Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Najini pikici ne bije več srček! 1.12.2005 19:52:02
|
|
|
|
Jančika_
|
Mojca in Štefan, držita se. Imata drug drugega, stisnita se in zjočita. Zelo mi je žal.
|
|
|
|
RE: Najini pikici ne bije več srček! 1.12.2005 19:54:22
|
|
|
|
Nannn
|
mi je zal da se je tako koncalo... Nannn
|
|
|
|
RE: Najini pikici ne bije več srček! 1.12.2005 19:56:59
|
|
|
|
Maxica
|
Nikar ne obupajta. Tudi na vaju gotovo še čaka . Držita se.
|
|
RE: Najini pikici ne bije več srček! 1.12.2005 20:16:21
|
|
|
|
NRMM
|
Mojca nikar ne obupaj, držim pesti zate, za dežjem vedno posije sonček. Jaz sem točno pred enim letom na današnji dan bila na čiščenju, ker je tudi najinemu carteku prenehalo biti srce . Bolečina je nekak izginila , čeprav ne povsem in mislim, da tudi nikoli ne bo, pa čeprav bo naše kmalu ugledalo svet, spomin pa ostaja za vedno. L.p. Irena
|
|
|
|
RE: Najini pikici ne bije več srček! 1.12.2005 20:55:12
|
|
|
|
sezam
|
Vem, ni besed za tolažbo. Ne drži bolečine v sebi. Izjoči se. Meni je takrat malo olajšal bolečino stavek mojega, ko je rekel "Bolje tako, kot da bi bil kak revež." In res je, vedno je kaj z razlogom. Pač že mora biti tako. Drži se.
|
|
RE: Najini pikici ne bije več srček! 1.12.2005 21:00:55
|
|
|
|
janč
|
jaz niti dovolj ne vem kako in kaj vendar a so čist 100% upam da ti bodo še naredil kak u.z. ne vem zakaj sem takjšna, ampak vedno je upanje ko se je meni to zgodilo mi je mož rekel, da narava že ve zakaj je temu tako ne da ti privoščim, daleč od tega, marveč mislim da ima prav sedaj pričakujem že tretjega otročka in želim da boš tudi ti nekega dne v taki koži, kot sem seda jaz vso srečo vama želim
|
|
|
|
RE: Najini pikici ne bije več srček! 1.12.2005 21:09:12
|
|
|
|
buškica
|
brez besed sem . ne vem zakaj je življenje tako kruto. V mislih sem z vama in naj vaju čuvajo.
|
|
|
|
RE: Najini pikici ne bije več srček! 1.12.2005 21:22:36
|
|
|
|
tinkamiška
|
Mojca, tako mi je hudo za vaju, držita skupaj in upam, da vaju vajin varuh kamlu razveseli in vaju spremlja do konca nosečnosti. Želim vama srečo! Tinka
|
|
RE: Najini pikici ne bije več srček! 1.12.2005 22:44:43
|
|
|
|
monja
|
Mojca, nisem spremljala tvoje zgodbe, slučajno sem pogledala na tale forum in zagledala tvoj naslov. Pa me je stisnilo pri srcu. Ne bo pomagalo veliko, karkoli bomo napisale. Vedela boš le, da sočustvujemo s teboj. Tvoje bolečine si ne znam predstavljati, a vem da je velika in zelo boleča izkušnja. Joči, da izjočeš to čustvo, ki ti oz. vama trga srce na kosce. Želim pa ti, da boš čimprej lahko normalno nadaljevala svojo pot do sreče in . Tale pa bo zmeraj s teboj in ob tebi. Žal mi je, da to prestajaš. Veliko sreče... Iskreno, monja
|
|
RE: Najini pikici ne bije več srček! 1.12.2005 22:58:40
|
|
|
|
zaliga
|
Mojca tud meni je hudo ko sem tole prebrala! Verjem, da ti naše besede ne bodo veliko pomagale, a vedi da nas veliko misli nate. Vem kako se počutiš, saj sem tud jaz pred kratkim doživela isto. Tako kot so ti že napisale, joči, joči....ko bo zmanjkalo solz, bo tud bolečina popustila!! Mislim nate in držim pesti, da boš že v začetku novega leta sporočila veselo novico ! Naj te angeli čuvajo, Andreja.
|
|
|
|
RE: Najini pikici ne bije več srček! 2.12.2005 8:50:34
|
|
|
|
Lorena
|
Žal mi je zate Mojca Poglej na to izkušnjo s tega vidika, da je narava sama poskrbela za vajino pikico, kateri žal verjetno nebi bilo dano normalno življenje. Čeprav vem da je težko. IN TE POPOLNOMA RAZUMEM! ...Tudi jaz sem tako izgubila in bilo mi je zelo zelo hudo, dokler nisem čez čas spet zagledala in ti povem, spet sem srečna. Sedaj sva z najino pikico v 23.tednu. Naj ti da moja zgodba vsaj malo upanja da za dežjem vedno posije sonček.
|
|
|
|
RE: Najini pikici ne bije več srček! 2.12.2005 9:15:56
|
|
|
|
jerneja
|
tudi meni je iskreno žal. Drži se Mojca. jerneja
|
|
|
|
RE: Najini pikici ne bije več srček! 2.12.2005 9:19:41
|
|
|
|
lumpy
|
A si nor? Imam kar kurjo polt po celem telesu. Žal mi je, ostala sem kar brez besed.
|
|
|
|
RE: Najini pikici ne bije več srček! 2.12.2005 9:34:18
|
|
|
|
Eviii
|
res mi je hudo. tko si bla vesela (in mi tudi vse s tabo), ko si nam pred kratkim sporočila veselo novico. zdej pa to... sama sem bila sicer v tvoji koži samo za par minut, ko sm pred dvema tednoma imela zelo hud napad ledvičnih kamnov in zastoj v ledvicah in so me urgentno poslali v bolnico. in so me dali na ctg in mi sestra reče, da ne sliši srčka od (bli smo v 26. tednu). meni se je začelo trgat in sm kr kričala... no, pol je pa pršla druga sestra in nas je prav priklopla na ctg in je srček razbijal ko nor... ampak tistih par minut je blo pa res groznih!!! bomo vsi skupi držali pesti, da boste čimprej spet zagledali + in boš spet srečka ... ne obupat!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Najini pikici ne bije več srček! 2.12.2005 10:18:06
|
|
|
|
2mak
|
Mojca, tudi jaz sem kar obnemela, ko sem prebrala kaj se ti je zgodilo. Iskreno mi je žal. V mislih bom s teboj in upam, da spet kmalu občutiš srečo nosečnosti. Ne obupaj!!! 2mak
|
|
|
|
RE: Najini pikici ne bije več srček! 2.12.2005 16:30:38
|
|
|
|
lenika
|
Drži se!
|
|
|
|
RE: Najini pikici ne bije več srček! 2.12.2005 17:24:36
|
|
|
|
S22
|
|
|
RE: Najini pikici ne bije več srček! 2.12.2005 17:58:25
|
|
|
|
stuhica
|
Draga mojcica, vem da ti je hudo saj je ze meni ko samo preberem kaksno tako zadevo sploh tukaj pri nas vseh ki si tko mocno zelimo svoje poikice! Zjokaj se , vem da je hudo ampak zivoljenje gre naprej in za dezjem posije sonce! stuhica
|
|
|
|
RE: Najini pikici ne bije več srček! 2.12.2005 18:42:58
|
|
|
|
emaa
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?