Anonimen
|
Evo, par nakljucno izbranih primerkov iz www.glasujzame.com, da vidte, kako KAO dones pisejo (nekateri) najstniki. Hvala Selena. Nisem rekla, da morte zdaj pravilno pisat. Misljeno je blos plosno, ampak tuki na tem forumu, se je itak treba obesit na napake in cimbolj 'spluvat' pravila, pravilnike, dorbonamerne nasvete itd itd itd. No, besedila: "No tale lepotica k jo widte na fotkah je mayne Dijana....mayne lubica em kokr widte ma modelka lepo postawco .drgač pleše trebušni ples in posluša narodno musko .č hodte kj wn jo najdete u Katasrofi...je res srćk pa pomaga in swetuje ti kdr si u težawah....tipi ful je lušna zato pejte stat kr u wrsto...sam morm powedat da ma mene najraj....hehe.....drgač pa mislm da je še free....u šoli je dokaj uredu čprow je ne mara....kdo pa jo sploh hehe....js že ne......drgač pa ne je prizadet k je fulll uredu in si ne zasluž tega da ji kdo zlom srćka js pa počas zdy grem...č ws " (Ljubljana) "‡ .. PuPyKe .. ‡ PeŁiKa, **ßu††ERfŁay**, *Sp€lY*, † aLiKa †, ShEkAsTa`PuPa, † čhinKana mišH, †MaRčeLa†, ***§nOoPyk@***, LeLcHy.Kaa, *_LaLa_*, cLaUd|@, *_ŁeyčiQa_*, -¤kiŠšMyASs¤-, ×PLaY BuNnY×, *rokyca* k4rl|c4, †Sandrca†, Shellyka, TaMyKaaaa`, Tinykaaa, uJiKa, ^zaD3TA^, _-TaMiKa-_, ~ lub|ka ~, *jagoda*, **l00b|k@**, ~Lucy~, ..*LaLy*.., ~פInĆy¤×~, ŠaLiKa, ×TeYcH×, פßaßyK@¤×, _|C€~G|RŁ_, ~פNaTy¤×~ miny_caspy ¤_MC`Baby_¤ **ßarßika** mash@ //*spelika*//, KAJ?A?, ~P0|s0N^G|RŁ~ _frucika_ " (Slovenska Bistrica) "sabinchyka je mene pliskala da ji napisem opiseka in kr je mene ona to taaaak lepo pliskala sn se pač spravla pisat.stara oz.mlada je 14 let.kak zglea neom nakladala kr jo tak viite na slikicah če pa jo hočete viet v živo pa jo najdete v kakem parkecu,koloseju al pa v kaki trgovini s cotkami.obožuje tui svojega malega nečakeca bastjana.če vas še pa kai zanima pa jo askajte za msn in se pozanimajte pri njej kr se men res več ne da nakladat.pa pridno talajte desetke!!!!!!!!!! " (Maribor) Itd Itd ... Lp, Ribica
|