|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Vaše najbolj nore izjave?
18.12.2005 16:11:08   
Anonimen
Pri nas doma smo vsem športnim copatom rekli adidaske. Saj tam 15 -20 let nazaj drugih skorajda nismo poznali. In potem smo šli enkrat v LJ kupovat športne copate pa sem prodajalca vprašala: ali imate nike-jeve adidaske?
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ribica.)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
18.12.2005 16:22:11   
Anonimen
To foro sem pa nekje slišala. Babica je ponoči pazila vnukinjo in sredi noči se vnučka (bila je še bolj mala) zbudi, ker jo je lulat tiščalo. Pa reče babici:"Babi, mene pa lulat, grem lahko na wc?" Babi, ki je pa očitno sanjala o prometu, pa je napol v spanju rekla:"Ja, ja, kr pejt, samo bolj ob strani hodi, da te ne bo kak avto povozil!"

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
18.12.2005 23:09:28   
mana7
Ko sem bila stara štiri leta, sem bila sama doma, ko je mama skočila po pošto.Prinesla sem si stol zraven elementa in iz najviđjega vzela novo še zapakirano moko. Odvila sem jo in jo celo sesula v koš.Ko pride mama domov postane full jezna, pride po mene v sobo in me odpelje v kuhinjo.Hotla me je okregat, zakaj sem to naredila.Jaz pa jo gledam full resno in izjavim "pa mama, če je bla ta moka zanič "...baje user posted image user posted image user posted image !

Še danes umiram od smeha, ko se spomnim in moja mama tudi!

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 28
19.12.2005 7:32:37   
india
Ja, pri nas je  v srednji šoli med zgodovino bila sošolka vprašana, pa je rekla d aIndijanci živijo v rezervarjih namesto v rezervatihuser posted image user posted image

Pa še  ena pododbna.....sošolec iz osnovne je pri biologiji rekel, da je mlad kljunač sesalec,ki sesa materinokri, namesto mleka. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 29
19.12.2005 21:42:17   
špelin@
Joooj, jaz konstantno govorim kozlarije, kadar že skoraj v spanju pripovedujem hčerki pravljice... Ponavadi pri Pepelkinemu princu zabluzim tam nekje med plesom in začnem razlagati, da je v gajbi pri lokalnem prodajalcu paradajz na tričetrt gnil in podobno user posted image  Pa kako je una glupa avto šola stala pred zeleno na semaforju, dokler se ni spet prižgala rdeča - nekje tam, kjer bi moral volk odpihniti hišico prvemu prašičku... user posted image  No, velika pika je že navajena in me rukne, da se zbrihtam user posted image user posted image user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
19.12.2005 22:30:36   
pety78
No, ena zanimiva prigoda še z moje strani.
V času študija sem za vikende običajno odšla domov. Neko soboto po dolgem spancu sem se namenila na pošto kupit vizitke. Mami izkoristi priliko in me pošlje še v štacuno po kruh, mleko in cigarete. Moj nekaj let mlajši brat si je pa želel iti mal z mano pohajkovat.
Najprej greva seveda na pošto. Zbiram vizitke, z bratom si še ogledujeva telegrame, ko poštni uslužbenki zazvoni telefon. S slušalko v roki in z začudenjem naju vpraša, če sva midva Kovačeva (priimek izmišljen user posted image ),kar seveda pritrdima. Nato pa nadaljuje: "Mama je klicala da še kilo moke prinesta!"
Midva se samo spogledava, če je to mogoče. Ko bolj dobro pomisliva, da je, nisva vedela, ali se naj jočeva ali smejiva. Mal nama je bilo nerodno, vendar ne dolgo, saj je smeh močno prevladal.
Mami doma se je tudi tako smejala, da naju je v solzah pričakala. Je pač rekla, da je probala, da nama ne bi bilo treba še 1x iti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bog ve, kam vse bi klicala, če naju ne bi bilo več na pošti. Ne upam niti pomislit!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?