|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dobra igrača za dveletnika
5.12.2005 13:16:48   
Baby
Zdravo!

Zanima me katere igrače imajo najreje vaše 1,5 - 2 letne deklice?
S čim se največ igrajo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dobra igrača za dveletnika
5.12.2005 13:31:51   
Anonimen
poglej v moj album..opazla boš - psa, ki je v bistvu k en ksilofon, pa kuhinjo, pa traktor z živalicam, aktualna je tut žoga in knjige, pa sem pa ke še kej druzga. recimo en vlak tomaž k prtisneš šoferja pa se odpele, pa sintesajzr, sem pa ke s flaško mleka nafutra 2 dojenčka in vse pliškote, to je pa večinoa to. ko res ne ve več kaj pruleče še kšne kocke in jih strese po celi dnevni največ seveda pod kavč :)

(odgovor članu Baby)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.12.2005 14:15:08   
rainbow
ja, kaka pupa je bila pri nas aktualna, pa knjigice in slikanice, pa voziček za pupe, s tem je pri mojih okoli skakala, okoli drugega leta pa kak plastelin, flomastri, kocke že zna lepo zlagat; drugo pa ni tak strašno zanimivo.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.12.2005 14:26:01   
Anonimen
Največji žebljički-po velikosti,ki obstajajo.
Pa koščki že narezani plastičnih figuric,ki jih je možno poljubno lepit na liste papirja.
Kocke.

(odgovor članu rainbow)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
5.12.2005 14:55:53   
cmokec
Pri nas je bil pri 2 letih zakon plastelin DIDO. Je zelo mehek in tako grozno slanega okusa, da ga otrok preverjen ne bo dajal v usta. Če bi pa slučajno ga, pa ni strupen. Če kupiš vedro, imaš notri še valjarček, nožek in modelčke.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.12.2005 15:15:41   
BARBARA R.
Klavir, ksilofon, flavta, glasba

user posted image

(odgovor članu Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.12.2005 13:12:26   
puncica
Po vrsti (1,5 leta stara):
- absolutno knjigice vseh vrst (kartonke, blagnate, plastične, slikanice, časopis, revije, katalogi,...) zadnjič je celo katalog od ytonga gledalauser posted image
- barvice (ona sam rožice riše, pa barva ful rada, čeprav je to čečkanje ampak najraje ima nekaj na listu narisano in potem ona to kao barva)
- pacanje s prstnimi barvami
- voziček s punčko, jo vozi in vozi okol po bajti
- risanke (nodi, krtek)
- zvečer rula punka (punčka), ki jo da spat zraven sebe, jo poboža in gresta skupaj spat

To je to, včasih se pa tud v druge igrače vpikne ampak vsakodnevno so na repertuarju le te ki sem jih zgoraj napisala.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu BARBARA R.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?