|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Justova krema "materine dušice"
7.12.2005 8:45:05   
Scarlet
Upam, da mi lahko katera pomaga in sicer sem prebrala v navodilih, da je JUSTOVA krema primerna tudi za krepitev in elastičnost kože. Je kaj narobe, če se v nosečnosti kdaj namažem z njo po trebuhu? user posted image Ker občutek zategovanja je grozen.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Justova krema "materine dušice"
7.12.2005 9:32:27   
anitaz
Just je zelo dobra kozmetika,samo mislim da materina dušia ne bo ravno za trebuh. user posted image  To je bolj za dihala mišljena. No,ne spoznam se toliko,pa vseeno mislim,da za trebuh pa res ni. Bo kera,ki se bolj spozna na to,povedala kako je na tem...

(odgovor članu Scarlet)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.12.2005 11:43:55   
A-N-J-A
Krema Materine dušice sigurno ne,bi bila pa dobra Aktivna krema.

(odgovor članu Scarlet)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.12.2005 11:52:39   
Ines.
Bolje da ne, ker ni tako nedolžna (možna alergija zaradi eteričnega olja). Jest za trebuh uporabljam kremo s karitejevim maslom iz trgovine L´occitante. Edina, ki mi je rešila kožo mojega trebuha.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.12.2005 12:27:08   
Anonimen
Jaz sem se med nosečnostjo mazala z Justovo Aktivno kremo, no, pa imam strij za izvoz.

Sem pa Ano pred dnevi parkrat namazala po prsih z materino dušico, ker je kar grdo kašljala in hropla, pa vam povem, da je prehlad v 3 dneh izginil!

(odgovor članu Ines.)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
7.12.2005 13:55:23   
atinav
Bi mela samo eno vprašanje...kje pa lahko nabaviš Just kozmetikouser posted image ?

TIAN nas je razveselil 20.02.2005, LIAM pa 19.10.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.12.2005 14:09:12   
malamisha
Sem bila zadnjič na eni Justovi predstavitvi. Povedali so mi da lahko nosečnica uporablja samo sivkino kremo. Vse ostalo naj bi bilo premočno.

Njihovo kozmetiko dobiš na prestavitvah. Če potrebuješ številko mi javi!

19.2.2006 smo dobili princesko Mojco

30.7.2007 pridružila se nam je razbojnica Gabi

(odgovor članu atinav)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.12.2005 19:36:38   
neycka
Vsekakor ti ne priporočam Materine Dušice za mazanje po trebuhu. Vem iz prve rok, ker se je moja mami ukvarjala s prodajo le te. Je pa izvrstna kremica, ki pomaga pri lajšanju dihanja - sploh pri otročkih. Pomaga pa tudi zelo s kombinacijo kopeli Materine Dušice. Super možnost za vse naše prehlade.
Jaz med nosečnostjo nisem uporabljala nikakršnih krem, ker so mi vse neprijetno dišale user posted image . Imam kar nekaj strij, pa se ne obremenjujem preveč.
Pozdravček.

(odgovor članu Scarlet)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.12.2005 9:35:33   
Mojca0812
Kot so že ostali povedali je krema Materine dušice neprimerna za trebuh. Lahko pa povem, da je meni rešil domač zvarek, ki sem si ga nanašala vsak večer od 5. meseca dalje. Vzameš eno jajce in odstraniš beljak (ker ti le ta kožo izsuši), dodaš žlico medu in hladno stisnjeno olivno olje. Vse to zmešaš, si naneseš na trebuh in pustiš 20 minut, potem greš pod tuš, si vse temeljito izpereš in namažeš s kakšno kremo. Jaz sem uporabljala Vichi-jevo proti srijam.
S tem početjem sem si rešila trebuh in to z dvojčki!

lp
Mojca

(odgovor članu neycka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.12.2005 9:52:39   
neja
Za trebuh je super justovo Slezenčevo mleko. Nisem pa še na nobeni predstavitvi slišala, da bi za nosečnico bila v redu le sivkina krema, saj mi je ženska Slezenčevo mleko posebaj priporočala. Tudi tea tree je zelo uporabna, če katero mantrajo hemeroidi. Še posebej pa se priporoča Deo intim za intimno nego, saj preprečuje razvoj glivic, ki znajo biti v nosečnosti še posebej nadležne.  LP

(odgovor članu Mojca0812)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.12.2005 12:22:20   
AishaM
Z vsem kar je napisala Neja, se strinjam. Vse drži in je super.
Kremo materine dušice pa sicer uporabljam v kombinaciji z oljem 31, če imam vročino. Zmasiram stopala in noge do kolen s to kombinacijo (pred spanjem). Ful pomaga. Je pa res, da tega nisem prakticirala v nosečnosti, ker ni bilo potrebo.

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.12.2005 8:33:04   
Scarlet
Hvala za odgovore!

(odgovor članu AishaM)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.12.2005 9:49:17   
Udb
Da še jaz vskočim! A za 7 tedenskega dojenčka se lahko uporablja krema? Ker nekaj pokašljuje in vem da meni ful pomaga, če se namažem po prsih! Ali bo premočno?

(odgovor članu Scarlet)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.12.2005 8:42:51   
neja
Mislim, da je še premajhen, če želiš, pa se lahko pozanimam in ti povem. LP

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.12.2005 8:52:29   
neja
Evo, ravno sem se pogovarjala z justovo predstavnico in je rekla, da ga lahko namažeš po prsih in po lopaticah Ina predelu pljučk), ampak ne preveč. Zelo dobro bi bilo tudi, da (če imaš) daš toplo mokro plečničko na radiator, kjer otrok spi in daš gor eno kapljico (nič več) olja 31 ali pa še boljše, eno kapljico evkaliptusa in da to otrok počasi vdihava. LP

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?