Elžbet
|
Oj vsem, ki se trudimo postati Kot sem prejšnji teden pisala, da se mi je pojavila neka krvavitev - sem šla h ginekologinji, je naredila test - seveda je bil negativen , in mi rekla, da gre morda šele zdaj za ovulacijo ..., če pa se bo krvavitev nadaljevala, naj pridem nazaj. In res, krvavitev se je še okrepila, blo je že tako kot bi imela ... in valda, sem šla v torek nazaj h ginekologinji. Ta me je pregledala, vzela bris, me vaginalno pregledala .... je rekla, da je vse ok, nobenih posebnosti ... rekla je, da gre očitno za neko hormonsko motnjo (do sedaj sem imela skoz redno m - na 28 do 30 dni) in mi predpisala dabroston, 3x dnevno na 8 ur. Jamati jih moram 10 dni - krvavitev se je ustavila že po 2 dneh, potem naj bi prišla - morda močnejša kot običajno. Potem pa je tudi večja verjetnost, da zanosim. Torej sedaj žal nisem zanosila , bom pač drugo leto januarja začela "hopmarinka" , nism pa še obupala, samo, da se mi bo tole sranje uredilo Vsem, ki upate želim, da bi vam uspelo še letos, ostale pa se bomo borile skupaj takoj na začetku leta. Pa lepe praznike, srečno, zdravo in poskočno novo leto 2006 - očitno bo kar precej delavno Elžbet
|