Ginekolog v Leonišču za nosečnice (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

tita2006 -> Ginekolog v Leonišču za nosečnice (11.12.2005 19:16:53)

Ker sem v 16.tednu nosečnosti ostala brez ginekologa, sem na forumu zasledila, da se da izbrati G. v Leonišču v Ljubljani. Osebno sem se oglasila pri njih in izvedela, da se pri njih lahko naročiš le na preventivne ginekološke preglede (npr. jemanje brisa...), ne morejo pa njihovi ginekologi voditi nosečnosti do poroda. Ker se informacija, ki sem jih dobila v njihovi sprejemni ambulanti, ne sklada z informacijami, ki sem jih dobila na forumu Vas vse lepo prosim naslednje: ali si v Leonišču lahko izbereš G. za vodenje nosečnosti ob predpostavki, da drugje nimam izbranega osebnega G.? Za vse odgovore sem vam že naprej hvaležna.

fricka -> RE: Ginekolog v Leonišču za nosečnice (11.12.2005 21:11:55)

Mislim da ja. Jaz sem šla ne v sprejemno ampak v pisarno kjer naročajo na preglede. Povedala mi je, da je prvi pregled samoplačniški, ostali na ne več. Naročila me je k Pušenjaku- takrat sploh nisem vedela zanjga- vodil je celotno mojo nosečnost in na koncu tudi naredil CR. Baje sem imela srečo, da sem kar tako nevedna nabasala k njemu.

Ne vem zakaj te nočejo naročit? Nas je bilo ogromno nosečnic, sigurno gre za nesporazum.

anajmad -> RE: Ginekolog v Leonišču za nosečnice (12.12.2005 6:13:44)

Tudi jst sem sredi prve nosečnosti menjala g. in to v leonišču.Pojdi vprašat v sprejemno,če ne pa vprašaj,če lahko greš h komu v porodnišnico.Samo tam ponavadi vodijo patološko nosečnost,v kolikor sem jst seznanjena.Tudi meni se zdi čudno,ker pred 3 meseci,ko sem še hodila v leonišče na redne kontrole (sedaj hodim v porodnišnico )je prišla tudi ena nosečnica in so jo brez problema naročili enmu dohtarju.
en lp[sm=morje.gif]D.

iana -> RE: Ginekolog v Leonišču za nosečnice (12.12.2005 9:38:10)

Kot ti je napisala Fricka, prvi je bil plačniški, kasneje pa mi je tam vodil nosečnost dr. Leon Meglič; meni je bil zelo všeč.

Barbs -> RE: Ginekolog v Leonišču za nosečnice (12.12.2005 9:56:33)

Tudi jaz imam podobno izkušnjo. Do prejšnjega meseca sem imela svojega ginekologa na Primorskem, zdaj smo se preselili in se ne nameravam vozit na preglede tja. Poklicala za spremembo - prvi pregled je samoplačniški - privat, imam ga v soboto ob 10h dopoldne, za naslednjega pa sem že naročena redno, v Leonišču. Če želiš ti lahko na privat dam mbt dr. Stanka Pušenjaka - njegove privat ordinacije, prvi pregled plačaš. nato pa boš verjetno kar naprej pri njem, ali pa pri kom drugem - redno, do poroda.

Sama res nisem imela nobenih problemov in me čudi, da so te tako "odpravili".

Stran: [1]