|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bliža se bliža veseli januar...
8.12.2005 10:19:38   
nejca1
Živjo!

O, ko bi se tako počutila ves dan, kot se zjutraj, ko vstanem. Saj proti večeru me vse boli, komaj hodim, najbolj zoprna pa je tista bolečina spodaj.

No, ja. Tudi jaz sem pripravila torbico za našega user posted image , manjkajo le še plenice.
Danes sem dobila odločbo o porodniški, kjer piše, da bom prejemala 288.000 bruto, koliko pa je to neto - okoli 170.000????user posted image

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 51
8.12.2005 10:34:59   
Nannn
Jutrooo user posted image

Jest sem bila tudi vceraj kar utrujena in sem kar padla v posteljo...me je pa okoli enih ponoci zacelo ful sravfat po trebuhu in sem letala na wc pa bi bilo nic user posted image  nato sem obcutila spet tiste bolecine v krizu ki se potem kar selijo po trebuhu in popustijo....to je trajalo sigurno dve uri in sem bila ze cist prestrasena user posted image  potem pa zaspala nazaj...in sedaj nic od bolecin...a mislite da bi me moja G pregledala ali pa saj CTG naredila ce bi jo poklicala?Ali je to res samo lazni popadek?

Nejca1 tukaj imas link in vpisi tvoj bruto in bos dobila neto izplacilo...

LP Nannn user posted image

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 52
8.12.2005 10:35:40   
Nannn
sorry linka nisem kopirala  user posted image

http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 53
8.12.2005 10:41:08   
Lumpi
Brez olajšav boš dobila cca. 184.000,00 sit neto.

Kdor ne zapusti obale, nikoli ne spozna skrivnosti oceana.

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 54
8.12.2005 10:43:33   
Anonimen
Mi smo pa danes spali perfektno. Vstali smo samo enkrat, in sicer ob 3. uri zjutraj, šli na WC, potem pa zaspali nazaj.

Vidim, da se pogovarjate, kako boste naše user posted image  oblekle za prihod domov. Jaz sem mislila vzeti s seboj: 2 majčki (tetra in mako), žabice (ki se zapenjajo na rami), plišast kompletek s plišast kapico, 1 kapico za spodaj, kombinezonček. Potem pa pupo v lupinico in pokrit še z eno odejco. A mislite, da bo dovolj? Tako mi je namreč svetovala ena kolegice, ki je pred kratim rodila.

Aja, pa še to. Tiste, ki si že beležite gibe. A si zabeležite vsak premik (tu mislim predvsem tiste premike, ki nam naredijo hribčke po trebuhu) naših user posted image  ali samo konkretne brce?

LP

(odgovor članu Nannn)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
8.12.2005 10:49:47   
AlenkaIST
Nemsis, zavedaj se da bo konkretnih brc čedalje manj.
Glede štetja pa lahko pogledaš debate nazaj, da se nismo mogle zmenit ali šteješ gibe ali sklope. Probaj nekaj vmes. Sama verjetno čutiš kdaj se premika, kdaj pa samo stegne ali brcne.

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
8.12.2005 11:01:57   
Anonimen
Ja, vem, da bo konkretnih brc čedalje manj. Tako, da jaz beležim tudi tiste sklope, kjer se premakne ali pretegne. Sicer pa je naša pupa zelo dejavna čez dan, ker celo noč prespi. Tako, da 3/4 gibov sploh ne upoštevam.

(odgovor članu AlenkaIST)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
8.12.2005 11:06:33   
Nannn
jest se nic ne stejem...brca tudi skoraj nic se samo se premika in mi trebuh kar valovi user posted image

Za domov bo imela user posted image  body cez en plisast kompetek dvodelni,nogavicke.dve kapi in kombinezoncek...mislim da bo dosti...bom vzela za vsak slucaj se zabice brez rokavov...

LP Nannn

Neposredna povezava do sporočila: 58
8.12.2005 11:11:24   
uniq
Dan user posted image ,
imela sem dosti dela, da sem vas prebrala. In pa nekako mi ne gre v slast ta oblika drevesa...se hit kej zafrknem in poj kej na novo berem.
Včerej sem si za user posted image pripravila cotke. Uno majčko na preklop, bodi, bombažne žabice k se zapnejo na rami, plišast pajacek, aja pa 3 navadne plenice( bombaž) ...eno za poviti eno za pod glavco in eno za pokrit čez lupinco ...pa bombažno podkapico in poj sem ugotovila, da kapica k sem jo mislila dati čez ko mi je bila tako mala da ima celih 44 št. in bo treba kupit eno manjšo saj imajo obsega tam nekje od 35-38 kajne??. Pa kombinezonček, pa dala sem ene volnene copatke k sem jih sama nardila in pa ene štunfke...bom vidla kaj bom uporabla. Aja pa povijalko pa une za 1x pa morem še kupit....čakam 15 hehe...pa eno odejico seveda...tko mislim da je to vse...sem kej pozabila?
Glede na to da imamo še malo ene samo še pol meseca....se vam je trebušček že kej spustil? Meni se je spustil tolko da mi je osvobodil želodec da se mi kislina ne zadrži več v njem ampak se dvigne in me živcira...Sej k se bušček spusti je potem tam nekje 1 mesec časa ane??
A ma katera kej izcedka?Men se je občutno zmanjšal ampak še kar me moti...
Aja drgač pa dones je bila noč fenomenalna....vstala samo 1x spala ko dojenček...razen če odmislim da se je moj user posted image  tko ulegu k men da je mal čez buhija šel...in me je poj mal tiščal...in sem se zbudila od tega in ga zjagala mal bl stran...hehe.
Drgač pa mislim da se bo tud on unesel ko bo enkrat držal štručko v naročju. Zadnjič je dam prnesu eno deko iz merino volne full lep motiv muc k gleda račke....in je šel svojmu fotru rečt to je pa za mojga sina...hehe očitno si ga zelo želi. Jast pa sploh ne vem kaj bo...edino na nuhalni mi je takrat namignila na fanta....poj pa ne vem, pa če se na vedeževalko lohk kej zanesem pa na kožo potem bo tudi fant...aja pa oni izračun na mama forumu...kao starost tvoja in mesec zanositve...pa se je za pupo obneslo..zej pa kaže na fanta...
Pustimo se presenetiti....tko da za pupo še kar nekako nimam imena....kaj mislite Lana ali Julija. Lana mi sede k poj bi bile naše začetnice J;K;L;M....Julija pa mi je tako lepa kot prvo Mežkova pesem kot drugo pa ker sem jaz Maja ona bi bla pa Julija...za fanta pa mava že definitivno Žan Luka...Kaj pa ve?
Huh kok sem se razpisala ...morem končat...A zase za porodnišnico mate že spokano? Jaz še moram....A boste pižame svoje mele in kolko jih boste vzele glede na to da naj bi bile tam samo tri noči???

(odgovor članu Lumpi)
Neposredna povezava do sporočila: 59
8.12.2005 11:44:32   
renan
Pozdravljene user posted image !

Tukaj je tako prekrasen sončen dan, da človek ne more biti slabe volje, še posebno, če te ob tem malo bitjece cel čas od znotraj požgečkuje. Tudi jaz sem zjutraj polna energija, zvečer ppa bolj tak tak. Včeraj sem gledala the silence of lambs in bila pokonci do 1 ponoči, ker je moj mali user posted image neutrudljivo treniral svoje mišice..
Ena je napisala, da jemlje magnezij. Ti svetujem, da tega več ne jemlješ, ker je otrdevanje maternice v zadnjem mesecu nekaj normalnega. S tem se pripravlja na porod, krajša se maternični vrat, in mehča ustje. Da si ne boš zablokirala naravnih dogajanj ali otežila poroda...
Jutri si grem kupit weledo za presredek, potem pa res začnem mazat..

Lep pozdrav vsem

Renan

(odgovor članu uniq)
Neposredna povezava do sporočila: 60
8.12.2005 12:05:16   
pikica*
Nannn, jaz bi šla v tvojem primeru na en CTG. Škodit ne more. Da ne boš šla med decembrkeuser posted image .

Jaz pa torbe še nimam pripravljene. Ampak bom najbrž vzela nekaj takega kot ostale. Bodi, žabice (do pasu - sem kupila take kjut, z rožicamiuser posted image ), tople hlačke in majčko, potem pa čez pajaca. Za vsak slučaj bom vzela še eno tanjšo majčko, da jo dam pod toplo majčko, če bo kakšen ekstremen mraz. Pa seveda kapce.

Jaz še nimam občutka, da bi mi trebuh kaj posebej otrdeval. Samo dol mi vse skupaj pritiska. O kakšnem spuščanju trebuha ni ne duha ne sluha, ampak ni čudno, ker imam trebuh že tako bolj nizko in je vprašanje, koliko se bo sploh še spustil.

V službi odštevam zadje dneve in komaj čakam, da ostanem domauser posted image .

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 61
8.12.2005 16:09:35   
nejca1
No, zdaj pa se ubadam s tem, kako poskrbeti za čim boljši razvoj naše user posted image . Sem v knjigarni videla neke CD za dojenčke, pa so kar dragi, skoraj 4.000 Sit.
Pa tile v RR-trgovini so zelo zanimivi, zlasti oni, kjer za 6.000 sit dobiš tri.
Malo sem gledala na internetu,pa ni nič pametnega za povlečt.
A ima katera od vas kaj primernega ali kak nasvet za kakšno res koristno stvarco?

Pa še to, a v porodnišnici res dobimo neke vzorčke kozmetike za dojenčke?? 

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 62
8.12.2005 18:25:32   
Nannn
Hojla punce...

In sem sla res do moje G na pregled...dala me je na CTG in je ful dober feeling poslusat srcek in ko brcne user posted image  se ful slisli user posted image  in ze dva popadka lazja sta bila zaznana...potem pa malo manj prijetna novica da mi je v roku 14 dni MV sicer se zaprt ampak malo bolj zmehcan in moram malo bolj pocivati kot do sedaj...obcutki me niso varali zato sem sla raje na pregled in sedaj sem pomirjena koker tok...ne ne ni se cas za mene in upam da ta mesec se ne user posted image

Renan cisto sveza informacija glede Magnezija da ga user posted image  brez problema vzamemo eno na dan ce nas dajejo lazni popadki saj tako si ublazis vse skupaj in magmezij baje ugodno vpliva na telo tako da ga bom jest kar jemala....me je pa G narocila spet na pregled v ponedeljek na kontrolo...sem pa dobila list za belezenje brc in priznam nimam pojma kam kej pisem user posted image

Pozdravcek Nannn user posted image

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 63
8.12.2005 18:27:13   
Nannn
nejca1 jest sem si preko E-mule spekla en CD...Raimonda Lapa in Mozarta...imas vse zivo na netu...

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 64
8.12.2005 19:17:17   
LE&TA
Ej Nannn, ne hiti nikamor! se morve uskladit če hočve skupi v bolnici ležat!! Počivaj!user posted image

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 65
8.12.2005 20:03:41   
pinka1
Ja, ste pridne s pisanjem. Zdajle sem vas brala skoraj celo uro, da sem nadoknadila zadnje tri dni.

Jaz sem danes končala materinsko šolo n je blo kr zanimivo. sej večinoma že veš, ampak je fajn še enkrat slišat.

Potem sem imela UZ in naš malček je že 2500 g težek. Zdaj imam čez 14 dni prvič CTG in bomo videli kako bo.

Cotke sem tudi jaz te dni začela prat in imam občutek, da bom pe kar nekaj časa to delala, da bo vse pripravljeno.

Ponoči se tudi jaz vedno težje obračam, pa spodaj me tak čudno boli.....Se vidi, da se bližamo h koncu. UUUU bo hitro. Kr ne morem verjet. Je pa res, da tale december šiba s svetlobno hitrostjo. Upam, da se januar ne bo predolgo vlekel.

LP!

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 66
8.12.2005 20:32:33   
Nyah*
Cer cvekice!

Huh, nekatere pa ze imate pestro s popadki pa to, drzite se, januarke ste, ne pozabite tega!
Jaz sem kar ok, oziroma super glede na to, da jutri delam zadnji danuser posted image user posted image , potem pa se koncno zacnem posvecati samo sebi in svoji user posted image , ne pa kot do sedaj, ko so me vcasih samo brcike spomnile, da nosim dojencka. Pa vse moram se pripravit, pa nabavit do konca, v glavnem, samo okoli tega  se bo vrtel moj cas do poroda.

Jaz bom user posted image  za domov oblekla v majcko in zabice za zapet, zgoraj plisat kompletek s kapuco, pod njo se kapico, potem pa kombinezoncek, pa v lupinico, pa cez se dekico. To se mi zdi normalno za zimske razmere.

zase jaz spalnih srajc ne bom v bolnico nosila, jih dobis tam kar jih rabis, ker baje se veliko umazes, toliko jih pa ne mislim kupovat. Bom kupila si za doma kako fjst udobno pizamo ali spalno srajco.

nam so rekli, da se v bolnici dobi vzorcke kozmetike za user posted image , ponavadi od Bubchenauser posted image .

Dajte mi povedat, ali boste ve vse trda mila kupovale v lekarni ali kaj? Ne vem, katerega naj izberemuser posted image . Olje za telo bom imela Bubchen, pa za kasneje kremico in samponcek, za zacetek pa ne vem, kaj naj.

Ali se zmenimo, da ce kera vidi kje kaksno fjst fajno akcijo, da sporoci se ostalim, da ugodno kupimo, kar nam se manjka? Zdaj v tem praznicnem casu se da kr prsparat s kako recjo ane?

Mirno  nocko, cimmanj bolecin in lepe sanje!

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 67
8.12.2005 22:54:14   
Nannn
LE&TA user posted image  nic bat te bom pocakala...ni se cas za mene...

Nyah jest sem kupila trdo milo od Bubchen-a in se nic druge kozmetike itak je v startu ne rabin...bom imela pa tudi jaz vse od Bubchena je pa odvisno kaj bo moja pupa bolje prenasala...spalno srajco pa ne vem a bi vzela ali ne user posted image  LE&TA  kaj ves kaksne so v Postojni?

Tako me zdele zgaga daje da ne morem verjet...a bo nasa pupa vsa cupava in dlakava al kuga je zdej to user posted image user posted image

Upam da me caka mirna noc in da bom saj malo bolje spala...

AlenkaIST jutri velja user posted image

Nocko Nannn user posted image

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 68
9.12.2005 6:50:23   
Nyah*
user posted image user posted image user posted image Cupava i dlakava user posted image user posted image user posted image , Nannn, ti ga pa pokas, sem se do solz nasmejala zdejle zjutraj!

A Bubchen ma tudi svoje trdo milo, hvala, dobro da vem, bom tut jest to poskusila.

Zdajle se odpravljam se zadnjic v sluzbo, potem pa mir do januarja 2007user posted image !
malo me strasi misel na to, a ko bo user posted image  bom verjetno cutila drugaceuser posted image !

Se tipkamo!

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 69
9.12.2005 9:28:29   
LE&TA
Nannn, nima smisla svoje srajce nosit, ker jih dobiš vsako jutro čisto al pa kadar pač rabiš. Je sestra zadnjič povedala kako poteka dan v bolnici, kar pestro, zjutrej te kar iz sobe vržejo na hodnik, da fino prezračijo in tačas maš na hodniku vozičke z brisačami, srajcami... in si vzameš kar rabiš. Tko da ni panike, so pa navadne srajce za spat. Jst sicer nisem navajena v njih spat, ker se mo zrola do jošk ponoči ma tiste par dni bomo že! Ti rabiš sam stvari za osebno higieno, vložke in copate, pa nogavice. user posted image

Jst se pa komej poberem zjutrej iz pojstle, pol se vagam in ratam slabe volje, iz včeri na dans 1kg gor, ja al sem jst nora al pa vaga. Če bo šlo tko naprej bom pršla na tromestno število! Pa ful pazim kolk pojem! Sicer tud na WC nisem šla 2 dni, morda je to tud krivo, al pa user posted image  tko raste!!user posted image user posted image user posted image
Je pa dans ponoči naš user posted image  vadil boks, me je prou bolelo, enkrat levo, drugič desno, pa obe strani hkrati! Noro!!

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 70
9.12.2005 9:52:42   
AlenkaIST
Prosim, če takoj nehate! A se nismo zmenile, da gremo za spremembo PO VRSTI? user posted image

Jaz tudi ne mislim pižame s sabo nosit. Baje ni problem in dobiš novo, če jo potrebuješ. Razen če bi bil kak naval user posted image  Pa jo lahko še vedno kdo od domačih prinese, če bi bila glih sila.

Sem mislila, da sem končala s pripravami za user posted image , pa spet perem. Mi je svakinja (od brata?) včeraj poslala še eno vrečo cunj. No, pa imam spet delo.

Glede kozmetike imam trenutno tudi jaz samo trdo milo, kremo za lička (mami uporablja pač isto kot jo bo user posted image ), ribje mazilo in alkohol za razkužit. Itak drugega kot trdo milo ne rabimo na začetku.

NANNN, daj zbudi se, ker rabim user posted image  pauser posted image

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 71
9.12.2005 10:34:48   
Nannn
user posted image  jutrooo,

Jest sem bolj zaspanka in mi fuuuul pase zjutraj spat....ja ja AlenkaIST tle sem ob 11 30  se dobiva...

LE&TA pol ni panike...jest bom imela tud une bolnisnicne...bom jest ze zdrzala tiste tri dni pol gremo pa itak domov user posted image  bejba a bi ti meni napisalan aprivat kako izgleda dan v postojnski porodnisnici?Plisssss

Tehtnica pri moji G pa je vceraj pokazala +14 pa mi je prav vseen sigurno bom dobila se kaksno kilo....itaaaaak user posted image

LP Nannn

Neposredna povezava do sporočila: 72
9.12.2005 10:53:51   
uniq
Dan drage moje....
ponoč sem zaspala šele ob pol štirih tko da sem zej mal povlekla. Zutri k sta moja sončka vstala sem bila ko mesečnik. Dobro da imam punco že tolko staro da ji zvečer naštimam cunje za šolo in se potem sama vse spedena....seveda je mami poj zaspala še in mela lepe sanje kako jo ma njen user posted image  rad da se sprva sploh niseh hotla prebudit...
user posted image  je okol pol treh izvajal take akrobacije da sem kr mal zajavkala...hehe...podnev pa tko miren.
Ampak zutri me pa tko nožnica bolela zej pa špikala da sem mislila da do wc nam prišla. Zej je malo bolje....ampak spet slabo. Upam da bo vse to kmalu mimo. Že pr user posted image  sm mela zadnji mesec hud ...same komplikacije.
Kaj pa ve nič ni slišati da bi kaki kej falilo? Se zej bolje počutite ko ste doma....meni pa to nič kaj ne pomaga.
Jest mam pa kozmetiko vso od Nivea....tud pr prvi sem jo mela in se je obneslo. Hladilno mazilo mam pa ono lekarniško v tubi..k je zeleno roza tuba...drug teden bom še ostanke kupla.
Za vozek pa sem premišljevala da počakam na user posted image  sej prvi mesec tako ne moreš z njim ven..tko da bomo eno stvar barvno uskladili.
Ok bodite mi vse fajn...pa počutite se karseda super....

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 73
9.12.2005 11:29:42   
MatMaj
Lepo pozdravljene...

Kako kaj vaše počutje? Jaz se moram pohvalit, da sem danes ponoči ša kar dobro spala. Zdaj sem pa že čist izčrpana, ker sma z user posted image  šla po nek materijal za kuhinjo in ga niso imeli. A zadnja dva tedna sma hodla vsakih par dni tja, da so ja imeli na zalogi in da nebi brez ostala. Pa sem jaz mojemu rekla, da ko boma šla kupit ne bodo imeli, saj niti enkrat niso pogledali če imajo na zalogi, da bi se pa kateri prodajalec sprehodil do skladišča in preveril če res je na zalogi... to pa ne. Sma bla še pred tremi dnevi tam in sma še enkrat vprašala če imajo, pa cena naju je zanimala, da sma vedela koliko denarja sabo vzet. Te je pa šmrkavec držal roke v žepu in gledal v strop, zraven pa razmišljal koliko je cena. Ja, ja seveda imamo....
Kaj pa danes??? Oooo, sta prišla po materijal. Ja. Te pa gremo v skladišče pogledat...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sploh nima materijala šmrkavec. Najraje bi ga ubila....
zdaj mi pa tiši nekaj z istim vzorcem, pa pride 20.000 jurjov dražje vse skupaj... Jaz pa tik pred porodom pa še čakam na kuhinjo......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mater sem jezna....user posted image user posted image user posted image

Pa mislim, da bom še prej rodila, saj se me lotevajo čisto nove bolečine, ki jih do sedaj ni bilo... Za mojega user posted image  pa je že vse pripravljeno... juhu. Saj se vidi, da sem sama za to poskrbela. Sem vsaj glede tega pomirjena.

Uh, sem se razjezila... pardonuser posted image

Najin zakladek Patrick, rojen 16.01.2006
Zdaj pa je že mali šerif.

(odgovor članu uniq)
Neposredna povezava do sporočila: 74
9.12.2005 14:07:49   
AlenkaIST
MatMaj, mirne živce! A hočeš res vse prehiteti?

user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image

(odgovor članu MatMaj)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?