Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: riževi in drugi kosmiči - spet 13.12.2005 17:08:39
|
|
|
|
Alina_alin
|
Še nekaj - zanima me tudi kje se dobijo tudi koruzni kosmiči? Kateri kosmiči ne vsebujejo glutena - riževi in koruzni ali še kateri?
|
|
|
|
RE: riževi in drugi kosmiči - spet 13.12.2005 17:21:31
|
|
|
|
b.nika
|
OJ. Ko sem jaz začela z dodajanjem kašic, sem kupila riževo žitno kašico od Milupe, potem pa sem poiskusila še druge kašice, ki se zmešajo z vodo ali mlekom. Mislim, da ne obstajajo riževi kosmiči v zavitku-vsaj jaz jih še nisem zasledila. Koruzni kosmiči a ni to cornflakes? Od žit riž in koruza ne vsebujeta glutena. Drugače ti pa tudi na zavitku kašic piše, če vsebuje ali ne.
|
|
|
|
RE: riževi in drugi kosmiči - spet 13.12.2005 18:21:33
|
|
|
|
Roko
|
ojla! Mi že od začetka veselo uporabljamo BIOTOP riževe ali ovsene kosmiče. Imajo jih v merkatorju na oddelku poleg ostalih "natur" izdelkov. So čudoviti za kombiniranje.... U upam, da sem kaj pomagala...
|
|
RE: riževi in drugi kosmiči - spet 13.12.2005 18:27:55
|
|
|
|
Alina_alin
|
Hvala obema za odgovor. Torej še bom šla v Mercator - res, da tja ne hodim - (Roko - hvala ). Sem danes iskala po Šparu in DM-u. LP
|
|
|
|
RE: riževi in drugi kosmiči - spet 13.12.2005 18:31:38
|
|
|
|
Alina_alin
|
Roko - ovsene že na začetku? A ne vsebujejo glutena? Sem mislila isto, da riž in koruza ne vsebujeta glutena, od žitaric - hm,
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Je zgodnje odvajanje od plenic za otroka š...Ste že slišali za manjpleničarstvo oziroma zgodnje odvajanje od plenic? Ker o tej metodi kroži veliko zmot, smo za najbo...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?