Mirna*
|
Hm...res malo pozno...mi smo imeli sestanek za dedka Mraza ze en mesec nazaj. Organiziramo ga za otroke nasih firm tle v kraju. Na zacetku kratka igrica, zaigrajo otroci, po navadi 10 minut traja, dlje ne, ker so to majhni otroci. Potem priklicemo dedka mraza, on pride, jih malo povprasa, kako so, kako jim je ime, pa pove, da je prisel izza triglava, pa da je velik snega bla bla bla. Potem pa otroci lahko zapojejo pesmico, ce zelijo.Potem se skupaj zaplesejo kaksno ringa rajo ali pa naso cetico, nato pa sledi razdeljevanje daril,. Otroci, ki so prej igrali igrico, so njegovo spremstvo, po navadi preobleceni v kaksne palcke, zajcke...odvisno od igrice, mu podajajo darila, on jih deli. To je to. Mi imamo ze vec kot 20 let istega dedka mraza, je odlicen. Pozanimaj se, ce je kdo, ki bi prisel preoblecen, vendar pa moras vedeti, da je ze malo pozno in bos gotovo bolj tezko dobila se koga frej. Ali pa...Kaj pa ce bi se eden od moskih v firmi preoblekel v dedka mraza, ce je kaksen tak, ki ima mogoce malo dar govora ali igranja? Vendar je potem se problem plasc in brada in kucma... No, ne vem, ce sem ti kaj pomagala, upam, da ti dobro uspe. Za drugo leta pa povej sefom, da je to treba zacet mislit 2 meseca prej, ne pa 2 tedna. lp