Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Če jaz ne bom danes rodila... 9.12.2005 12:55:20
|
|
|
|
Anonimen
|
SMS-a od nikoder. Upajmo, da že carta Robija.
|
|
|
|
RE: Če jaz ne bom danes rodila... 9.12.2005 12:55:32
|
|
|
|
puncica
|
Go robi go, go robi go, go robi go
|
|
RE: Če jaz ne bom danes rodila... 9.12.2005 12:57:47
|
|
|
|
viv_
|
Dej, nej kera k ve kako ji je ime pokliče v porodnišnco, če so jo sprejel... Tko smo me učer Pajaco čekirale Pa še na telefonu je bila nedosegljiva. Aja, je pa rekla, da ji je tamau učeri ob 11h zaspal in spal do 7h zjutri!
|
|
|
|
RE: Če jaz ne bom danes rodila... 9.12.2005 13:07:12
|
|
|
|
Marogica
|
Mogoče pa samo počiva in je ob TV zaspala. Bomo videli. Jaz tudi nisem hotel iti 15.12 lani rodit, ker je bil čisto zadnji del sexa v mestu, na PRO7. Še med porodom sem moža spomnila, da je ura 9 zvečer in da se bo začel ZADNJI del nadaljevanke, jaz ga pa ne bom videla.........
|
|
RE: Če jaz ne bom danes rodila... 9.12.2005 13:16:15
|
|
|
|
viv_
|
A ti je saj posnel?
|
|
|
|
RE: Če jaz ne bom danes rodila... 9.12.2005 13:25:31
|
|
|
|
lex
|
A se že cartajo?????????
|
|
RE: Če jaz ne bom danes rodila... 9.12.2005 13:30:11
|
|
|
|
viv_
|
Jah, blacky ve samo ime... pa sam za ime nočjo povedat... Če kera ve priimek, naj pokliče v porodnišnico, imajo prav tel. za informacije o porodih, pa povejo... ampak rabjo priimek.
|
|
|
|
RE: Če jaz ne bom danes rodila... 9.12.2005 13:42:47
|
|
|
|
Barbs
|
Po moje nas mal heca.... Sicer pa je zjutraj napisala, da nas bo Kamikaza obvestil. Prepričana sem, da mu bo naročila, naj takoj, ko bo lahko, kaj napiše...
|
|
|
|
RE: Če jaz ne bom danes rodila... 9.12.2005 13:47:03
|
|
|
|
*zvezdica*
|
Kerensa, me smo s tabo....upam, da je mali Robert ne bo preveč namučil! Pa upam da Kamikaza čim prej sporoči veselo novico!
|
|
RE: Če jaz ne bom danes rodila... 9.12.2005 13:50:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Babike, saj ne boste verjele!!!!!!! Kerensa je res zaspala pred TV!!!!!! Me pa tako navijamo za njo, da je lažje spala. Pa saj ne morem verjeti!!!! Pride takoj na RR, ko bo lahko. To pa je bil zdaj hec.
|
|
|
|
RE: Če jaz ne bom danes rodila... 9.12.2005 13:55:16
|
|
|
|
ZARA
|
O, kristus....baje ponoči ni spala ...
|
|
RE: Če jaz ne bom danes rodila... 9.12.2005 14:02:05
|
|
|
|
Marogica
|
Torej sem imela prav!!!!!!! Viv, ne ni mi je posnel, če pa je z mano predihaval popadke kot zmešan
|
|
RE: Če jaz ne bom danes rodila... 9.12.2005 14:11:32
|
|
|
|
*zvezdica*
|
A neee noooo...a se zajbavate!!!!! to nas je pa res ornk naplahtala! Kerensa!!!!! Matr! Jaz pa mislm kako se reva na porodni mizi matra . Dobr si nas!
|
|
RE: Če jaz ne bom danes rodila... 9.12.2005 14:20:13
|
|
|
|
Erdbeere
|
Jest sem pa mislila, da že rojeva :) jah pa nič bom mogla pa še mal čakat na novico o Robiju
|
|
|
|
RE: Če jaz ne bom danes rodila... 9.12.2005 14:33:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro, ja... Madonca, če bi ve ponoči tako "veliko" spale kakor jaz, bi vas tudi zmanjkalo. Pa še program na TV je bil tako dolgočasen, da bom verjetno napisala pritožbo na Telemach. 60 kanalov, pa nič pametnega. Zakaj jaz vse to plačujem, nimam pojma. Ja, no, pa saj sem rekla, da ne grem rodit. Rekla sem 12.12. in ne grem prej, pa pika. So se pa popadki malo umirili. Na uro sploh ne gledam, ampak tako, na približno, so na ene 15-20 minut. Saj vas nisem hotela zafrkavat, ampak če me je pa tako lepo zmanjkalo...
|
|
|
|
RE: Če jaz ne bom danes rodila... 9.12.2005 14:47:55
|
|
|
|
MarijaPo
|
dajmo! jaz tudi drzim pesti, da bi se cim prej rodil mali Robi :) pa tako lep dan je za rodit - soncek, pa najbrz tud guzve ni v porodnisnici, sam ce noces, bos pa 12. :)
|
|
|
|
RE: Če jaz ne bom danes rodila... 9.12.2005 14:51:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Jap, sonček je pa zdaj tudi v Ljubljano že prilezel. Jaz bom rajši popokala Gospo Pes in šla na en sprehod, da si malo trtico razmigam... Ko mi bo seveda uspelo vstati od RR... Ob 15:45 moram pa tako ali tako iti po Jana v šolo...
|
|
|
|
RE: Če jaz ne bom danes rodila... 9.12.2005 16:26:09
|
|
|
|
Naty_ka
|
Ej, punce, zdaj sem se pa res nasmejala ob vaših pogovorih. Kerensa, naj te potolažim, da sem tudi jaz nameravala roditi 22.11. (PDP 23.11.), pa ni bilo nič iz tega. Rodila sem 28.11. 27.11. so me cel dan mučili katastrofalni popadki, tako da sem kar 3 krat mogla iti na ctg v bolnico, pa vseeno ni bilo dovolj za porodno sobo. No naslednji dan sem rodila. Povem ti pa, da v noči na ponedeljek nisem spala niti minute in sem bila tako utrujena, da bi dala vse za eno urico spanja. Mogoče se ti bo zgodilo isto kot meni in boš jutrti rodila. Pa veliko sreče in čimlažji porod.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Če jaz ne bom danes rodila... 9.12.2005 19:26:28
|
|
|
|
DrejcDrejc
|
Moram še jaz nos vtaknit v tole temo, prav nasmejala si me s svojo simpatično trmo, Kerensa! Držim pesti, da bo tvoj sonček prilezel na svetlo na ravno pravi dan in ravno pravo vreme in pravi trenutek, da bo vse perfetto in idealo! Če pa ne bo, boš pač prilagodila razlago idealnega, pa bo isto! Go mami, go sine, saj bo, go go! Potem pa prosim napiši svojo porodno zgodbo, za nas, ki nas to nekje v prihodnosti še čaka.
|
|
RE: Če jaz ne bom danes rodila... 9.12.2005 19:35:47
|
|
|
|
NRMM
|
Keeeeeerensa a si še v enem kosu???
|
|
RE: Če jaz ne bom danes rodila... 9.12.2005 19:55:12
|
|
|
|
Eviii
|
kaj si spet zaspala pred tv??? ali si že v porodni?
|
|
RE: Če jaz ne bom danes rodila... 9.12.2005 20:41:24
|
|
|
|
LEJLA
|
hej tocno tako je bilo pri meni ta prvo rundo zacelo se je s petka na soboto ponoci zjutraj mojmu omenim, da nisem celo noc spala in da bo danes verjetno D dan on seveda skensla vse opravke (je mel 2 kolega narocena da nam bi kuhinjo sestavil, ko smo se selili) cakava cel ljubi dan....nic...popadki niso sli pod 10min greva spat ob 8h ob 3-4h sem ga pa zbudila in rekla dejmo se zrihtat (mami umit, oci pa kuzke in mucke nafutrat....) ob 5h in se mal sem bila v bolnici...me pregledajo...7cm odprta in ze kr orng popadke ampak se dovolj zgodej za EA...ob 9.00 sva ze carkljala ....vse je bilo tko hitro ma sem mogla svoj piskercek dodat, ker imam kar kurjo polt na lepe spomine Kerensa tebi pa zelim lep in hitrer porod
|
|
|
|
RE: Če jaz ne bom danes rodila... 9.12.2005 20:59:11
|
|
|
|
Lunca1
|
Kerensa, pa ne čez ta datum šimfat. Danes je ravno 1 leto, kar se je rodila Pina.
|
|
|
|
RE: Če jaz ne bom danes rodila... 9.12.2005 21:30:28
|
|
|
|
india
|
Na GSM se ne javi...mogoče je pa res v porodni sobi
|
|
|
|
RE: Če jaz ne bom danes rodila... 9.12.2005 23:08:03
|
|
|
|
soncek&luna
|
cer,mogoce je pa ze rodila .... no, ce se slucajno se matra ji zelim hiter porod ...
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?