miši -> RE: avgustovka (13.4.2006 23:16:22)
|
haha, pikica, si faca, vem kak je to, še posebej, če ti vsaka kolegica drugače svetuje, jst sem bla kr malo zmedena, sem se pa bolj nagibala k pegperegotu, ker je ultra lahek in zelo enostaven za zložit v majhen avto, vse se opere, praktične nastavitve.... Malce sem bila skeptična, ker ima manjša kolesa (dvojna, sicer za vse terene) pa me je kolegica hitro pomirila, ker ona z njim rije po snegu, makadamu, skratka gre kjer hočeš, sem se tudi sama prepričala. Upam,da bosta dobro izbrala. pri nama je blo tako, da ko sva videla akcija, sva vedela, da je to to. še lupinico nabavimo pa smo kompletni. stuhica, ja, v soboto ob 18h v Lescah, če ne drugače pa se bova na kakšni kavici dobili al kaj takega pa greva na kak sprehod. andreja z je tudi z našega konca, za ostale ne vem. Če bo lepo vreme, bo vadba počasi odpadla. Glede nadaljevanja šolanja pa jaz mislim takole, če imaš doma dober "back up" (varstvo, spodbude, pomoč), potem zagotovo vpiši čimprej. Večje bo detece, težje bo. Vsekakor pa je ta zadeva stvar cele familije, zato je res pomembno, da se posvetuješ z domačimi in da lahko računaš na jih ko bo kriza. Vsaj pri meni je tako, sem že 90% odločena, da vpišem podiplomca. Bomo vidli, če ne bo kake finančne krize. Glede popkov, vidim, da čutite podobno, tko da nimam kaj paničarit, res pa ni fajn občutek, moram prav pazit, da pomalem jem, ne vem, kam se bo ta popek obrnil. končno se tudi meni trebušček pozna, smo ga le dočakali, jutri pa veselo v 23. teden. Uau, kje smo že [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Veselite se pomladi!
|
|
|
|