silvija -> RE: nekaj vprašanj o Krškem (7.12.2005 12:44:39)
|
Halo! No jaz sem iz okolice Krškega! Dajem ti odgovore iz lastnih izkušenj! - priporočam ti dr. Preskarja (ZD Krško), sicer moja je g. Stričevičeva (Bolnišnica Brežice), na mojem porodu pa je bil dr. Grulovič (Bolnišnica Brežice) in je bil ful OK! - jaz sem rodila v Bolnišnici Brežice in bila ful zadovoljna. Hotela sem it v Novo mesto ampak nisem imela časa (ha, ha). V NM imaš otroka 24 ur pri sebi in verjami mi, da boš tudi ti potrebovala malo spanja in počitka ponoči zato mi je bilo v Brežicah ful fino. Če pa želiš otroka imeti 24 ur pri sebi pa ti to željo tudi v Brežicah izpolnejo. - kar se pa telovadbe tiče pa, da bi jaz vedela ni v bližnji okolici Krškega nikjer organizirana prav za nosečnice. Je nekaj dobrih fitnesov, kamor lahko hodiš individualno. Naprimer v Fitnes Požun (Senovo) ti bo prijazen trener priporočal vaje, ki so primerne za nosečnice. Zasledila pa sem, da je organizirana telovadba za nosečnice samo v Novem mestu (Club HIP - HOP; poglej na internetu). Upam, da boš uživala v našem Krškem![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] LP, S&T
|
|
|
|