Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: FRIZURE "TAM SPODAJ" 23.2.2006 21:10:25
|
|
|
|
Tamauchica
|
Uf karkoli samo brez dlak... to je pa res out za današnjo žensko... Rada mam urejeno muco.. pa naj bo to črtica, trikotnik .. zadnje čase sem pa največkrat za V
|
|
|
|
RE: FRIZURE "TAM SPODAJ" 23.2.2006 21:42:55
|
|
|
|
malika
|
sahara trenutno
|
|
RE: FRIZURE "TAM SPODAJ" 24.2.2006 9:38:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj če bi jaz odprla frizerski salon Pri mali mucki? Pri nas ga še ni, a ne? Obljubim, da bi bila povsem profesionalna in se ne bi nič slinila.
|
|
|
|
RE: FRIZURE "TAM SPODAJ" 24.2.2006 15:12:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobra tema ni kej Sramežljivka go for it - salon "Pri mali mucki" - gotovo bi ti sranke padale kot tale sneg z neba ker se ene res nočjo doma brit (nisem med njimi da ne bo pomote )
|
|
|
|
RE: FRIZURE "TAM SPODAJ" 24.2.2006 20:25:52
|
|
|
|
pika74
|
A lahko ktera pove, kako zgleda sahara... sploh si ne znam predstavljat- pa da ne bom izpadla glih kot tepka, bi rada vedla. A sm preveč firbčna?
|
|
RE: FRIZURE "TAM SPODAJ" 24.2.2006 20:39:06
|
|
|
|
taška30
|
Pika74, sahara - puščava, vegetacije praktično ni, ni gozda, ni grmičevja, ni ničesar... ni črtic, ni trikotnikov! (no, vsaj zame je to sahara). Jaz sem saharo poskusila le 1x, pa jo najbrž ne bom več, razloga: - skor sem dobila živčni zlom, ko so dlake začele rasti nazaj in me je vse pikalo po venerinem gričku, ki se je drgnil ob hlačke - ko sem se pogledala, se mi je zdelo malo... pedofilsko (a sem čudna?) Sem za črtice in trikotnike na gričku in saharo le čisto spodaj med nogami.
|
|
|
|
RE: FRIZURE "TAM SPODAJ" 24.2.2006 21:22:22
|
|
|
|
Tamauchica
|
IZVIRNO SPOROČILO: taška30 ko sem se pogledala, se mi je zdelo malo... pedofilsko (a sem čudna?) Sem za črtice in trikotnike na gričku in saharo le čisto spodaj med nogami. Se popolnoma strinjam s tabo Taška... tudi meni se zdi čisto obrita preveč otročja. Mam rada kak mali detajl na gričku. Spodaj pa nedvomno... čist na skin gladko
|
|
|
|
RE: FRIZURE "TAM SPODAJ" 24.2.2006 21:39:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Kero depilacijsko pa uporabljate, da res odstrani dlake?
|
|
|
|
RE: FRIZURE "TAM SPODAJ" 24.2.2006 22:08:40
|
|
|
|
Nasy
|
ja, to tudi mene zanima
|
|
RE: FRIZURE "TAM SPODAJ" 24.2.2006 22:11:19
|
|
|
|
Tamauchica
|
Jaz gel za britje Gilette in klinco.. pa gre vse dol... tud pikic in podobnih problemov po britju nimam
|
|
|
|
RE: FRIZURE "TAM SPODAJ" 16.4.2006 17:26:29
|
|
|
|
Ceca
|
Jaz sem obrita "na črtico".
|
|
|
|
RE: FRIZURE "TAM SPODAJ" 26.12.2007 22:07:29
|
|
|
|
iina
|
zanima me a imate probleme z zaraščanjem dlak? me se dogaja to največkrat ob strani ..kok to preprečujete? glede britja se ponavad bijem v isto smer dlak .. ste ze puskusile obratno? jst sem pa ni kaj prida vse pika pa še srbi preveč radovedna?
|
|
|
|
RE: FRIZURE "TAM SPODAJ" 26.12.2007 22:57:36
|
|
|
|
Freycha
|
vedno sahara. Sicer pa tudi ne morem imeti pragozda, tudi če bi hotela. Moj gozd je zelo redko posejan
|
|
|
|
RE: FRIZURE "TAM SPODAJ" 26.12.2007 23:28:29
|
|
|
|
blue sky
|
zadnje čase kar sahara , vsaka 2-3 dni z britvico pod tušem
|
|
|
|
RE: FRIZURE "TAM SPODAJ" 26.12.2007 23:49:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: iina zanima me a imate probleme z zaraščanjem dlak? me se dogaja to največkrat ob strani ..kok to preprečujete? glede britja se ponavad bijem v isto smer dlak .. ste ze puskusile obratno? jst sem pa ni kaj prida vse pika pa še srbi preveč radovedna? takoj po britju se namazi z bepanthenom...tistim za ritko...deluje
|
|
|
|
RE: FRIZURE "TAM SPODAJ" 27.12.2007 0:04:37
|
|
|
|
Anonimen
|
takoj po britju se namazi z bepanthenom...tistim za ritko...deluje Male skrivnosti velikih mojstric..
|
|
|
|
RE: FRIZURE "TAM SPODAJ" 27.12.2007 7:50:44
|
|
|
|
Peteršilj
|
neprehodna džungla, razen ko grem v toplice ali na moooooorje si jo lepo kulturno uredim in to s pomočjo kreme.
|
|
|
|
RE: FRIZURE "TAM SPODAJ" 27.12.2007 8:22:42
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
spet ste potegnili eno temo iz pradavnine vedno uštimana,dišeča in lepa, frizura se spreminja
|
|
|
|
RE: FRIZURE "TAM SPODAJ" 27.12.2007 9:17:12
|
|
|
|
Bety upa
|
hmmmmmm....Jaz pa moram priznat, da izponim željo partnerju.....Umivam se itak redno in zelo temeljito, samo urejanje tam spodaj, pa je po njegovi želji..... Moj prejšnji partner je oboževal poraščenost mucke....Prav norel je, če je videl nago žensko in gozdiček....Kar tresel se je.....In seks je bil mmmmmmm...nekaj norega.... Sedanji partner pa ljubi čisto saharo.....In brijem se zelo pogosto...In mazanje po britju veliko pomaga.......Meni se pa tudi zdi, da je čista sahara malo pedofilsko nagnjena....To je moje mnenje.......Partner pa trdi, da sem zmešana in staromodna.....hmmmmm....Ali ni poraščenost znak zelosti?!?! ...... Kdo ve?!
|
|
|
|
RE: FRIZURE "TAM SPODAJ" 27.12.2007 16:02:13
|
|
|
|
polona5
|
Mene pa zanima - tiste, ki imate tam spodaj "saharo" - kako se počutite s tako frizuro na pregledu pri ginekologu? Se mi zdi, da se da z malo gozdička vsaj malo skrit tamalo in da ti je tako lažji prvi kontakt z dohtarjem. Kaj menite ve? Lp
|
|
|
|
RE: FRIZURE "TAM SPODAJ" 27.12.2007 16:20:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bety upa .......Meni se pa tudi zdi, da je čista sahara malo pedofilsko nagnjena.... Te zgodbice o pedofiliji zaradi malikovanja pobritih muck se mi zdijo že prav smešne. Prej bi rekel, da je pedofilsko to, da ima danes večina žensk 10-15 kilogramov manjka. Brez oblin je žensko telo bolj podobno deškemu, otroškemu. A to pa ni pedofilija? Ljubim obrite muce, vendar tudi ženske z oblinami.
|
|
|
|
RE: FRIZURE "TAM SPODAJ" 27.12.2007 16:23:01
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: FRIZURE "TAM SPODAJ" 27.12.2007 17:16:06
|
|
|
|
Shorty_
|
Večinoma pobrita na nulo včasih če se mi da igrat pa črtica. Tudi pri partnerju mi je bolj všeč če je pobrit ali vsaj lepo urejen
|
|
|
|
RE: FRIZURE "TAM SPODAJ" 27.12.2007 17:47:23
|
|
|
|
Maleal
|
IZVIRNO SPOROČILO: polona5 Mene pa zanima - tiste, ki imate tam spodaj "saharo" - kako se počutite s tako frizuro na pregledu pri ginekologu? Se mi zdi, da se da z malo gozdička vsaj malo skrit tamalo in da ti je tako lažji prvi kontakt z dohtarjem. Kaj menite ve? Lp Kako bi pa se počutla na pregledu,to je meni vsakdanje ko grem k ginekologu,kot če grem v trgovino po kruh,pa tudi njemu je to rutina in se z mojo saharo ne obremenjuje,tako kot ne s tvojo kosmatuljo,saj veš njemu je glavno,da je čista.In zakaj bi skrivala tamalo z gozdičkom?? Saj ni grda da bi jo mogla skrivat.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?