Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Če jaz ne bom danes rodila... 9.12.2005 9:36:59
|
|
|
|
Anonimen
|
To je v kompletu, veš? Crkljanje, zraven pa en dober film...
|
|
|
|
RE: Če jaz ne bom danes rodila... 9.12.2005 9:38:22
|
|
|
|
india
|
Jooooj,Kerensa, a ti si mazohist.... Hoces, da te se kar boli....joj, tipovnica me zeza, zato tako pisem. Jaz msem tudi pri janu hotela Carovnice do konca pogledat, pol sem pa skoraj prepozno v bolnico prisla. Ne se no zezat...mali hoce na sonce!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Če jaz ne bom danes rodila... 9.12.2005 9:41:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje pa je sonce, Miška? Tukaj ne...
|
|
|
|
RE: Če jaz ne bom danes rodila... 9.12.2005 9:47:36
|
|
|
|
NRMM
|
Juuutro Kerensa, kam pa se tebi danes mudi , ti si še za mano, veš kaj je mml včeraj napisala, ne prehitevat . Mene je okol pol 1 neki zagrablo, mater sej nisem vedela, kaj je, ampak po nekaj obiskih na wc, sem ugotovila, da me želodec matra, spila kamilice, prebrala dve ljubez.zgodbi in zaspala ko ubita. In zdaj je vse v najlepšem redu , dete premika vamo tamo.
|
|
|
|
RE: Če jaz ne bom danes rodila... 9.12.2005 9:48:27
|
|
|
|
NRMM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Kje pa je sonce, Miška? Tukaj ne... Na našem koncu je taaaaaki lepi sonček , pri vas pa ziher megla?
|
|
|
|
RE: Če jaz ne bom danes rodila... 9.12.2005 9:51:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Megla, ja, megla... Grem se jaz skupaj s kilogramom mandarin malce uležt pred TV. Da vidim, kaj je dopoldan sploh na sporedu in da ugotovim, zakaj plačujem 6.500 SIT na mesec... Če bo pa kaj novega, pa sporočim, preden kam grem... Ampak ne bom šla...
|
|
|
|
RE: Če jaz ne bom danes rodila... 9.12.2005 9:52:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Čakaj malo, Neva... Zdaj ste me šele spomnile, da bi bilo pametno, da na uro gledam... Bom zdaj začela, ja... Kako me na nekoga spominjaš!!! Mene so tudi kar na silo skofodrali v porodnišnico.Pa sem le dosegla, da smo šli po ovinkih V kafič na kapučinček,pa deci soka....pa,kar zavlačevala sem,moj je postajal vedno bolj histeričen in živčen Jaz pa nič,mirno,pijuckala kapučinček,vsake tolko me je zvilo. Pol sem pa šla užaljena,češ,da se me hoče znebiti
|
|
|
|
RE: Če jaz ne bom danes rodila... 9.12.2005 9:57:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Točno, Neva!!! Kofe!!! Grem si ga skuhat... a paše k mandarinam?
|
|
|
|
RE: Če jaz ne bom danes rodila... 9.12.2005 10:04:28
|
|
|
|
NRMM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Kofe!!! Grem si ga skuhat... a paše k mandarinam? Kofe fuul paše k mandarinam, sam potem boš vedela zakaj te zvija, eno c-vitamin, drugo kofein, super za wc .
|
|
|
|
RE: Če jaz ne bom danes rodila... 9.12.2005 10:48:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Kerensa, si še doma?
|
|
|
|
RE: Če jaz ne bom danes rodila... 9.12.2005 10:50:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica Kerensa, si še doma? Si me prehitela Isto vprašanje.Kaj pa,če je še ob kavici?
|
|
|
|
RE: Če jaz ne bom danes rodila... 9.12.2005 11:05:28
|
|
|
|
*zvezdica*
|
No, a se kerensa nič ne javi???? Sigurno je odvihrala v porodnišnico!!!! Zdaj pa lahko samo čakamo na veselo novico !
|
|
RE: Če jaz ne bom danes rodila... 9.12.2005 11:15:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Močno dvomim,ker jo pač daje trma,da ona pa še ne gre danes,ker ni sonca Najbrž je še vedno na kavici.
|
|
|
|
RE: Če jaz ne bom danes rodila... 9.12.2005 11:17:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Kereeeeeeeeeeeeennnnsssaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! Ne pozabi sporočiti, preden greš!!!!! Vso srečo in hiter porod!!
|
|
|
|
RE: Če jaz ne bom danes rodila... 9.12.2005 11:29:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Kerensa, a ti niso odobrili CR?
|
|
|
|
RE: Če jaz ne bom danes rodila... 9.12.2005 11:29:38
|
|
|
|
mml
|
Kerensa...po mojem nima smisla, da še naprej "trmariš", lepo in hitro spravi Robija na svet , da bo zadeva za tabo (sej v porodnih sobah tako ni naravne svetlobe, se pravi, da je vseeno, če padajo zunaj ušpičene prekle...), potem pa počakaj na sonček za domov iz porodnišnice s sončkom
|
|
RE: Če jaz ne bom danes rodila... 9.12.2005 11:34:16
|
|
|
|
CatJa
|
Srečno! Naj ti čimlažje mine, če nisi že v porodnišnici in se že cartljate!
|
|
RE: Če jaz ne bom danes rodila... 9.12.2005 11:48:19
|
|
|
|
viv_
|
Pomoje da je šla rodit...
|
|
|
|
RE: Če jaz ne bom danes rodila... 9.12.2005 12:24:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv Pomoje da je šla rodit... Jest?
|
|
|
|
RE: Če jaz ne bom danes rodila... 9.12.2005 12:27:53
|
|
|
|
viv_
|
Ja a ma kera njen GSM - nej ji pošlje sms. Aham, pa prej je bila še prisotna, zdej je pa odsotna. Pomoje da gre zares...
|
|
|
|
RE: Če jaz ne bom danes rodila... 9.12.2005 12:35:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem ji jaz poslala SMS in sedaj čakajmo na odgovor.
|
|
|
|
RE: Če jaz ne bom danes rodila... 9.12.2005 12:36:22
|
|
|
|
PiaM
|
Ja, trmika je verjetno res šla rodit... No, želimo ji vso srečo ! Danes je prav lep dan, da pride še en mali Robi na svet! Moj možek je tudi Robi in ravno danes praznuje roj.dan!
|
|
|
|
RE: Če jaz ne bom danes rodila... 9.12.2005 12:43:39
|
|
|
|
ZARA
|
Drž'se Karnisa SREČNOOOOOO !!!!!
|
|
RE: Če jaz ne bom danes rodila... 9.12.2005 12:43:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa res je zginla ko kafra??!! Počakmo pa bomo videle!!Slišale?!Prebrale!
|
|
|
|
RE: Če jaz ne bom danes rodila... 9.12.2005 12:50:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Zadnjič se je oglasila ob 10. uri, zdaj pa je že skoraj ena. Srečno, če gre zares!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?