zoya_
|
Natalina... pri nas je pa obratno... pri nas je pa mama oz. bivša od mojga tista, ki menja tipe kot po tekočem traku. Pa ga pozna 1 mesec, pa že pri njih prespi. Tamalima je seveda full zanimivo, da je spet neki novega, samo ni dobro to za njiju. V puberteti zna dobit vse pod nos.... Pa prideta k nama, pa reče, mami pa pri Andreju v naročju sedi, mami se pa z Damjanom lubčka, a veš kako? A ti pokažem? In nakaže na francoza... ja halo Potem pa od mojga mama, ki je napumpana z vsemi možnimi zadevami s strani bivše, naju obtožuje, da kaj se midva greva v pričo otrok. Sej pride kakšen cmok sem pa tja, pa se malo pocrkljava, samo pa ne zganjava nekih scen, niti pred svojim otrokom jih ne mislem, ker to nikamor ne pelje. Potem pa moj bivši kej reče, pa znori, da ona mora tud živet, on ma tud drugo... ja res, samo midva sva bila kar nekaj časa skupaj, da mi je potem tamale predstavil, pa da sva se skupaj preselila in je takrat tako divjala sem in tja, da jaz pa ne smem biti z njima v kontaktu, pa me niti poznala ni, tamalidve sta me imeli in me imasta full radi. Čez nekaj časa ju je pa k meni v varstvo vozila, samo da je lahko šla žurat. Nobene logije... Zvečer obe pockrljam, če mora njun ati kam it, se stiskamo in vse same naredimo, da potem samo še njega počakamo, da nam da vsem lubčka za lahko noč.... V glavnem... vse se da, če se hoče. Otroke je treba neprenehoma vzgajat, midva tudi če greva z njima kam na obisk, se drživa tega, da se ne nori in da je vse tako, kot bi bili doma, brez dretja, brez cmojanja,... neka normalna kultura pa mora bit.Pa če doma ne pojesta tone sladkarij, jih tudi na obisku ne bosta. Pa ne da si krut, samo nekako moraš stvari omejit.