Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Do kdaj STE jedle folno kislino? 28.11.2005 22:10:13
|
|
|
|
Marogica
|
Priporočljivo je do 3. meseca. Jaz sem jo jedla celo nosečnost, ker jemljem druga zdravila, ki dodatno zmanjšujejo nivo folne kisline.
|
|
RE: Do kdaj STE jedle folno kislino? 28.11.2005 22:26:08
|
|
|
|
sezam
|
Mislim, da je bilo tam do nekje 15 tedna.
|
|
RE: Do kdaj STE jedle folno kislino? 28.11.2005 22:56:27
|
|
|
|
Nataša31
|
Oj! Sem v 13.tednu pa še za 1 teden tabletk. mislim da ne bom več kupovala. Bom raje jedla čimveč zelena solate, oreščkov in še zelenjave, sadja... lp Taška
|
|
|
|
RE: Do kdaj STE jedle folno kislino? 28.11.2005 23:17:27
|
|
|
|
KODA
|
Mislim,da se tam okoli 13 tedna pojedla zalogo,novih pa nisem več kupila. Pri tastarejšem,pa folne kisline nisem jedla.
< Sporočilo je popravil KODA -- 28.11.2005 23:18:26 >
|
|
RE: Do kdaj STE jedle folno kislino? 29.11.2005 7:33:13
|
|
|
|
sarazan
|
Jaz sem jo začela jesti cca 6 mesecev pred nosečnostjo. Razlog je bil, da sem prej jedla kontacepcijske tablete in še malo prej sem bila tudi kadilka. Zdaj sem v 30. tednu in jo še vedno jem. Tudi po porodu jo bom jedla, dokler bom dojila. Ne zdi se mi tako draga, da je ne bi kupovala. Pa še v reviji Nosečnost od Moj malček, ki je pred kratkim izšla, je en dober članek o tej folni kislini. Kar sem prebrala, me je samo potrdilo v moji odločitvi. Priporočljivo pa je, da jo ješ prve 3 mesece nosečnosti. Predhodno uživanje pa priporočajo zato, ker si ponavadi vsaj 2 tedna že noseča, ko zagledaš ll ali +. Prav ta 2 tedna (in naslednja 2) pa je folna kislina najbolj pomembna.
|
|
RE: Do kdaj STE jedle folno kislino? 29.11.2005 7:48:25
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Jaz sem jo jedla samo kak mesec v nosečnosti...potem sem nehala, ker sem vedno imela zelo slab okus po tableti in nasplošno sem se slabše počutila, če sem tableto vzela. Zato sem jih nehala jesti.
|
|
RE: Do kdaj STE jedle folno kislino? 29.11.2005 7:57:45
|
|
|
|
*zvezdica*
|
Jaz sem jo jedla 2 meseca pred nosečnostjo, pa tja do 13 tedna.
|
|
|
|
RE: Do kdaj STE jedle folno kislino? 29.11.2005 8:02:15
|
|
|
|
niki#
|
jaz sem v 15 tednu in sem jo predvcerajsnjem prenehala jemati, sedaj raje vzamem polovico sumece tabletke, ki ima vitamine, minerale (med drugim tudi folno kislino)... pa se to ne cisto vsaki dan...
|
|
|
|
RE: Do kdaj STE jedle folno kislino? 29.11.2005 9:14:09
|
|
|
|
Anonimen
|
do 3m.
|
|
|
|
RE: Do kdaj STE jedle folno kislino? 29.11.2005 9:15:39
|
|
|
|
tanaja*
|
Obakrat do 3.meseca (tam nekje)
|
|
RE: Do kdaj STE jedle folno kislino? 29.11.2005 9:37:34
|
|
|
|
tinkatonka
|
Meni je G. rekla naj jo jem celo nosečnost, ker je bilo dokazano, da jemanje oz. zadostna količina folne kisline pozitivno vpliva na razvoj posteljice. Pa če ne škodi ampak koristi, jo bom jemala do konca.
|
|
RE: Do kdaj STE jedle folno kislino? 29.11.2005 9:47:38
|
|
|
|
kalaxy
|
Marogica, katera zdravila pa si še dodatno jemala, če smem vprašat? Jaz jemljem Letizen (2x na teden) - alergija in za ščitnico. mislim, da jo bom tudi jaz jemala do konca. Kalaxy
|
|
|
|
RE: Do kdaj STE jedle folno kislino? 29.11.2005 10:03:02
|
|
|
|
lumpy
|
Sem v 33. tednu in ginekolog pravi naj jemljem folno kislino kar do konca, da so sedaj dokazali, da dobro vpliva na celoten razvoj v nosečnosti, ne samo prve tri mesece. Poleg tega pa jemljem še Fluonatril - prav tako do konca. Lep dan vsem
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?