|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdo je kriv...
14.12.2005 10:19:01   
Anonimen
kdo je kriv, da moški ne znajo / nočejo gospodinjit oz opravljat hišnih del. da so posesivni, oblastni imajo poniževalen odnos do svojih žena in mislijo da so za doma bit, za v kuhno in za pucat. da so na porodniški zato da 24 ur na dan merkajo in pedenajo otroka in njega...kdo hudiča jih vse to nauči? user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdo je kriv...
14.12.2005 10:23:00   
CUKRČEK
Po moje so kar samouki. Bedarij se vedno sami naučijouser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.12.2005 10:28:03   
Anonimen
Nihče drug ni kriv, krivi so oni sami. So odrasli ljudje, ki zanjo razmišljati s svojo glavo. Nihče jih ni programiral, ne mama ne vesoljci.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
14.12.2005 10:28:24   
Anonimen
Evauser posted image  

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
14.12.2005 10:28:29   
Anonimen
Absolutno in vedno njihove mame.

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
14.12.2005 10:31:28   
muki1
Mislim, da jim mame dajo neke smernice, veliko je pa potem od njihovega IQ- ja odvisno.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.12.2005 10:33:10   
Anonimen
evo meta to sem čakala! moj brat recimo ki je rstu v naši familiji je od malega delal vse..pomagal pri vseh gospodinjskih opravilih brez pardona - no pardon ej blo peglanje. in rezultat je ta da dons pr 36 vse zna in vse dela. delov je več kot njegova žena k je bla pa taka k večina vaših descov. user posted image  naša draga mati ns je že znala naučit kaj je prov in kaj ne! tko mene da se znam postavt zase in sodelvat kot isto brata!

tko da mislm da bi se mogle vse mame zmočno zavedat kašno popotnico bodo dale svojim otrokom!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
14.12.2005 10:34:41   
Marogica
Kar se gospodinjstva tiče, se strinjam z Meto-mame so krive, za poniževalen odnos do žensk in da spadajo za štedilnik, pa je predvsem "kriv" karakter in družba na sploh.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.12.2005 10:39:27   
KODA
Kar se gospodinjstva tiče,se začne vzgoja že dosti prej.Ne smeš to zatreti že v kali.Odvisno kako na to gledajo starši.
Ko pa moški odraste.pa misli z svojimi možgani.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.12.2005 10:41:10   
Anonimen
Oh, Lara, vse se da naučit, če človek hoče. Sploh pa gospodinjska opravila niso neka visokointeligenčno zahtevna dela, ki jih ne bi zmogel človek, ki nima univerzitetne izobrezbe. Po moje je vse odvisno od pameti človeka, od mame in očeta mogoče samo to, koliko so kakšnega po naravi lenega človeka v rit brcali, da je že kot otrok vseeno naredil nekaj, čeprav se mu ni dalo. Pa še to mora biti po naravi res len človek.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
14.12.2005 10:44:48   
corfu
Moj mož je imel kar se teh zadev tiče odlično vzgojo. Doma niso nikoli ločevali ženskih in moških del, tako mu dandanes, ko imava generalko po hiši ni problem zavese obesit, pobrat cunje iz sušilca, posesat, skuhat, pa še kaj bi se našlo. Se pa strinjam, da je veliko odvisno od vzgoje!!!!

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.12.2005 10:45:07   
Teni_

Ne me linčat, ampak to je pač moje mnenje: Krive so ženske, tiste ženske, ki moškim pustijo takšno obnašanje in lenobo. Ni res, pri user posted image , da mi moški doma ne bo pomagal. ja, moj je pač en velik revež zraven mene. user posted image  Kdo jih je pa tega naučil pa ne vem. Se jih da preučit, 100%.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.12.2005 10:45:40   
CatJa
V prvi vrsti starši - mama se lahko še tako trudi, ko lahko oče daje zelo slab vzgled - v drugi pa žena/partnerka, ki to dopušča. Mojga so kr šparali, kar se tiče gospodinjskih del, pa lahko rečem, da sem ga dobro prevzgojila. Zanimivo pa je, da se še dogaja, da se hoče pred drugimi delati 'gazdo', kar pa seveda vsi poštekajo user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.12.2005 11:04:15   
Anonimen
ja spliš vse se da naučit kar ne bi blo treba pa sploh. in tko se da tut desca naučit da ni tak krmp. in prve ga tega začnejo učit mame, pol pa seveda tut ženske, ki dopuščajo al pa ne njihovo ravnanje. js v življenju ne bi mogla prenašat in bit z descem k ne bi nikol previl in skopal otroka, ki ne bi hotu nič narest po bajti in bi se nasploh do mene obnašal kot da sem njegova sluškinja on bo pa na pir hodu zvečer s svojimi kolegi. jok brate! ta železna doba je že minila!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
14.12.2005 11:07:34   
Anonimen
Ja, v bistvu je kombinacija. Najprej jim mame privzgojijo napačno miselnost, potem so sami preveč tupi, da bi jo spremenili, na koncu pa še žene prilijejo ognja na olje, ko to dopuščajo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
14.12.2005 11:10:00   
Anonimen
Ja, se strinjam, Lara. Najlaže je nekoga drugega krivega naredit, najbolj priročna je pač mama. Kriva je edino lahko mati narava, ker gospodu ni dala toliko možganov, da bi jih lahko koristno uporabil, pa najbrž res potem žena sama, ker si je pač takega butlja izbrala. To seveda v primeru, če ji samostojno vodenje gospodinjstva in morda kar družine cele ne ustreza.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
14.12.2005 11:19:26   
Anonimen
jah predvidevam da take k jim ustreza ne jamrajo? ali pač?

ja možgane že majo ampak na žalost se vsak ne samo moški nauči stvari za katere je treba it po liniji najmanjšega odpora. drgač pa zanimivo zakaj se pol ženske ne naučimo same tega da je bolš na pir hodt pa na kavču smradt k pa gospodinjit?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
14.12.2005 11:27:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
14.12.2005 11:34:41   
Reja
Jaz mislim, da imajo zgled v starših.

Tudi če jih mama nauči početio vse in če vidijo, da njihovi očetje tega nikdar ne počnejo, tudi sami ne bodo navdušeno sesali, pomivali po tleh, obešali perila in podobno.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 19
14.12.2005 11:40:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: LARA

jah predvidevam da take k jim ustreza ne jamrajo? ali pač?

ja možgane že majo ampak na žalost se vsak ne samo moški nauči stvari za katere je treba it po liniji najmanjšega odpora. drgač pa zanimivo zakaj se pol ženske ne naučimo same tega da je bolš na pir hodt pa na kavču smradt k pa gospodinjit?

Ja, verjetno tiste, ki jim to ustreza, ne jamrajo. Ali pač. - tole je mimo

Ženske pa v osnovi ne hodijo na pir in skrbijo za družino, ker imamo pač nagon familijo na kup držat. Moški so pa lovci, ampak to je nagon. In ker smo ljudje razumna bitja, se pač ne ravnamo samo po nagonu. Seveda pa to ne velja za vse, tisti, za ketere ne, pa so potem te osebki, o katerih se pogovarjamo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
14.12.2005 11:43:04   
mamica80
jst pa mislim da smo zelo veliko krive same!

sam ne me zdej napadet pa ven vrzt

npr. moja mami ima partnerja, kateremu ni bilo treba v zivljenju kozarca dvignit do ust samemu, vse je mami naredila namesto njega. in kaj je naredila moja mami ko sta sla zivet skupaj: isto! streze ga spredaj, zadaj, s strani...

lani pa je hudo zbolela, bila je operirana, na zdraviliskem zdravljenju, ker je bila op. planirana in zdravilisce ravno tako, je pridno nakuhala polno skrinjo kosil. gospod in njegova mati bi samo iz skrinje ven vzela in pogrela pa zraven kaksen krompir, polento, makarone naredila. ja najbrz! je prisla po 6 tednih domov in je bila se vedno polna skrinja.

in kaj sta jedla cel cas  -  konzerve! user posted image

pa vse razmetano...

zdaj pa se jst. ko sva z mojim lubijem zacela zivet zase, ni znal ne kuhat, ne pomivat, ne pospravlat. pa nisem rekla ti kar pusti bom jst nardila. o ne! lepo sem ga pustila, mu narocila kaj je treba narest, in sla v sluzbo (je se studiral, pa ni imel predavanj). ce kaj ni vedel me je pac poklical in sem mu povedala.

zdaj se bo malo grdo slisalo: kakor parket na zacetku polozis, tako bos kasneje po njemu hodil

pa nocem imet za moza copato, ki mi bo vedno in v vsem ustregel, ampak eno pomoc pa tudi lahko pricakujem.

uuuh sem pa natvezila.

that's me

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
14.12.2005 11:53:06   
dory
V prvi vrsti mame,da so jih tko vzgojile...v drugi vrsti pa babe,k jih take gledajo...ce se takoj postavjo ene meje pol tko je, ce pa sam kimas in rajs sam nardis pa ne more drgac bit!

(odgovor članu mamica80)
Neposredna povezava do sporočila: 22
14.12.2005 12:21:14   
Anonimen
ah nagon no sej nismo več v kameni dobi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
14.12.2005 12:35:23   
tanikaa
1. mame!!!
2. očetje!!!
3. babe, ki pustijo, da ded leži na kavču in gleda tv, one pa mu zraven nosijo bire in jim praznijo pepelnike!!!

vsak nekaj. starši dajo osnovo, ženska pa potem samo oblikuje. 

jaz imam sina, ki je star 11 let. sesanje njegove sobe ni v moji domeni. si sesa sam. tudi brisanje prahu v njegovi sobi je njegova naloga. po koslilu mu je čisto razumljivo, da mora pospraviti krožnik za sabo in ga dati v pomivalec. in kdo ga je to naučil? jaz mama. veliko dela bi imela njegova punca, žena, če mu osnov ne bi privzgojila. tudi moj prime za sesalec in krpo za brisanje prahu, še celo večkrat kot jaz. in kdo ga je to naučil? jaz ne! tak je prišel od mame k meni. HVALA DRAGA TAŠČA!!!

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
14.12.2005 12:48:46   
Anonimen
Lara, a misliš da je npr. materinski nagon ali pa nagon po preživetju obstajal samo v kameni dobi?

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?