Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Najini pikici ne bije več srček! 1.12.2005 13:53:18
Katjusa
Mojca zal mi je zate in za tvojo pikico, ne morem verjet pa toliko sem imela upanja da je vse vredu Ne vem kaj nej recem drzi se punca zjoci bolecino da ti bo vsaj malo laze... Posiljam ti en velik sopek LP Katja
RE: Najini pikici ne bije več srček! 1.12.2005 14:03:51
cmokec
Res ne morem verjet, da vama je po vsem trudu sreča takole obrnila hrbet. Sledila sem tvoji zgodbi in bila nepopisno vesela ob dobri novička. Sedaj pa ne morem verjet in ne najdem besed, da bi te potolažila.
RE: Najini pikici ne bije več srček! 1.12.2005 14:15:22
baguSka
****ti...zdele mi je pa čist vse dol padl.. res. kr na jok mi gre, ker ne morm in ne morm verjet, da se lohk kej tacga sploh dogaja!!!! nism šla v tvoji koži, zato ne morem vedt sploh kako ti je.. ampak si lahko le predstavljam in resnično sočustvujem z vama.. res.. sploh mi ne gre v glavo, zakaj je svet tko krivičen!!!!!!!! Kr tresm sm se no.. rada bi te potolažla, rada bi te stisnla k seb. Pa vem, da se bo to namesto mene naredu tvoj dragi. Da se bosta drug h drugmu stinsla in izjokala bolečino iz sebe.
Kot sm že rekla. Želim vama, da čimprej spet začne biti srček v tvojmu bušiju in da bo takrat vajin angelček čuval nanj..
RE: Najini pikici ne bije več srček! 1.12.2005 14:22:31
*zvezdica*
Življenje je včasih tako prekleto nepravično!!! Mojca, sočustvujem s tabo....vem, da ti je hudo...in močno močno upam, da bo kmalu nova pikica na poti!