Nyah*
|
Cer cvekice! Huh, nekatere pa ze imate pestro s popadki pa to, drzite se, januarke ste, ne pozabite tega! Jaz sem kar ok, oziroma super glede na to, da jutri delam zadnji dan , potem pa se koncno zacnem posvecati samo sebi in svoji , ne pa kot do sedaj, ko so me vcasih samo brcike spomnile, da nosim dojencka. Pa vse moram se pripravit, pa nabavit do konca, v glavnem, samo okoli tega se bo vrtel moj cas do poroda. Jaz bom za domov oblekla v majcko in zabice za zapet, zgoraj plisat kompletek s kapuco, pod njo se kapico, potem pa kombinezoncek, pa v lupinico, pa cez se dekico. To se mi zdi normalno za zimske razmere. zase jaz spalnih srajc ne bom v bolnico nosila, jih dobis tam kar jih rabis, ker baje se veliko umazes, toliko jih pa ne mislim kupovat. Bom kupila si za doma kako fjst udobno pizamo ali spalno srajco. nam so rekli, da se v bolnici dobi vzorcke kozmetike za , ponavadi od Bubchena . Dajte mi povedat, ali boste ve vse trda mila kupovale v lekarni ali kaj? Ne vem, katerega naj izberem . Olje za telo bom imela Bubchen, pa za kasneje kremico in samponcek, za zacetek pa ne vem, kaj naj. Ali se zmenimo, da ce kera vidi kje kaksno fjst fajno akcijo, da sporoci se ostalim, da ugodno kupimo, kar nam se manjka? Zdaj v tem praznicnem casu se da kr prsparat s kako recjo ane? Mirno nocko, cimmanj bolecin in lepe sanje!
|