|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Moževa hči
25.11.2005 7:57:18   
vesnica
gina in natalina čudovito res.....

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 26
25.11.2005 9:49:04   
niki5
Popolnoma se strinjam s Kalbotom!

Mene je najbolj zmotilo to, da postaneš nervozna ker se obeša na svojega očeta. Zakaj? To je njen oče. Verjamem, da je težko sprejeti tujega otroka, jaz sem ravno v obratni situaciji, ko je moj dragi moral sprejeti mojega otroka in imam srečo, ker ga ima kot za svojega. Če ne bi tako bilo potem verjetno tudi ne bi bila skupaj.

Pri nas imamo rečeno tako, da se glede vugoje pogovorimo in vsi zahtevamo enako, ko je pri nas doma in ko je pri svojem očetu. Naš gre rad k očetu, res pa da ga je njegova partnerka sprejela in skrbi za njega kot bi bil njen.

Pri vas pa je situacija čisto druga, iz tvojega pisanja meni deluje kot da otroka nisi sprejela in da gojiš eno vrste ljubosumje. Mogoče se motim..

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 27
25.11.2005 10:12:22   
niki5
Ja seveda se strinjam tudi z natalino in Gino user posted image

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 28
25.11.2005 10:19:08   
zoya_
Natalina... pri nas je pa obratno... pri nas je pa mama oz. bivša od mojga tista, ki menja tipe kot po tekočem traku. Pa ga pozna 1 mesec, pa že pri njih prespi. Tamalima je seveda full zanimivo, da je spet neki novega, samo ni dobro to za njiju. V puberteti zna dobit vse pod nos.... Pa prideta k nama, pa reče, mami pa pri Andreju v naročju sedi, mami se pa z Damjanom lubčka, a veš kako? A ti pokažem? In nakaže na francoza... ja halouser posted image  Potem pa od mojga mama, ki je napumpana z vsemi možnimi zadevami s strani bivše, naju obtožuje, da kaj se midva greva v pričo otrok. Sej pride kakšen cmok sem pa tja, pa se malo pocrkljava, samo pa ne zganjava nekih scen, niti pred svojim otrokom jih ne mislem, ker to nikamor ne pelje. Potem pa moj bivši kej reče, pa znori, da ona mora tud živet, on ma tud drugo... ja res, samo midva sva bila kar nekaj časa skupaj, da mi je potem tamale predstavil, pa da sva se skupaj preselila in je takrat tako divjala sem in tja, da jaz pa ne smem biti z njima v kontaktu, pa me niti poznala ni, tamalidve sta me imeli in me imasta full radi. Čez nekaj časa ju je pa k meni v varstvo vozila, samo da je lahko šla žurat. Nobene logije... Zvečer obe pockrljam, če mora njun ati kam it, se stiskamo in vse same naredimo, da potem samo še njega počakamo, da nam da vsem lubčka za lahko noč....

V glavnem... vse se da, če se hoče. Otroke je treba neprenehoma vzgajat, midva tudi če greva z njima kam na obisk, se drživa tega, da se ne nori in da je vse tako, kot bi bili doma, brez dretja, brez cmojanja,... neka normalna kultura pa mora bit.Pa če doma ne pojesta tone sladkarij, jih tudi na obisku ne bosta. Pa ne da si krut, samo nekako moraš stvari omejit.

L I V E S T R O N G

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 29
25.11.2005 11:27:33   
Anonimen
Uf, jaz sem samo hotla povedat, da mi je včasih težko. Da včasih pa rečem, da ne morem več. Da včasih sem pa ljubosumna, ker se z malo več ukvarja kot z Gašperjem (tisti dan). Da bi rada, da se njena mama vede bolj odraslo. Da se trudim, ampak včasih res ne zmorem vsega. Da bi ji rada nudila najboljše, pa ne gre. Če me otrok niti pogledat noče, pa jaz lahko skačem po lužah ali pa jem solato z rokami.
Hvala za vsa mnenje. Sej sem velika punca, ni hudič, da ne bi zmogla. Samo zaradi ljubezni, ki jo čutim do njenega očeta. Ja, samo zato!

PS sem želela kakšno mnenje punce, ki je na istem kot jaz...

(odgovor članu zoya_)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
25.11.2005 11:44:49   
daddy
   Saj smo te razumeli, Tinka. Kolikor sem prebral tole debato, si dobila feedback tudi od ljudi, ki so jim take situacije tako ali drugače poznane. In si upam trdit, da so vsi odgovori dobronamerni. Izpostavila si problem, ki res ni mačji kašelj, tudi jaz ti ne vem rečt kaj pametnega na tvojo težavo. lahko pa že iz teh odgovorov razbereš marsikaj koristnega, saj te nihče ne napada.
  Si pa tudi sama ugotovila, da si "velika punca" in da se boš prebila skozi to, kar ti vsi tudi želimo. Prebila tako, da bo prav za vse vas.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
25.11.2005 11:51:40   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
25.11.2005 12:50:20   
kalbo
NE razumem, kako si lahko ljubosumna na 5 letno punčko. Daj, prosim, poslušaj se! Da se z malo ukvarja več kot z Gašperjem, kaj je pa njemu Gašper več kot mala???! Pa si ti dobro pretuhtala zadevo, preden si se podala v zvezo s človekom, ki ima otroke? Kako lahko pričakuješ zrelo obnašanje njene mame, če se ti obnašaš totalno nezrelo? Tako kot je tebi Gašper na prvem mestu, sta tvojemu možu OBA, mala in Gašper, enakovredno!!!!!!!

Ves tvoj trud bo zaman, če ne boš sprejela dejstva, da je ta punčka pri tvojem možu (SVOJEM OČETU) enakovredna Gašperju!!!!!!

Ni čudno, da te otrok niti pogledat noče, če mu zavidaš očeta! Si velika punca, samo obnašaš se pa ne tako. Razumem te, da ti je težko, samo ti si odrasla, mala je staera pa PET LET!!!!

PS: Dobila si tudi mnenja punc, ki so šle čez to, samo očitno si hotela kakšno, ki bi se zgražala nad malo skupaj s tabo. Dobila si tudi moje mnenje, ki sem doživel to, kar zdaj mala doživlja. Dobila si tudi poln koš nasvetov, upoštevaj jih!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
25.11.2005 21:51:47   
mihelca
kalbo-se strinjam .Recem samo,ubogi otrok.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 34
26.11.2005 10:45:35   
Anonimen
Zakaj si pa ti za ta dan ne narediš popolne sprostitve. Nori, žuraj ga z njo. En teden prej ne pospravljaj, potem pa nej se afna, packa po hrani, dela kar hoče. Še pomagaj ji.Nima smisla se obremenjevat z njo.
Tukaj namreč je njena mati zrela za psihiatra, hči pa ravno dozoreva za psihiatra in ti je ne boš rešila.Niti tvoj.
Madona zdej vsaj veš zakaj se je tvoj razšel z njo. Dve taki afni prenašat, pa sej se ti skegla.
Glede spanja v mamini postelji pa no comment.

Še enkrat, ne sekiraj se, vse ji dovoli, pa bo tut ona raje prespala pri vas.Sej to je tvoja želja a ne?

Me pa spomnija na nečakinjo od mojga. Ful je bila scrkljana. In pol leta po tistem ko smo dobili dojenčka, nas tut pogledala ni. Ne mene, ne mojga, ne dojenčka. Šele čez čas se je sprijaznila, da ko pride k nam je ona še vedno zaželjena. Seveda je trajalo le pol leta. Sedaj pa se je njena psihoza prenesla na njeno mati in mojo taščo. In zdej ne sem k nam zaradi tega ker ji ne dovolita.user posted image Pa se zalet če se moreš????

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
27.11.2005 19:41:30   
MAMBA
Men se tudi zdi,da si ljubosumna na tole punčko,ker se oči z njo veliko ukvarja,ko je pri vas.Pa sej si vedela od vsega začetka,da ima hčerko,zdej pa delaj z njo kot da bi bila tvoja.A je to tako težko?Drugače, pa si je treba dobit moža,ki nima otrok iz prejšnjega zakona.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
27.11.2005 21:06:27   
anitaz
Natalina-zelo lepo si povedalauser posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 37
28.11.2005 7:59:56   
kalbo
Flamingo, no comment!!!! Kako majo taki osebki sploh otroke?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
28.11.2005 13:45:15   
vesnica
tinka niti se ne strinjam s tabo niti te ne obsojam, veliko nas je ki ne upamo povedati svojih misli naglas sej vemo vsi zakaj. Nisem sicer v tvoji situaciji zato ne morem niti reči da vem kako je to lahko te pa probam razumeti. Ko boš v taki situaciji probaj iti preko svojih čustev in se postavi v njeno vlogo- težko vem sej še pri svojih otrocih včasih zatajimo. Sicer pa sama jo najbolje poznaš in najlažje boš ti začutila kdaj si ji blizu. Verjamem da ni lušno ne tebi ne njej ampak ti si tista, ki boš morala delati prve ponovne korake z njo.     lp počasi pa vama bo uspelo

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 39
3.12.2005 17:23:56   
Vesna

mislim da sploh ni problem v tem da je nisi sprejela,imaš pač rada svoj red in mir,in pričakuješ tudi od drugih takšno obnašanje,sploh tam kjer živiš.težko se je prilagajat,drugačnim ljudem  kot si sam.nič ne bi imela proti hčerki,če bi ti bila bolj podobna,da bi bilo vse spontano,tako pa je eno veliko matranje,za obe.
lp in srečno.

(odgovor članu vesnica)
Neposredna povezava do sporočila: 40
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Kadite?

Da. (28%)

Ne. (72%)

Število vseh glasov: 11687

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!