|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ovulacija?
14.1.2006 21:17:38   
Monika79
bravo za tak napredek user posted image user posted image user posted image  pa  naj čimprej pride v Slovenijo user posted image user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 26
15.1.2006 14:17:18   
Teja K.
Pozdravljene vse skupaj na tem forumu, ki smo kar sotrpinke v iskanju naše pikice, ki še čaka na prihod.
Tudi jaz imam podobno težavo kot ti. Imam neredne user posted image  in kar težko si je potem meritii BT. Posledica so verjetno KT, ki jih zagotovo nikoli več ne bom jedla. Preveč zmede naredijo potem, ni vredno.

Zdaj si jo merim vsak dan že drugi mesec in je ponavadi 36.2. Danes pa mi je pokazala 36.5. Mislite, da je čas ovulacije ali je to le posledica poznejšega vstajanja-ob nedeljah spim dalj in sem vstala šele ob 8.30 uri (ponavadi pa ob 6.15). Kaj pravite ve? Pozdravček....lepo nedeljo želim vsem.

(odgovor članu Elžbet)
Neposredna povezava do sporočila: 27
15.1.2006 14:25:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Teja K.

Mislite, da je čas ovulacije ali je to le posledica poznejšega vstajanja-ob nedeljah spim dalj in sem vstala šele ob 8.30 uri (ponavadi pa ob 6.15).

Glede na moje izkušnje, je dvig BT čez vikend posledica poznejšega vstajanja. Tudi jaz imam zelo neredne cikluse in si merim BT, da bi lahko določila ovulacijo. Do sedaj mi še ni uspelo - ne določit ovlacije, niti zanosit. Trudiva se od septembra lani.
Lp!

(odgovor članu Teja K.)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
15.12.2007 20:27:35   
Colicka
Čao, punce!
Midva delava na user posted image  zdaj tretji mesec, tako da še nisva zagnala panike, si še ne merim temperature in ne delam testov za ovulacijo ...
Na forumu sem brala, da O načeoma pride na sredini ciklusa (torej pri meni 14 dan), sem pa tudi zasledila primere, ko so punce imele O in zanosile že 10. dan ciklusa.
Zdaj me pa zanima, če poznate katero, ki ima O kasneje. Meni se namreč zadnja dva meseca dogaja, da imam 2-3 pred predvideno M bolečine, M pa potem ne pride točno. Ali je lahko O tako pozno? Prejšnji mesec mi je M prvič v življenju zamujala (4 dni), ta mesec mi zamuja že 6 dni! ker so testi negativni torej upam, da sem imela kasnejšo O, da sem kasneje zanosila in da zato še ni dovolj hormona, da bi test pokazal, M pa valda ni ...
Upanjeostaja a ne ...pač iščem razlaga, da bi bla noseča hehe :)

Colicka 

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 29
17.12.2007 18:30:40   
leonida
Živjo! Tudi ja z imam povišano BT. Od ovulacije dalje imam jo 37C-37.3C. Do user posted image imam še 5 dni.Po prsih me špika.Ne boli ampak špika.Čokolada mi ful paše.Od PMS pa ni duha.Držite pesti. Ali je kakšno špikalo po prsih?????

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 30
20.12.2007 19:17:02   
mulatka
ojla leonida.....

Bazalna temperatura se zviša prvi dan ovulacije in traja povišana nekje 2 do 3 dni, preden prideuser posted image , če je bazalna temperatura še naprej visoka, to je nad 37, po tem je lahko znak 99 %, da je ženska zanosila.

Rada te imava zaradi takšne, kot si,
zaradi tvoje iskrenosti in optimizma.
Rada te imava, ker si resnična, realna...
Rad te imava, ker si posebna.

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 31
29.12.2007 21:41:10   
misskica
Pozdravljene punce,
sem prvič na tem forumu in imam tudi sama eno vprašanje. Z dragim že od poletja delava na projektiču pa še nič. Ko hočem narediti izračun ovulacije in moram vpisat prvi dan menstruacije ne vem nikoli kateri dan to je. Namreč, ko dobim M npr. 25.12. se mi pojavi samo rjavega izcedka, zelo malo. To traja 2 dni in potem čez dva dni me začne zelo bolet trebuh in dobim normalno rdeče barve.... Kdaj je potem prvi dan 25.12. ali 27.12.? Morem pa rečt, da sem rahlo razočarana, ker sem vedno mislila, da bom zelo hitro zanosila, glede na to da sem še kar mlada in nisem nikoli imela nobenih problemov z zdravjem... Upam, da bo ratalo čim prej, ker si zelo želiva. Še par mesecev bova poskušala in če ne bo uspelo bom šla do ginekologinje in se pogovorila. Upam, da nimam kakšnih problemov.... user posted image

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.