mamica80 -> RE: kdo je kriv... (14.12.2005 11:43:04)
|
jst pa mislim da smo zelo veliko krive same! sam ne me zdej napadet pa ven vrzt npr. moja mami ima partnerja, kateremu ni bilo treba v zivljenju kozarca dvignit do ust samemu, vse je mami naredila namesto njega. in kaj je naredila moja mami ko sta sla zivet skupaj: isto! streze ga spredaj, zadaj, s strani... lani pa je hudo zbolela, bila je operirana, na zdraviliskem zdravljenju, ker je bila op. planirana in zdravilisce ravno tako, je pridno nakuhala polno skrinjo kosil. gospod in njegova mati bi samo iz skrinje ven vzela in pogrela pa zraven kaksen krompir, polento, makarone naredila. ja najbrz! je prisla po 6 tednih domov in je bila se vedno polna skrinja. in kaj sta jedla cel cas - konzerve! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] pa vse razmetano... zdaj pa se jst. ko sva z mojim lubijem zacela zivet zase, ni znal ne kuhat, ne pomivat, ne pospravlat. pa nisem rekla ti kar pusti bom jst nardila. o ne! lepo sem ga pustila, mu narocila kaj je treba narest, in sla v sluzbo (je se studiral, pa ni imel predavanj). ce kaj ni vedel me je pac poklical in sem mu povedala. zdaj se bo malo grdo slisalo: kakor parket na zacetku polozis, tako bos kasneje po njemu hodil pa nocem imet za moza copato, ki mi bo vedno in v vsem ustregel, ampak eno pomoc pa tudi lahko pricakujem. uuuh sem pa natvezila. that's me
|
|
|
|