image Pregled imam pa šele 17.1. in do takrat je še zeloooo dalečuser posted image A mislite, da bi morala prej na pregled da mi vsaj predpiše kake tablete za preprečevanje otrdevanja?

Sedaj pa bom počasi konačala, sem se razpisala za celih 10 dni nazaj!

Draga JUNIJKE želim vam čim lepšo user posted image in enga srečnega in zdravega v letu 2006 (jaz mislim, da bom predvsem debelega trofnila, saj sem se zredila že za 5 kguser posted image )!!!

(odgovor članu Nataša31)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: JUNIJ
27.12.2005 20:52:46   
Nataša31
Ojla Flamingo!

Kako si? Sem videla da si prebrala moj blogec, bom ti jutri poslala na zasebno. Drugače pa glede otrdevanja. Meni tudi otrdeva trebušček, tako ene parkrat na dan, za par sekund. Vsaj mislim, da je to otrdevanje...user posted image Zdaj pa še mene skrbi. Kaj bi to lahko bilo?
Jest imam tudi komaj 18.1.pregled...Ne vem zdej ali naj grem prej...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: JUNIJ
28.12.2005 8:12:12   
Anonimen
Pozdravljene junijke. Nas na Štajerskem bo zametlo zgleda. Saj imam rada sneg, samo ko pa moram ob sedmih že pridno delat v službi, pa ga nisem ravno vesela. No, ati naša štiriletnica uživata doma, cel dan sta zunaj, bolje da nisem zraven in gledam kako se valjajo po snegu z našim štirinožcem. Ko sem včeraj prišla domov mi je bilo vse jasno, ker so se vse cunje sušile na radiatorjuuser posted image .
Glede opreme za novorojenca. Mi imamo še vse od naše štiriletnice lepo shranjeno. Le voziček (je bil sposojen in smo ga vrnili), novo podlogo za previjalno mizico in malenkosti moramo še dokupiti. In ker sem v prvo komplicirala pri tolikih kosih opreme, se je zdaj vse zgrnilo na vozičekuser posted image . No, pri nas sta bila v igri Peg perego z velikimi kolesi in Quinny trikolesnik.  Problem je bil le majhen prtljažnik in že en potnik na zadnjem sedežuuser posted image . Pri peregotu bi morala tako v prtljažnik tlačiti tako podvozje in košaro na začetku. Saj bi šlo, samo kolesa bi morali snemat, kar mi ravno ne diši. Quinny pa se mi je zdel tako zelo težak, da. In potem sva zagledala Jane voziček. Ljubezen na prvi pogled pri obeh. Samo cena zasoljena user posted image . In včeraj sva šla še pohajkovat po Ptuju in šla še tam pogledat v Pikapolonico. In kaj vidiva? Akcija vozička Jane za manj kot 100 tisočakov. Pa še prodajalka, ki je razložila vse potankosti in razlike s tistim za dobrih 60 tisočakov dražjim. Pa še moja rdeča barva je bila. No, sva rekla da bomo še premislili in se šli sprehajat naprej. Oba sva bila tiho, preden smo sedli v avto da se odpeljemo domov, sva se samo spogledala in rekla da ga bomo imeli. Tako smo zdaj ponosni lastniki tega vozička, ki ima športni del, da se poležat v ležeč položaj. Zraven je še avtosedež, ki se uporablja tudi kot košara (ležeč položaj), seveda pa ni tako globoka in velika, kar pri junijskem dojenčku tako ne rabimo. Idealna rešitev za naš mali avto. V prtljažniku bo samo podvozje, košara-avtosedež pa na zadnjem sedežu. In kar je najpomembneje, ima dobro vzmetenje in bomo zopet osvajali naše makedamske in gozdne potke. Ah, komaj čakam.
Zdaj je druga večja investicija samo še dokončanje sobice, ki je pripravljena do beljenja (ja, in vse delo našega atija). Komaj čakam da bom lahko ustvarjala na stene sobice. 
Ja, zdaj pa že končaj tale roman......user posted image  
Punce, uživajte. Tiste ki že čutite brcike še posebej. Vse pridemo za vami. Moj naslednji pregled je 03.01. in komaj čakam da slišim srčka, bo potem lažje dočakati brcike.

(odgovor članu Nataša31)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: JUNIJ
28.12.2005 9:17:08   
Erdbeere
oooooooooo junijke kolk ste se pa danes razpisale user posted image user posted image

Jaz upam, da samo še danes v službi, pa sej niti ni tako slabo  user posted image  Glede otrdevanja trebuha, kot ga opisujeta Flamingo in Nataša pa jaz nimam pojma pa tudi v 1.nosečnosti nisem nikoli čutila tega tako da upam, da tudi zdaj ne bo, ker mislim da občutek le ni najboljši

Hm ja oprema, načeloma mi imamo še vse od tavelike, le podlago za previjalno bo potrebno novo narediti, je Teja svojo uničila, potem ko se je zunaj na balkonu na njej igrala, tako da bomo spet malo ustvarjali, pa saj zaenkrat se še ne mudi, trenutno so previjalno mizo zasedle jaslice user posted image

Jah Flamino 15 mesečnemu otročku bi pa res rekla, da se da težko kaj dopovedat, no ja sicer pa tud sej nima lih 17 kg tako kot naša 3.5 letnica....je danes revčka nekaj zbolela pa je ponoči bruhala, potem pa še zjutraj enkrat, tako da danes ni šla v vrtec, pa tako se je veselila user posted image

Jaz imam pa danes pregled in že komaj čakam da bo ura 13. Mogoče pa spet vidimo našega user posted image . Uf Flamingo sem se nate spomnila, si pa kar lepo pridelala kilograme, jaz sem zaenkrat še kar na +1 kg user posted image  jah sem malo bolj okrogle sorte pa poskušam vsaj tukaj malo se pazit.

Nič lepo se imejte, pa se še kaj beremo

Lepo leto vsem user posted image  pa zdrave user posted image  v prihajajočem letu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: JUNIJ
28.12.2005 9:48:14   
aja
Natasa,
tudi jaz sem se navdusila za Quinny Freestyle in sem se pozanimala pri prijateljici, ki ga ze ima. Je zelo zadovoljna, edino dve tezavi ima z njim...je malce sirok in ne gre v manjsa dvigala in ozke prehode in je precej tezek, ce ga moras vsak dan nosit po stopnicah. Ce torej nimate doma malega dvigala in ce ti ga ne bo treba veliko nosit okoli, potem je super vozicek. Jaz bom morala pa zal poiskati enega lazjega, ker smo v cetrtem nadstropju in nimamo dvigala. Ce bos med shoppingom nasla se kaj zanimivega nam pa napisi user posted image .
Aja, pa se nekaj. Ona je rodila maja in sploh ni potrebovala kosare dream. Je imela kar lupinico, potem pa vozicek v vodoravnem polozaju obrnjen proti sebi. Sedaj je pa mali ze pravi korenjak in ze lepo sedi in gleda okoli ko se vozi.
Zelim ti uspesen nakup.
Aja

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: JUNIJ
28.12.2005 15:56:16   
daya
Pozdravljene Junijke!

Naj se še jaz malo oglasim. Zdaj sem v šestnajstem tednu in se mi je počutje kar izboljšalo. Slabosti so skoraj že izginile razen občasnih. Apetit se mi je tudi že povečal in zdaj se pridno počasi redim, ampak sem ravno prišla na svojo težo, tako da še ni hujšega. Sem prej shujšala za 2 kg. Trebušček tudi že raste. Prav mi je še nekaj oblek ampak mislim iti januarja malo po nakupih. Ali morda ve katera ali bodo razporodaje tudi v trgovinah za nosečnice? Ker naj bi se začele že 6.1., če sem prav obveščena.
V nedeljo sem tudi že začutila prve premike oz brce. So bili bolj premiki in res zelo narahlo. Sem kar zgodaj začutila. V prvi nosečnosti sem jih pa v 18. tednu.

Za voziček pa se zaenkrat jaz tudi najbolj nagibam k Quiniju comfort. Ampak prav natančno si še nisem šla ogledovat vozičkov tako da bom šla enkrat v prihodnosti, zato če bo slučajno kakšna akcia da bomo znižanega kupili.

Moji dvoletni hčerki še nisva povedala ampak ji misliva na novoletni večer.

Uživajte in vam še kaj napišem

PS: ali kaj telovadite oz. kako se kaj gibate. Jaz sem trenutno čisto brez kondicije, pa sem bila pred nosečnostjo kar aktivna in mi prav manjka nekaj sedaj. A hodi katera na telovadbo v porodnišnico?

Lp,


Daya

(odgovor članu aja)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: JUNIJ
28.12.2005 20:36:19   
Anonimen
Najprej da se pohvalim, kljub temu da sem pred 5 dnevi že čutila rahle brcke, pa nisem bila prepričana, sem jih danes pri večerji definivno začutila. Krasen občutek. Sem že skoraj pozabila kakšen občutek jeuser posted image
Nataša31 upam, da ti bo tudi uspelo poslati zasebno sporočilo.user posted image

Pri nas imam tudi še vse od prvega user posted image spravljeno, tako da to mislim, da ne bi smel biti problem. Voziček sem pa tudi imela Asahije trikolesnik in tudi košaro. Tako da na voziček ne bo treba mislitiuser posted image Vsaj neki a ne?

Glede vozičkov pa definitivno predlagam Quinnya, ker z Peregotam nikamor ne prideš. Je šla kolegica z menoj enkrat nasprehod, in je bilo malo makedama. Skoraj ga je morala nestuser posted image Sploh pa ne smeš upati, da te medtem med vožnjo še kdo po telefonu pokliče, ker se lahko kar ustaviš, ker z eno roko ne prideš nikamoruser posted image

Me pa nekaj zanima Kolikim ljudem ste ŽE zaupale svojo user posted image ? vsem, le staršem, staršem in  kolegicam, le sodelavcem ne...???

Lepo se mejte!
Joj, šele zdaj sem se resnično vživela.Lepo vas je brat srečke user posted image !!!!

LPuser posted image user posted image user posted image user posted image



(odgovor članu Nataša31)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: JUNIJ
29.12.2005 9:01:43   
Anonimen
Flamingo, ampak kolegica je verjetno imela Peregotovo marelo, oziroma tistega z malimi kolesci, če praviš da ni nikamor prišla. Mi smo imeli takega z velikimi kolesi in smo premagali z lahkoto vse gozdne potke. In še vzmetenje boljše kot ga imajo ti "novi" ali Quinnyji ali Janeji.
No, mi smo novičko povedali vsem bližnjim oziroma ko smo povedali naši štiriletnici, so vedeli vsiuser posted image . V službi še čakam. Po novem letu bom povedala veselo novičko.
Lepo se imejte punce in pazite na zakladke.
Mi še brce čakamouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: JUNIJ
29.12.2005 14:48:36   
Anonimen
bojka točno ja. Ona je imela z malimi koleščki, tistega ta novega.

Joj punce jaz sem pa zbolela. Precej neugodno kašljam(spet mi po malem še voda ob napadu kašlja uhaja), vse me boli, očitno sem še gripo ujela. Pa tako lepo je bilo, sprehajat se med vsemi temi snežinkami, malega na sanke, pa gremouser posted image Upam vsaj, da ne bo dolgo trajala. Ker ko sem bila ob prejšnjem prehladu v lekarni, mi je tudi odsvetovala vse čaje, razen kamilc. In vse tablete, sirupe, razen lekadola. Tako dauser posted image
No lepo se mejte v tem zasneženem dnevu.

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: JUNIJ
29.12.2005 15:49:10   
Erdbeere
No lep pozdrav, se moram spet malo oglasit user posted image

Ja včeraj sem imela pregled in sva z G poslušali srček, je tko veselo tik takal, ko pa sem ji omenila, da se mi sem p atja vrti v glavi je pa rekla, da je to normalen pojav v nosečnosti in da to kaže na potek zdrave nosečnosti user posted image

Drugače sem pa zdaj že skoraj na polovici sem že zakorakala v 19. teden user posted image  in naslednjič ko se spet prikažem k G bom s seboj vzela možeka, da bomo skupaj lahko prste šteli, joj komaj čakam, pa upam, da bo vse v redu

Drugače pa pri meni že bolj ko ne vsi vejo, da pričakujemo novega user posted image  zame je to en tak lep trenutek v življenju, da težko skrivam prav dolgo in prov na brzino vsem oznanim, da bom spet mamica user posted image  ne vem kot sem rekla, rada lepe stvari delim s čim več ljudmi

Lepo se imejte bye bye

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: JUNIJ
30.12.2005 7:38:25   
Anonimen
Flamingo, tudi sama sem pred tednom dni šla skozi nadležen prehlad, le da je tvoj zgleda hujši. Pila sem veliko tekočine, predvsem kamilični čaj in se basala z vsem mogočim sadjem. Na srečo je šlo hitro vstran. No, nos sem odmašila s kremo materine dušice, zraven sem se še mazala v predelu pljuč in to je to. Kaj druga nisem upala vzet.
Snežinke te bodo počakale kot kaže, zato se lepo pozdravi. Tudi mi smo imeli načrte za ta vikend, pa...naša štiriletnica je po enomesečnem kašljanju dobila antibiotik, ker se v pljučih ne sliši ravno najbolje vse skupaj, zraven je dobila še vneto očko. Danes je vse skupaj res že bolje, ampak sprehodi pa zaenkrat še odpadejo. Tako nam bo preostalo branje pravljic in gledanje snežink skozi okno.user posted image  Pa bo že.
Punce, tiste ki imate že otroka doma. A ste že preboleli vodene koze? Grrrr, naša prinese iz vrtca vse živo, tega pa neuser posted image . Me je tako strah, da ne bomo imeli problema v juniju. 

Punce, ker je ravno tak dan danes. Vsem skupaj želim predvsem vso srečo (vse kar skriva ta beseda) in eno prečudovito leto, ki nas čaka. Saj bo to NAŠE leto, ne? Vesela sem da sem z vami in se veselim tudi z vsako od vas posebej.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: JUNIJ
1.1.2006 20:49:02   
Anonimen
bojka, saj mi drugega ne preostane. Ko sem v lekarni spraševala, kaj smem, je bilo vse, ne tega tut ne smete. Lekadol, in kamilca čajuser posted image
Upam, le da bo prehlad hitro minil, ker ne bi rada celo zimo noter ležala, spomlad se bom pa zbudila kot medved iz spanja. Le da bo medved šlang, jaz pa okrogla kot balonuser posted image
Skratka silvestrovo smo dali skoz, imeli smo se kar fino. V krogu družine smo se basali z dobrotami, jaz sem se pazila pri mesu, da sem jedla noja in purana. Ker smo pa ravno testirali foundi, sem se izogibala, tudi vsem ostalim omakam. Sem se pregrešila in si privoščila malo francoske solate, vendar vem, da je bila sveža.
Pa ve? Kje se s svojimi buhiji preživele silvestrovo? Meni enostavno ni bilo, da bi kje na mrazu skakala, zaradi prehlada, tako da mi je bilo kar v redu. Sicer sva po polnoči odšla ven prižgat rakete to je bilo pa tudi vse.
Srečno v novem letu srečke user posted image !!!

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: JUNIJ
2.1.2006 11:58:15   
biba77
Pozdravljene, user posted image user posted image user posted image junijke!
Moram povedat, da sem imela kar eno zatisje v pisanju, ker mi je bilo se vedno tako slabo vsaki dan, da sploh nisem imela volje. user posted image No, danes pa lahko napisem, da je minil vecer brez user posted image ! user posted image user posted image user posted image
Midva z user posted image ze od 6. tedna naprej slikava vsako nedeljo moj trebuscek in vceraj sem malo primerjala slikice: Uf, kaksna razlika! user posted image Ni cudno, da nosim samo se trenirke... user posted image user posted image user posted image No, saj dvojne nosecniske hlace ze cakajo. user posted image
Drugace pa imam se vedno kar tezave z prebavo, ampak se trudim.
Se je kateri kaj spremenil okus? user posted image Jaz sem zacela piti Ca-sumece tablete in vam povem, da mi je kar muka. Kupila sem tablete z okusom limone in okus je po limoni, samo smrdijo mi pa po ribah! Komaj jih spijem, ceprav imam ribe rada in jih tudi med nosecnostjo jem. Je dragi, ki nima rad rib, poskusil ta "moj napoj", pa mu nic ne smrdi. user posted image user posted image
Ja, glede prehrane med prazniki sem tudi jaz malo pazila. Ampak tudi sama sem jedla francosko solato, ki pa sem jo tudi sama delala in tocno vem, kaj je bilo noter in od kod. user posted image Taaakoooo mi je disal biftek, pa ga nisem niti poskusila. In prekajeno se bojim jesti, ker je slano in tezko za zelodec...
Malo sem se vedno v strahu, da se slucajno nisem nalezla vodenih koz (takrat, seveda, nisem vedla, da jih bo tisto dekle dobilo 3 dni pozneje) in moram se en teden pocakat, da vidim, ce bo kaj iz tega ali ne... Kaj pa ve? Ste ze vse prebolele vodene koze? Ali katero drugo otrosko bolezen?
Jaz nisem se nobene. Ali pa sem vse v latentni obliki in sploh ne vemo.user posted image In toxe tudi ne...
No, lep zacetek leta vam zelim, da bo potem tudi preostali del leta enako uspesen, ne? user posted image

Lp,
user posted image biba77


_____________________________

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: JUNIJ
3.1.2006 12:24:01   
ElaM
Drage junijke, želim vam srečno in uspešno novo leto. Predvsem pa, da bo junij res naš mesec, ko bomo k sebi stisnile zdrave in najlepše user posted image . Še enkrat vse dobro.
Sem v 15 t in mojim slabostim ni videti konca, počasi se mi je začel kazat trebušček in posledično me občasno boli hrbtenica in križ. Pa bom tud to preživela, za mojo user posted image  vse.

Biba 77, a misliš, da bo najinih slabosti junija konec?user posted image

Lep dan vsem in pobožajte bušije.

_____________________________

:)

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: JUNIJ
3.1.2006 13:26:12   
biba77
Ja, Irmy, najkasneje do takrat! user posted image

Punce, jaz pa imam skrb:
Sredi decembra sem imela pregled, ko sem dobila Canesten svecke in kremo ter ponovno napotnico za urin. Je rekla G, da me bodo poklicali na pregled, ce ne bo vse ok. In jaz sem komaj danes dobila posto, v kateri pise, da naj se 28.12. oglasim tam.user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa me skrbi, kaj je bilo narobe... In za vsako bolecinico, za nazaj, ki se je spomnim, me je strah, da je kaj narobe.
In tako slabo sem spala danes in ... tako kot Irmy, tudi mene pocasi obcasno spikne v krizu.
Drugace pa smo kar ok.user posted image


< Sporočilo je popravil biba77 -- 3.1.2006 13:27:03 >


_____________________________

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/


(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: JUNIJ
3.1.2006 18:03:02   
aja
Zivjo punce,
najprej vam vsem zazelim lepo, zdravo in veselo leto, polno ljubezni in veselja z vasimi velikimi in malimi user posted image .

Mi smo dva dni pred novim letom izvedeli, da imam pozitiven THT test in da me caka amniocenteza. Najprej seveda jok in grozne skrbi. Nato pa sem se malo umirila in govorila z zdravnikom, ki pravi, da je test pogosto lazno pozitiven. Upam, da res.Cele praznike sem prebirala vso mozno literaturo, tako da sem skoraj iz ginekologije diplomirala. V petek me caka amniocenteza. Prosim drzite pesti, da bo z naso user posted image  vse v redu. Cez tri teden dobimo izvide. Sploh si ne znam zamisliti, da bi slo kaj narobe. Upam na najboljse. Ce ima katera kaksno izkusnjo, je bom zelo vesela.

Upam, da se vam kmalu pridruzim v brezskrbnem pricakovanju.

Aja

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: JUNIJ
5.1.2006 10:11:36   
Nataša31
Ojla punce!

Kot prvo vam vsem želim srečno novo leto 2006. Predvsem, da bodo naši bebiji zdravi ter da nas ne bodo 'namučili' med porodom, da bodo zdravi in da bomo me zdrave....Skratka veliko zdravja, sreče, ljubezni, uspehovuser posted image
Naš trebuh je že konkreten, sem si v Avstriji kupila super nosečniške kavbojke, pa par majic. Nakupili smo tudi že nekaj stvari za bebiko. Posteljnino, pa banjico. Včeraj sem dobila od kolegice Dreami košarico, tako da počasi zmanjkuje prostora v najini garsonjeri in komja čakamo da najdemo stanovanje - gremo v akcijo naslednji tedenuser posted image .
Z bebiko smo vstopili že na silvestrovo v 19.teden, zdaj pa samo še 2 dni do 20.tedna. Kok gre hitrouser posted image ! Brcamo že nenormalno, včeraj smo prišli k tastu in tašči in se mu je mislim zmešat, sem se morala kar uležt. Pa na mehur mi že fajn pritiska, da komaj zdržim do straniščauser posted image !
samo še 13 dni do morfologije, vsi že komaj čakamo!! Redim se tudi že, oz. lepše rečeno oblim - je to prava beseda?!?
AJA, saj boš videla da bo vse OK, midva z mojo user posted image  drživa pesti zate. Ti pa se lepo sprosti, sej vem da je težko.
Flamingo, kje si ti? se mi nič ne oglasiš. Si Ok, kako počutje in ali se vidiva na pregledu 18.1.?
Punce uživajte, pobožajte trebuščke!

Taška
18t5/7 

(odgovor članu aja)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: JUNIJ
5.1.2006 11:45:34   
aja
Hvala Taska za lepe zelje. Vsem skupaj pa vam zelim en lep dan.
Aja

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: JUNIJ
6.1.2006 22:19:08   
zaspanka
punce kaj je z nami? zadje smo na strani! no pa sem se jaz odločila, da rešim našo čast. prvič v novem letu, zato naj vam voščim vse naj naj, predvsem pa zdrave otročičke in čim lažje porode.

mi pa že 3 dni vemo, da bomo imeli fantka. to je pa nekaj, česar sem se v novem letu res neskončno razveselila, saj si ga močno želim. in potem je pričel naš mali pobalinček naslednji dan še brcat. malo mi je bilo čudno, ker nimam nobenih mehurčkov in metuljčkov, kot pravite nekatere, ampak kar konkretne brcike, katere lahko čuti tudi naš očka. res sva presrečna. pa sem šele v 17t in je to moja prva nosečnost.

drugače pa so slabosti že zdavnaj preteklost, le apetita nimam ne vem kako hudega. pa včasih sem kakšen dan zaprta, ampak se takoj nato 'odprem'. sem imela pa na začetku tedna močne bolečine v spodnjem delu trebuha, zato sem tudo odšla do zdravnika. in to kar tukaj v italiji, kjer sem pri možu in me je eno uro pregledoval in delal UZ in se baje samo maternca upira razteznju in se noče širit. tako, da mi je rekel, naj po potrebi jemljem buscopan, če me bo bolelo, drugače je pa to vse ok. UZ imajo pa tako hud, da sem kar gledala. res noro. gledaš lahko kri v otrokovem teleščku. in to z rdečo je obarvana arterijska in z modro venska, tako da lahko točno preveri, če srček pravilno deluje in če je cel otročiček pravilno prekrvavljen. res hudo dobra zadeva. tako, da sem bila kar pomirjena, ko sem videla našega pobalinčka kako je živahno skakal in brcal, da smo mu komaj srčni utrip izmerili. no samo da je zdrav. upam, da bo do konca vse v najlepšem redu.

drugače me pa že od novega leta muči prehlad in samo čakam, da bo ob smrkanju in kašlanju kaj bolje. in ob čaju seveda.

uh sem se razpisala. no mislim, da sem kar pošteno rešila tole našo čast zadnjih na strani, tako da se še ve malo potrudite in napišite kako ste kaj.

uživajte ob svojih brcikah in čuvajte se

pozdravček

(odgovor članu aja)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: JUNIJ
8.1.2006 13:15:36   
Nataša31
Ojla punce!!

No, včeraj smo začeli že 20.teden! Kako gre hitrouser posted image ! Danes sem skoraj skup padla, ko smo merili trebušček! 103cm, pa saj to ni normalnouser posted image  Je pa res, to je edino kar me tolaži, da sm imela trebušček že prej ter da imam ful spredaj posteljico. Pridelala sem 4 kile, mislim da bom na pregledu kregana. Jutri zaćnem s telovadbo v Fit&Funu, pa res bom malce popazila na prehrano...
Brcamo že nenormalno, zjutraj, zvečer, kadar hočeš. Ampak, ko dam jest roko na trebušček začne ful brcat, ko da pa oči pa se kar umiri ali pa skrijeuser posted image !
In kako ste ve? Vse OK? kakšna zgaga že nagaja? No, kej se javite, da ne bomo čisto zadaj...
Pozdravček
Taška

(odgovor članu zaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: JUNIJ
9.1.2006 16:10:04   
MATEJA
Pozdravljene junijke še od mene...
Res smo med bolj lenimi za pisat, smo zmeraj bolj odzadaj.user posted image   Blagor vsem vam, ki že čutite brcike svojih user posted image , jaz komaj čakam, spoh si ne predstavljam, kako to zgleda. Upam, da bom kmalu kaj začutila (sem v 17. tednu). Drugače počutje je super, razen tega da se ne smem preveč naprezat (čistit, pospravljat hiše...), ker sem pol zvečer koma in me včasih trebuh boli, da se kr malo prestrašim, drugače pa počnem skoraj vse kot pred user posted image . Zredila sem se tudi jaz enih 5 kil (vse skupaj - od začetka user posted image ), drugi teden grem na pregled, sigurno bo G zvijala z nosom, ker tako ali tako očita vsako pridobljeno kilo. Trebušček imam že kr velik, bom v devetem mesecu kot balon user posted image , če bo šlo tako naprej. Lep dan.

_____________________________

MOJ OTROK ME JE IZPOPOLNIL...

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: JUNIJ
9.1.2006 17:51:11   
aja
Natasa,
jaz bom tudi zacela na Fit and Fun hodit. Sem ze prej (pred nosecnostjo) k njim hodila, zdaj sem malo na Pilates, zdaj bi sla pa spet malo na aerobiko. Sem ravno vceraj pregledala urnik. Verjetno naslednji teden. Daj ce bos sla ze ta teden mi napisi kako je? Sicer se pa verjetno kmalu srecava se v zivo.
Aja

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?