obisk božička oz. dedka mraza-pomoč (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Andre -> obisk božička oz. dedka mraza-pomoč (29.11.2005 14:31:46)

V našem podjetju letos prvič organiziramo obisk dedka mraza za otroke. Vsa organizacija je v moji domeni - ker pa je datum tako pozen, nimam pojma, kje naj začnem. OK - za darila se bom že nekako znašla. Problem je obisk "ta pravega" dedka mraza, ki naj bi imel spremstvo in seveda pripravil nekaj programa. A ima katera kaj izkušenj s tem? Kdo se s tem ukvarja? Vesela bom vsakršnega namiga, kam pogledat, koga poklicati, itd. RAda bi, da bi bilo veselo, pestro, vendar ne predolgo, ker bo v tokrat najprej obdaritev otrok, nato pa zabava za vse zaposlene. Lepo prosim pomoč, ker ste punce na RR z vseh vetrov, vseh poklicev in ste že marsikateri pomagale.

Mirna* -> RE: obisk božička oz. dedka mraza-pomoč (29.11.2005 19:21:35)

Hm...res malo pozno...mi smo imeli sestanek za dedka Mraza ze en mesec nazaj. Organiziramo ga za otroke nasih firm tle v kraju. Na zacetku kratka igrica, zaigrajo otroci, po navadi 10 minut traja, dlje ne, ker so to majhni otroci. Potem priklicemo dedka mraza, on pride, jih malo povprasa, kako so, kako jim je ime, pa pove, da je prisel izza triglava, pa da je velik snega bla bla bla. Potem pa otroci lahko zapojejo pesmico, ce zelijo.Potem se skupaj zaplesejo kaksno ringa rajo ali pa naso cetico, nato pa sledi razdeljevanje daril,. Otroci, ki so prej igrali igrico, so njegovo spremstvo, po navadi preobleceni v kaksne palcke, zajcke...odvisno od igrice, mu podajajo darila, on jih deli.

To je to. Mi imamo ze vec kot 20 let istega dedka mraza, je odlicen. Pozanimaj se, ce je kdo, ki bi prisel preoblecen, vendar pa moras vedeti, da je ze malo pozno in bos gotovo bolj tezko dobila se koga frej. Ali pa...Kaj pa ce bi se eden od moskih v firmi preoblekel v dedka mraza, ce je kaksen tak, ki ima mogoce malo dar govora ali igranja? Vendar je potem se problem plasc in brada in kucma...
No, ne vem, ce sem ti kaj pomagala, upam, da ti dobro uspe. Za drugo leta pa povej sefom, da je to treba zacet mislit 2 meseca prej, ne pa 2 tedna.

lp

Anonimen -> RE: obisk božička oz. dedka mraza-pomoč (29.11.2005 19:30:21)

Uf to si pa feeeejst pozna....
Se strinjam z Mirno..... naj se kak ne-očka iz firme preobleče....
Sam plašč pa kapo bo pa najbrž težko dobit..... ti povem iz svojih izkušenj... mi smo se pred dvema letoma kar fejst namatrali da smo nekje staknili plašč pa hlače ja....

Stran: [1]