Anonimen
|
Nisem vedela, ali naj odprem novo temo ali naj samo dodam post. Odločila, sem se za novo temo. Opisala vam bom kaj sem doživela prejšnji vikend, ko sva bila s fantom na smučanju. Bila sva samo za vikend, in sva na zajtrku in na večerji vedno naletela na enake ljudi. Med nimi so bili trije mladi pari, ki so vsi skupaj imeli 4 otroke. Vem, da otroci ne morejo dolgo sedeti na miru, ampak kaj se je pa dogajalo v tej hotelski restavraciji pa je bila groza od groze! Otroci niso jedli skoraj nič, starši se niso niti trudili kaj preveč, da bi jih vsaj malo "prisilili", da bi jedli. No vsega skupaj so otroci sedeli pri mizi kakih 5 minut, nakar so se začeli poditi po restavraciji, skrivali so se, se, lovili med mizami, kjer so sedeli in jedli drugi ljudje, kričali in še bi lahko naštevala. No starši so med tem časom lepo mirno sedeli za mizo , jedli in se niso ozirali kaj počnejo njihovi malčki, (otroci so bili stari tam od 2-6let). Mene je zelo čudilo, kako to, da jim nihče od zaposlenih nič ne reče,...no in nato je prišla ena gospa, ki jim je rekla, da naj malo umirijo svoje otroke, kar se seveda ni zgodilo, nobeden izmed njih ni namreč svojega otroka poklical k sebi, mu rekle, da se to ne sme, da se v restavraciji ne vstane dokler se ne poje, in da moramo v restavraciji biti tiho, ker nismo na igrišču. NOBEDEN NIČ! Zato se sprašujem, ali je tem ljudem vzgoja res Španska vas, ali pa sami nimajo toliko bontona, da bi vedeli kaj se sme in kaj ne? In zame, to še zdaleč niso dobri starši! Četudi ima otrok vsega v izobilju, to zame niso dobri starši, prav nasprotno. Da ne govorim kako je bilo v bazenu. Na steni visijo navodila uporabe bazena, in prvo pravilo je bilo, :V bazenu niste sami! Otroci so se obnašali, kod da so sami tam noter! Skakali v vodo, škropili vse vprek, se drli, v glavnem nemogoče, da ne omenim, da so bili v bazenu tudi starejši ljudje, ki niso izgledali ravno navdušeni nad tem kaj se je dogajalo. Resnično ne razumem, zakaj imajo dandanes ljudje otroke? Kaj želijo dokazati? Da jih znajo vzgojiti, tega zagotovo ne! Pričakujem vaše komentarje in podobne zgodbe, morda se bo kdo malo zamislil. LP
|