Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ginekolog v Leonišču za nosečnice 11.12.2005 21:11:55
|
|
|
|
fricka
|
Mislim da ja. Jaz sem šla ne v sprejemno ampak v pisarno kjer naročajo na preglede. Povedala mi je, da je prvi pregled samoplačniški, ostali na ne več. Naročila me je k Pušenjaku- takrat sploh nisem vedela zanjga- vodil je celotno mojo nosečnost in na koncu tudi naredil CR. Baje sem imela srečo, da sem kar tako nevedna nabasala k njemu. Ne vem zakaj te nočejo naročit? Nas je bilo ogromno nosečnic, sigurno gre za nesporazum.
|
|
|
|
RE: Ginekolog v Leonišču za nosečnice 12.12.2005 6:13:44
|
|
|
|
anajmad
|
Tudi jst sem sredi prve nosečnosti menjala g. in to v leonišču.Pojdi vprašat v sprejemno,če ne pa vprašaj,če lahko greš h komu v porodnišnico.Samo tam ponavadi vodijo patološko nosečnost,v kolikor sem jst seznanjena.Tudi meni se zdi čudno,ker pred 3 meseci,ko sem še hodila v leonišče na redne kontrole (sedaj hodim v porodnišnico )je prišla tudi ena nosečnica in so jo brez problema naročili enmu dohtarju. en lp D.
|
|
RE: Ginekolog v Leonišču za nosečnice 12.12.2005 9:38:10
|
|
|
|
iana
|
Kot ti je napisala Fricka, prvi je bil plačniški, kasneje pa mi je tam vodil nosečnost dr. Leon Meglič; meni je bil zelo všeč.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Pri katerem letu nameracvate imeti zadnjega otroka?lenikado 25. leta (
3%)
do 30. leta (
21%)
do 35. leta (
46%)
do 40. leta (
15%)
dokler bom lahko (
7%)
ne razmišljam o tem (
8%)
Število vseh glasov: 322Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!