|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nekaj vprašanj o Krškem
7.12.2005 11:55:58   
pancek
Pozdravljene...

Za uvod: sem nova na forumu, sicer sem pregledala starejša sporočila, ampak vseeno upam, da ne bom ponavljala že postavljenih tem.

Zdaj pa konkretno - v kratkem se selim v KK in rabim  pomoč krških nosečnic?
- katerega ginekologa mi priporočate?
- katero porodnišnico priporočate - Novo mesto ali Brežice? Po tem kar sem prebrala na forumu se bom skoraj zagotovo odločila za Brežice, vaše mnenje pa je vseeno dobrodošlo...
- kje lahko obiskujem telovadbo? (to vpr. sem postavila že na forumu telovadba).
user posted image
To je zaenkrat vse. Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nekaj vprašanj o Krškem
7.12.2005 12:44:39   
silvija
Halo!

No jaz sem iz okolice Krškega!
Dajem ti odgovore iz lastnih izkušenj!

- priporočam ti dr. Preskarja (ZD Krško), sicer moja je g. Stričevičeva (Bolnišnica Brežice), na mojem porodu pa je bil dr. Grulovič (Bolnišnica Brežice) in je bil ful OK!
- jaz sem rodila v Bolnišnici Brežice in bila ful zadovoljna. Hotela sem it v Novo mesto ampak nisem imela časa (ha, ha). V NM imaš otroka 24 ur pri sebi in verjami mi, da boš tudi ti potrebovala malo spanja in počitka ponoči zato mi je bilo v Brežicah ful fino. Če pa želiš otroka imeti 24 ur pri sebi pa ti to željo tudi v Brežicah izpolnejo.
- kar se pa telovadbe tiče pa, da bi jaz vedela ni v bližnji okolici Krškega nikjer organizirana prav za nosečnice. Je nekaj dobrih fitnesov, kamor lahko hodiš individualno. Naprimer v Fitnes Požun (Senovo) ti bo prijazen trener priporočal vaje, ki so primerne za nosečnice. Zasledila pa sem, da je organizirana telovadba za nosečnice samo v Novem mestu (Club HIP - HOP; poglej na internetu).

Upam, da boš uživala v našem Krškem!user posted image

LP, S&T

(odgovor članu pancek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.12.2005 13:43:43   
urška
dr. Preskar je super; mislim pa da je tudi edini v KK; za bržiške G ne vem, ne priporočam pa ti dr. Zagodetove v Sevnici...
jaz sem tudi imela it namen v Brežice ampak sem na koncu pristala v Lj.
za telovadbo pa vprašaj pri ginekologu, mogoče imajo kakšne podatke

(odgovor članu silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.12.2005 12:55:45   
Anonimen
Jaz sicer nisem iz KK ali okolice, so pa moji starši od tam blizu in moj mož tudi izhaja od dol. Jaz grem rodit v porodnišnico Brežice in ti jo glede na to, kar sem slišala o tej ali pa novomeški (ne glede na zadnji tragični dogodek tam) bolj priporočam, od G so mi pa vsi priporočali v Brežicah dr. Kočnarjevo in še enega moškega ginekologa, katerega imena se zdajle žal ne spomnim. To je pa vse, kar ti vem povedat od tam doli.
Aja, v sredo imam prvi pregled pri dr. Kočnarjevi, pa ti bom lahko tudi osebni vtis povedala, če te bo zanimalo.

(odgovor članu urška)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
9.12.2005 16:29:54   
micki
Hoj!
Jaz sem iz KK in moj g je dr. Preskar user posted image user posted image user posted image  (z besedami ga ne moreš opisat kak je ta dohtar super), ki dela v ZD Krško.
Glede porodnišnice se odloči sama-jaz imam rok 20.12 in definitivno grem v NM (razen, če ne poseže kakšna višja sila umes); že naprimer če se odločiš za porod z ea, ti v Brežicah zaračunajo 40.000 sit, v NM pa je zastonj. Če pa bom zadovoljna, ti pa še sporočim (upam, da zelo kmalu user posted image ).

lp, Micki

(odgovor članu pancek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.12.2005 17:55:18   
Topika
Eto, še ena, ki lahko dr. Preskarja samo pohvali. Je pa edini ginekolog v Krškem.

Porodnišnica: bila sem že v Brežicah in ni bilo ravno oh-in-ah, ampak glede na tu prebrano je v NM še slabše, tako da bom šla verjetno drugič tudi v Brežice.

Glede telovadbe pa tudi jaz ne vem.

(odgovor članu pancek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.12.2005 13:50:41   
pancek
Oj,
hvala vsem za odgovore! Za telovadbo pa bom upam še kaj zvedela!
Tašonka - upam, da boš zadovoljna z dr. Kočnarjevo, pa poročaj!!!
Micki - tebi pa iz srca srečno na porodu...  vem, da bo tvoj user posted image  prav lep strelček.

(odgovor članu Topika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.12.2005 19:59:55   
tt79
Posebna telovadba za nosečnice obstaja- vsaj lani je 2x tedensko v Brežicah v Viva klubu (vodi Natalija Rovan) pa je prav prijetno!

Drugače pa v glavnem vse odhajajo rodit v Brežice (je kar OK)

Ginekologi pa ali dr. Preskar iz KK al pa dr. Bertole v Brežicah!

Dobrodošla v Krškem!user posted image

(odgovor članu pancek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.12.2005 21:50:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pancek

Tašonka - upam, da boš zadovoljna z dr. Kočnarjevo, pa poročaj!!!

Poročam v četrtek. user posted image

(odgovor članu pancek)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?