|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vaše najbolj nore izjave?
8.12.2005 19:42:41   
Anonimen
Kaj ste kdaj rekle, pa je izpadlo tako noro ali smešno, da je bilo komajda res?
Meni se je to zgodilo predvčerajšnjim, ko sem gledala reklamo za Ekstra magazin. Najprej so objavili odlomek o tem, katere kreatorske kose oblačil premorejo znani Slovenci. Gledala sem Zorana Jankovića tistih nekaj sekund in razmišljala o tem, kaj ima on takega za oblečt, v tistem času pa so na TV že preklopili na naslednji odlomek iz oddaje, kjer so kazali pripomočke za povečanje penisa in umetne penise. Možgani mi seveda niso mogli v trenutku preklopiti z Zorana Jankovića na umetne penise in so mi za nekaj sekund zaštekali, potem pa sem, kdo bi vedel, zakaj, v trenutku izstrelila: "Kaj je že to in kam se to da?" user posted image user posted image user posted image
Mojega dragega je kar zvilo od smeha...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vaše najbolj nore izjave?
8.12.2005 19:49:15   
Anonimen
Jaz mam zadnje čase same čudne izjave.
Enkrat sem cimri posodila kolo, pa sem jo peljala v kolesarnico, da ji pokažem kater poni je moj (sta bla 2 identična..... sam moj je imel črno zavito ključavnico on pa modro).
In stojima ob piciklih pa jaz rečem: Moj je tisti z vijolčno ključavnico! ( v roki sem pa držala črno zavito ključavnico).
Cimra me butasto gleda..... jaz si pa sploh nisem prišla. gor..... šele potem ko se je začela smejat.... sem pogruntala kaj sem rekla.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
8.12.2005 20:26:29   
Anonimen
No, jaz mam vsak dan neke čudne izjave. Npr. razmnišljam, da bo treba dat cunje prat in hočem mojem rečt, naj mi da telefon, pa zinem:" Dej mi pralni stroj!"  On me pa seveda samo gleda: "Kaj ti naj dam?"
To se mi dogaja dnevno, mi že sploh ni več smešno, me bolj skrbi, ne vem, če je to normalno... user posted image

Ampak moja naj prijateljica je pa zadnjič mela izjavo leta. Trenutno je na KIitajskem, kjer študira in zadnjič sva govorile preko MSN-ja in sem jo opozorila, da je tam ful žarišč ptičje gripe. Ker na Kitajske take stvari ful prikrivajo. In ji rečem, naj mal pazi, naj ne je perutnine in jajc. Pa mi tko čist resno in zamišljeno pravi: "Kaj pa mleko?"  In za sekundo me je zmedla, pol pa sam v smeh in smo se pol ure smejale ko zmešane!!!
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
8.12.2005 21:22:00   
Joe
Morda tale:

Ko dežurni dijak sem nekoč pred zbornico čakal na kateregakoli profesorja, da mi izroči dnevnik. Ker dolgo ni bilo nikogar, sem šel skozi le priprta vrata v zbornico, kar seveda ne bi smel. Po zakonu verjetnosti sem ob odhodu srečal najbolj konzervativnega profesorja, ki me je takoj zaslišal, kaj delam notri. In jaz: "Kaj ni to javna ustanova?" Nisem hotel biti komičen, le kolikor toliko tehten razlog sem si prizadeval najti.

Naši problemi so sanje revnih in preganjanih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.12.2005 21:47:05   
Anonimen
Tole štorijo mi je pa povedala moja svakinja.
Leta nazaj, ko so bile moderne pisane šumeče trenirke (ja, vem, tud jaz to skor ne morem več verjet user posted image ), sta šla moj brat in moja svakinja, takrat še njegova punca na morje v hotel. Čez vikend sta se jima pridružila tud njena starša. In sta mela moj brat in njen oče skor enaki šumeči trenirki, brat je mel zelen zgornji del in črne hlače, njen oče pa tud nekak zelenkast zgornji del in hlače z zeleno črto ob strani. Sta pa oba precej suha in velika. No in zvečer sta odložila vsaj svojo trenerko čez stol, zjutraj pa prvi vstane njen oče in obleče trenirko od mojega brata. user posted image  Pa gleda hlače in gre zbodit ženo, ter ji reče: " Anka, Anka! Nekdo mi je črte s trenirke ukradel!" user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Joe)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
8.12.2005 22:01:13   
lefairyon
z dragemu sva se pogovarjala o nosečnosti-kako mi je minila in sem mu rekla, da hvala bogu, da nismo kot slonice, ki nosijo male slončke (baje) 3 leta...on pa meni nazaj joj kaj bi blo šele, če bi nosečnost trajala 12 mesecev...to je šele dolgo...user posted image user posted image user posted image pa ga nekaj časa gledam, da vidim, če zafrkava...on pa čisto resno nazaj-JA KAJ ME PA TAK GLEDAŠ?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.12.2005 22:02:09   
karmy
men je pa ful dobra izjava k jo je izjavla moja kolegica svojemu bodočemu tipu...

sta se sprehajala po plaži in sta se neki pogovarjala, nakar mu je prbila: ja, jzt pa take tipe kot ti dajem v poseben koš...on je seveda baje prebledel...jzt pa u smeh...user posted image user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.12.2005 22:07:45   
Anonimen
Spomnim se tudi tega, da me j epri 16-ih letih nek fant vprašal:"A bi ti hodila z mano?", jaz pa sem mu odgovorila z vprašanjem:"A ne znaš sam?" user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
8.12.2005 22:08:24   
Anonimen
Jaz se še po enem letu režim(kaj režim umiram od smeha) ko se spomnim na enih par izjav od kolegice.

Smo bili na taborjenju v hribih. In punce kuhamo kosilo (špinača in krompir).
Fantje so pa pomagali otrokom.
IN ko je blo kosilo kuhano gre kolegica ven(iz šotora) in se zadere čez travnik: Fantje, kosilo je kuhano. Gremo jest.

Pa čakamo... pa nič......

Pa gre kolegica še enkrat  ven: Alo, špinača bo mehka.....
Pride v šotor ... mi se neumno gledamo........ Ona očitno "skapira" kaj je rekla, se zmedena obrne gre ven: No, pridite, špinača bo trda.

Mi se gledamo še bolj butasto kot prej........ Ona gre še enkrat ven: No... pač... mislim... špinača bo hladna.......

In vsi v smeh.........

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
8.12.2005 22:11:11   
Anonimen
Ja, pa še to.
Nekoč smo bili manjša družba zbrani v neki sobi in smo se pogovarjali. Ura je bila že pozna, jaz sem bila utrujena in sem sede v fotelju nekoliko zadremala. Saj veste, bila sem v tisti fazi, ko že nekoliko sanjaš, istočasno pa še delno registriraš okolico. Sanjala sem o paketku hrenovk, tistem s štirimi hrenovkami. Ampak v tem paketku v mojih sanjah je ena hrenovka manjkala, torej so bile samo tri. In ker so bile sanje že tako intenzivne in ker me je v sanjah to res zanimalo, sem seveda na ves glas, sredi zbrane družbe, vprašala:"Kje pa je četrta hrenovka?" Potem sem se pa zbudila in se čudila, čemu se vsi smejijo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
8.12.2005 22:15:25   
karmy
stara sem bla 15 let k sva z takratni fantom šla na "piknik"... seveda se je razvilo v mečkanje, in k me začelo nekej tiščat v nogo, sm mu prbila: ma dej to vejo nekam drugam... ampak ni bila veja ampak njegov ponos... preden sem jzt pokapirala ga je hmal pobralo od smeha user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil karmy -- 8.12.2005 22:17:12 >

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.12.2005 22:15:44   
Anonimen
Joj...... zdejle pa ne bom mogla nehat....
Tale je sicer mal kruta....
Sedimo enkrat na morju pred prikolico z našo psičko(privezano) in zajtrkujemo.
Pa seveda pride mimo družinica z malo punčko (ene 6 let). IN se punčka vsa vesela zapodi v našo psičko.(Ime ji je KALA)...... psička pa pokonci in je začela lajat in skakt proti punčki..... Boga je čist trda obstala.....
Mi vsi planemo izza mize... pa se ati zadere: Mateja, tiho!(Mateja je moja sestra).
Smo vsi planli v smeh...... punčki pa ni blo nič jasno pa njenim staršem tud ne.....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
8.12.2005 22:25:37   
karmy
to spada bolj pod najbolj nerodne trenutke:

k sm bla 10, 11 let stara sem dubla menstro in joški so mi začeli rast... in jaz seveda pridm do mame, ki je bla u dnevni sobi z druščino, in jaz meni nič, tebi nič: dam dol hlače in dvignem majco: pa začnem spraševat mamo: kaj je to? kaj je pa to? zakaj je pa to rdeče? user posted image user posted image  vsi  padli u smeh...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.12.2005 7:55:13   
Lenny
Zagotovo največja traparija se mi je zgodila v Milanu. V restavraciji smo naročali zajtrk. O meni in moji italijanščini bi se dalo kaj reči, ampak vsaj prodati me ne morejo.
Ko je prišel natakar, sem ponosno naročila za zajtrk moškega namesto jajce.
Omizje je umiralo od smeha, natakar se je pobalinsko muzal, jaz pa sem rabila nekaj časa , da sem sploh pokapirala, s čim sem jim tako kraljevsko popestrila dan user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.12.2005 9:09:43   
ur+sa
jest sem se ze rodila z astmo, in k sem bla se cist mejhna, smo mogl delat tele alergološke teste... in ker so seveda kracali in risali po moji roki, sem jih vprasala, če nimajo papirja, da morajo po men risati...

No pa se eno sem se spomnila (blond itk). enkrat me je moja sestrica prasala kaj je to hojca, in moja velika razlaga je bila, da je to en stvar v kateri premikas nogeuser posted image user posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.12.2005 11:45:56   
mojchka x
Velikokrat kaj norega izjavim, ko napol v spanju in seveda sanjah hčerki berem pravljice in se potem ona čudi, kaj ji berem.

Je pa pred kratkim moj eno tako izjavil, da ne morem pozabit. Za lažje razumevanje: on ima 34 let.
Pogovarjali smo se o enem moškem in prijatelj vpraša: "Koliko je star ta tip?"
In reče moj: "ja, je že kar star, enih 40 ima!"
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.12.2005 14:50:38   
Anonimen
Pred dvema tednoma, tisti petek, ko je pol ful snega zapadlo, se pelemo iz sole dam .. In jst recem, da zakaj snezi, ce je trava zelena :)

Fora je bla u tem .. da ne vidm pointa u snezenju, ce se nc ne prjema in da grdo zgleda in zgubi ves caruser posted image

(odgovor članu mojchka x)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
9.12.2005 20:54:28   
bobek05
Moja najbolj blesava izjava: I will please you nicely... Nameravala sem rečt: da bom lepo prosila, v bistvu pa sem rekla: da bom lepo zadovoljila (v kontekstu se to nanaša drugače na seksualne usluge)..

In zdaj največji šok: to sem rekla svojemu ameriškemu PROFESORJU!!!! Hvala bogu, da se ful dobro razumeva in da se je temu samo smejal, jaz pa sem bila cela rdeča tako me je bilo sram.. sem mislila, da se bom kar v zemljo vdrla.. Od tega je že 3 leta. Še zdaj me zaradi tega zafrkava... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
9.12.2005 20:58:11   
bobek05
Ko je bila moja sestra še otrok je izjavila, da so nekateri dojenčki v AKUMULATORJU (namesto inkubatorju) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 19
17.12.2005 23:46:07   
Nasy
to se je zgodilo te dni, sem ugotovila, da  nam je zmanjkalo ruma, midva pa si delava kar sproti seznam za v trgovino. Pa rečem mojmuuser posted image , da ni ruma več, on pa kuli v roke in piše..zraven pa izjava..že pišem..ruuum... da žena ne bo žejnauser posted image user posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 20
17.12.2005 23:50:55   
Anonimen
No, pa ena, ki spada že pod črni humor - nekdo je rekel, da gredo prezgodaj orjeni otroci v "krematorij"... Hotel je pa reči "inkubator", pa ni imel pojma, za kaj gre vse skupaj...
Ena pa iz mojega resničnega življenja - moj dragi me je objel od zadaj in seveda z rokama stisnil čez prsi. Ravno takrat sem bila brez modrca. In njemu je uspelo izjaviti:"A spet si brez jošk?"... Hotel je pa reči "brez modrca"...

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
18.12.2005 0:10:07   
Anonimen
Joj... vedno ko preberem te vaše izjave umiram od smeha.

Ko je bil brat star 6 let, smo dostkrat šli k stricu na koline. IN otrokom so se nam živalice smilile... pa so nam razložli, da živali ubijajo zato ker sos stare in bolne (aha.. in mi to jemouser posted image ). No kakorkoli.

Enkrat smo bli na vrtu.... pa brat na glas razmišlja: " Mami a ko bo babica stara pa bolna jo bomo tud zaklali? "

Sta obe, babica in mama ostali brez zraka za kar nekaj časa.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
18.12.2005 15:10:09   
Anonimen
Moj ex se je dostikrat hvalail ko je on sploh in oh. Pripomnit pa je treba, da je bil zmeri bl debele sorte.

In ekrat se je hvalil v smislu:'js sem toooolk fajn in super, da so model proč vrgli, ko so me nardili.'

Js nebodigatreba ustrelim k iz topa: 'ja ker je bila poraba materiala prevelika.'user posted image user posted image user posted image

Klapa je kmal s stolov popadala....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
18.12.2005 15:29:11   
KIRA
user posted image user posted image user posted image user posted image za uscat, res!! škoda da se zdej jest nč ne spomin. ste pa face!! bi blo treba kakšen komedy show nardit, pa pripovedvat tele fore.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
18.12.2005 15:32:42   
ribica.
Pred leti smo bili s frendi na morju, bili nas je nekje 15 komadov. Zjutraj ko smo pripravljali zajtrk, so bila na voljo tudi pečena jajca. Seveda kdor je rekel da jih bo. Potem ko jih je dežurna kuharica spekla, je prišla klicat vse kandidate za jajca. Stopila je k nam v sobo (kjer smo bli same punce in en fant) in rekla: "Pero, ti maš jajca, pejd jest."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?