Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: FRIZURE "TAM SPODAJ" 27.12.2007 18:05:02
|
|
|
|
skrivnost
|
pri meni gozd, samo ne pragozd ce je pragozd preveč srbi drugac pa črtica zakon!!!
|
|
|
|
RE: FRIZURE "TAM SPODAJ" 27.12.2007 18:50:40
|
|
|
|
malecka
|
Mene pa zanima - tiste, ki imate tam spodaj "saharo" - kako se počutite s tako frizuro na pregledu pri ginekologu? To pa tud mene zanima, a na pregledih imate tud sahare?
|
|
RE: FRIZURE "TAM SPODAJ" 27.12.2007 22:03:49
|
|
|
|
only_me
|
hja.. kako mam, tako nesem na pregled. Če je črtica, je črtica. Če ni nič, pač ni nič. Ampak kosmate pa mu je ne nesem kazat.
|
|
|
|
RE: FRIZURE "TAM SPODAJ" 27.12.2007 22:13:34
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: only_me hja.. kako mam, tako nesem na pregled. Če je črtica, je črtica. Če ni nič, pač ni nič. Ampak kosmate pa mu je ne nesem kazat. Jaz pa tudi kosmato lepo nesem na pregled - če se sfriziram, se zaradi sebe in partnerja, zaradi ginekologa pa tudi pod razno ne - se pa jasno temeljito umijem pred pregledom Čeprav sem se ob nekaterih odgovorih fajn narežala, priznam, da pri meni trenutno domuje en tak srednje poraščen gozd. Ma glavno, da se Tarzani ne navešajo tam spodaj, če me razumete
|
|
|
|
RE: FRIZURE "TAM SPODAJ" 28.12.2007 15:19:35
|
|
|
|
tananejka
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka Mene pa zanima - tiste, ki imate tam spodaj "saharo" - kako se počutite s tako frizuro na pregledu pri ginekologu? Nič drugače kot, če imam črtico To pa tud mene zanima, a na pregledih imate tud sahare? Tudi.
|
|
|
|
RE: FRIZURE "TAM SPODAJ" 28.12.2007 15:54:03
|
|
|
|
Shorty_
|
jz grem s saharo k ginekologu
|
|
|
|
RE: FRIZURE "TAM SPODAJ" 28.12.2007 22:44:15
|
|
|
|
baguSka
|
o bogiiii jah tkole je, ce se clovk igra z ognjem
|
|
|
|
RE: FRIZURE "TAM SPODAJ" 28.12.2007 23:23:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka o bogiiii jah tkole je, ce se clovk igra z ognjem
|
|
|
|
RE: FRIZURE "TAM SPODAJ" 14.1.2008 15:24:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Med vikendu sem izpolnila željo mojega možeka in sem si jo obrila na balin. Možek me je med britjem v kopalnici opazoval in se komaj zadrževal, da me ni naskočil že med britjem. Tudi seks potem je bil vrhunski......
|
|
|
|
RE: FRIZURE "TAM SPODAJ" 14.1.2008 17:30:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Med vikendu sem izpolnila željo mojega možeka in sem si jo obrila na balin. Možek me je med britjem v kopalnici opazoval in se komaj zadrževal, da me ni naskočil že med britjem. Tudi seks potem je bil vrhunski...... A zdaj si si jo prvič pobrila?Ja kakšno si pa prej imela,a natur?In v čem je bila razlika v sexu,da je bil zdaj vrhunski???
|
|
|
|
RE: FRIZURE "TAM SPODAJ" 15.1.2008 13:38:34
|
|
|
|
Peteršilj
|
za dlake je ni več vlačil
|
|
RE: FRIZURE "TAM SPODAJ" 15.1.2008 20:13:05
|
|
|
|
JAHICA
|
Obvezno nula in to že 10 let.
|
|
|
|
RE: frizure "tam spodaj" 16.1.2008 8:41:39
|
|
|
|
jagoda77
|
trenutno sem čist brez, pa prav paše
|
|
|
|
RE: frizure "tam spodaj" 16.1.2008 9:39:28
|
|
|
|
helena80
|
Na nulo že kar nekaj let.
|
|
|
|
RE: frizure "tam spodaj" 16.1.2008 10:09:40
|
|
|
|
Bety upa
|
Anonimna....V seksu je bilo boljše, ker je moški bil bolj zagret in vzburjen nad obrito!!!
|
|
|
|
RE: FRIZURE "TAM SPODAJ" 16.1.2008 13:59:16
|
|
|
|
Katey
|
Pri meni tud v večini primerov obrito na nulo, včasih na črtico včasih na V, sem se že tolk navadla da si ne predstavljam pragozda .
|
|
|
|
RE: FRIZURE "TAM SPODAJ" 16.1.2008 14:50:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: wawa sahara, ali pa malo nizko rastečih borovcev---odvisno........ Kaj mislite pod sahara in brazilsko? In kako naredite da so dlačice čisto kratke, s čim si jih porežete kakorkoli že?
|
|
|
|
RE: FRIZURE "TAM SPODAJ" 16.1.2008 15:38:49
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina IZVIRNO SPOROČILO: polona5 Mene pa zanima - tiste, ki imate tam spodaj "saharo" - kako se počutite s tako frizuro na pregledu pri ginekologu? Se mi zdi, da se da z malo gozdička vsaj malo skrit tamalo in da ti je tako lažji prvi kontakt z dohtarjem. Kaj menite ve? Lp Kako bi pa se počutla na pregledu,to je meni vsakdanje ko grem k ginekologu,kot če grem v trgovino po kruh,pa tudi njemu je to rutina in se z mojo saharo ne obremenjuje,tako kot ne s tvojo kosmatuljo,saj veš njemu je glavno,da je čista.In zakaj bi skrivala tamalo z gozdičkom?? Saj ni grda da bi jo mogla skrivat. MarcelAlina se strinjam, mislim, da se noben G ne obremenjuje s tem, kako ma kera obrito . Sicer pa Polona5, ko daš noge narazen ti po moje še tak pragozd ne pomaga, da bi ti tamalo skril . Kar se pa prvotnega vprašanja na temi tiče pa ....črtica, sahara al pa V. Pragozd pa nazadnje po moje pred kakimi štirinajstimi leti. Po moje bi moj mal debelo pogledu, če bi kr naenkrat na džunglo naletu tam dol .
|
|
RE: FRIZURE "TAM SPODAJ" 16.1.2008 19:11:42
|
|
|
|
JAHICA
|
Mislm, da kosmate danes nekako niso več v modi. Sama se nism prej nikoli brila tamale, pa tud možek to ni zahteval. Pred nekako 10 leti smo bil v FkK Valalta in tam sva z lubim opazla, da je full severnjakin obritih na nulo al pa črtico. Tudi tipi so imeli korenjačke na nulo ali razne frizurce. Potem smo bli še s prjatli skupi na morju, pa sem vidla da je frendica tud pobrita spodaj. Ni kaj pa sem probala. Od takrat prisegam samo na pobrito, ker so občutki res drugačni, počutim se bolj higijenična, da o orali ne govorim. Tudi lubi se je odloču, da vojačka obrije. Danes full hodva po savnah in nudističnih plažah in opažava da je folk večino pobrit tam spodi. Tko da nimam nobenga predsodka ko grem obrita k G. Ob zadnjem obisku je tudi ona rekla, da si jo brije. Ciao
|
|
|
|
RE: FRIZURE "TAM SPODAJ" 16.1.2008 22:48:49
|
|
|
|
Kaštrun
|
mene pa zanima tiste, ki se ne pobrijete na nulo... ...a si jih kdaj pobarvate ali so v natur barvi? ker enkrat mi je ena sodelavka rekla, da ko se pa ona po glavi barva, se pa še spodaj. WTF?
|
|
RE: FRIZURE "TAM SPODAJ" 17.1.2008 10:29:57
|
|
|
|
helena80
|
IZVIRNO SPOROČILO: JAHICA Mislm, da kosmate danes nekako niso več v modi. Sama se nism prej nikoli brila tamale, pa tud možek to ni zahteval. Pred nekako 10 leti smo bil v FkK Valalta in tam sva z lubim opazla, da je full severnjakin obritih na nulo al pa črtico. Tudi tipi so imeli korenjačke na nulo ali razne frizurce. Potem smo bli še s prjatli skupi na morju, pa sem vidla da je frendica tud pobrita spodaj. Ni kaj pa sem probala. Od takrat prisegam samo na pobrito, ker so občutki res drugačni, počutim se bolj higijenična, da o orali ne govorim. Tudi lubi se je odloču, da vojačka obrije. Danes full hodva po savnah in nudističnih plažah in opažava da je folk večino pobrit tam spodi. Tko da nimam nobenga predsodka ko grem obrita k G. Ob zadnjem obisku je tudi ona rekla, da si jo brije. Ciao Tudi sama sem se začela briti tamalo že pred nekaj leti, ko sem bila s dvema kolegicami prvič na morju v fkk plaži in sem opazila, da sta obe pobriti na nulo. Takrat na morju sem si jo prvič obrila na nulo in od takrat sem večinoma vedno pobrita na nulo.
|
|
|
|
RE: FRIZURE "TAM SPODAJ" 17.1.2008 22:13:06
|
|
|
|
1ksantipa
|
jaz si pa spodaj spletam kito, je že fajn dolga, problem je le pri ginekologu, ker si jo moram pred tem razplest.
|
|
|
|
RE: FRIZURE "TAM SPODAJ" 18.1.2008 14:17:49
|
|
|
|
mayci
|
Pri meni tudi pragozd že doolgo ne raste več, je ponavadi črtica (za mojega ) ali pa sahara.
|
|
RE: FRIZURE "TAM SPODAJ" 18.1.2008 15:20:45
|
|
|
|
tija008
|
Jaz sem pobrita čist na nulo že vsaj 10 let.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?