Justova krema "materine dušice" (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Scarlet -> Justova krema "materine dušice" (7.12.2005 8:45:05)

Upam, da mi lahko katera pomaga in sicer sem prebrala v navodilih, da je JUSTOVA krema primerna tudi za krepitev in elastičnost kože. Je kaj narobe, če se v nosečnosti kdaj namažem z njo po trebuhu? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]Ker občutek zategovanja je grozen.

anitaz -> RE: Justova krema "materine dušice" (7.12.2005 9:32:27)

Just je zelo dobra kozmetika,samo mislim da materina dušia ne bo ravno za trebuh. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] To je bolj za dihala mišljena. No,ne spoznam se toliko,pa vseeno mislim,da za trebuh pa res ni. Bo kera,ki se bolj spozna na to,povedala kako je na tem...

A-N-J-A -> RE: Justova krema "materine dušice" (7.12.2005 11:43:55)

Krema Materine dušice sigurno ne,bi bila pa dobra Aktivna krema.

Ines. -> RE: Justova krema "materine dušice" (7.12.2005 11:52:39)

Bolje da ne, ker ni tako nedolžna (možna alergija zaradi eteričnega olja). Jest za trebuh uporabljam kremo s karitejevim maslom iz trgovine L´occitante. Edina, ki mi je rešila kožo mojega trebuha.

Anonimen -> RE: Justova krema "materine dušice" (7.12.2005 12:27:08)

Jaz sem se med nosečnostjo mazala z Justovo Aktivno kremo, no, pa imam strij za izvoz.

Sem pa Ano pred dnevi parkrat namazala po prsih z materino dušico, ker je kar grdo kašljala in hropla, pa vam povem, da je prehlad v 3 dneh izginil!

atinav -> RE: Justova krema "materine dušice" (7.12.2005 13:55:23)

Bi mela samo eno vprašanje...kje pa lahko nabaviš Just kozmetiko[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]?

malamisha -> RE: Justova krema "materine dušice" (7.12.2005 14:09:12)

Sem bila zadnjič na eni Justovi predstavitvi. Povedali so mi da lahko nosečnica uporablja samo sivkino kremo. Vse ostalo naj bi bilo premočno.

Njihovo kozmetiko dobiš na prestavitvah. Če potrebuješ številko mi javi!

neycka -> RE: Justova krema "materine dušice" (7.12.2005 19:36:38)

Vsekakor ti ne priporočam Materine Dušice za mazanje po trebuhu. Vem iz prve rok, ker se je moja mami ukvarjala s prodajo le te. Je pa izvrstna kremica, ki pomaga pri lajšanju dihanja - sploh pri otročkih. Pomaga pa tudi zelo s kombinacijo kopeli Materine Dušice. Super možnost za vse naše prehlade.
Jaz med nosečnostjo nisem uporabljala nikakršnih krem, ker so mi vse neprijetno dišale [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Imam kar nekaj strij, pa se ne obremenjujem preveč.
Pozdravček.

Mojca0812 -> RE: Justova krema "materine dušice" (12.12.2005 9:35:33)

Kot so že ostali povedali je krema Materine dušice neprimerna za trebuh. Lahko pa povem, da je meni rešil domač zvarek, ki sem si ga nanašala vsak večer od 5. meseca dalje. Vzameš eno jajce in odstraniš beljak (ker ti le ta kožo izsuši), dodaš žlico medu in hladno stisnjeno olivno olje. Vse to zmešaš, si naneseš na trebuh in pustiš 20 minut, potem greš pod tuš, si vse temeljito izpereš in namažeš s kakšno kremo. Jaz sem uporabljala Vichi-jevo proti srijam.
S tem početjem sem si rešila trebuh in to z dvojčki!

lp
Mojca

neja -> RE: Justova krema "materine dušice" (12.12.2005 9:52:39)

Za trebuh je super justovo Slezenčevo mleko. Nisem pa še na nobeni predstavitvi slišala, da bi za nosečnico bila v redu le sivkina krema, saj mi je ženska Slezenčevo mleko posebaj priporočala. Tudi tea tree je zelo uporabna, če katero mantrajo hemeroidi. Še posebej pa se priporoča Deo intim za intimno nego, saj preprečuje razvoj glivic, ki znajo biti v nosečnosti še posebej nadležne.  LP

AishaM -> RE: Justova krema "materine dušice" (12.12.2005 12:22:20)

Z vsem kar je napisala Neja, se strinjam. Vse drži in je super.
Kremo materine dušice pa sicer uporabljam v kombinaciji z oljem 31, če imam vročino. Zmasiram stopala in noge do kolen s to kombinacijo (pred spanjem). Ful pomaga. Je pa res, da tega nisem prakticirala v nosečnosti, ker ni bilo potrebo.

Scarlet -> RE: Justova krema "materine dušice" (13.12.2005 8:33:04)

Hvala za odgovore!

Udb -> RE: Justova krema "materine dušice" (13.12.2005 9:49:17)

Da še jaz vskočim! A za 7 tedenskega dojenčka se lahko uporablja krema? Ker nekaj pokašljuje in vem da meni ful pomaga, če se namažem po prsih! Ali bo premočno?

neja -> RE: Justova krema "materine dušice" (14.12.2005 8:42:51)

Mislim, da je še premajhen, če želiš, pa se lahko pozanimam in ti povem. LP

neja -> RE: Justova krema "materine dušice" (14.12.2005 8:52:29)

Evo, ravno sem se pogovarjala z justovo predstavnico in je rekla, da ga lahko namažeš po prsih in po lopaticah Ina predelu pljučk), ampak ne preveč. Zelo dobro bi bilo tudi, da (če imaš) daš toplo mokro plečničko na radiator, kjer otrok spi in daš gor eno kapljico (nič več) olja 31 ali pa še boljše, eno kapljico evkaliptusa in da to otrok počasi vdihava. LP

Stran: [1]