|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zeljne krpice
21.11.2005 11:43:01   
gojska
Lepo vas prosim za recept. Hvala.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zeljne krpice
21.11.2005 11:50:18   
*barbapapa*
Njami,...
to je pa moja babica rada skuhala user posted image

Jaz delam tako:
  • posebej skuha testenine (lahko makarone, svederčke, krpice)....
  • v velik lonec dam olje; prepražim čebulo (po okusu - lahko daš malo, lahko dosti); in potem dodajam zelje narezano na koščke (oz. po okusu);.... ----- solim, začinim
  • na olju (na majhnem ognju) počasi dinstam, da zeljne krpice lepo porumenijo (ne dodajam nič vode!!!),....
  • na koncu dodam testenine in malo sladkorja (po potrebi še začinim) in vse skupaj premešam

pri zeljnih krpicah jaz inproviziramuser posted image user posted image

dober tek

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.11.2005 11:51:47   
tanikaa
upam, da imave v mislih isto jed. pol čebule drobno nasekljaš in prepražiš do rumenega. dodaš kislo zelje, ki ga zalivaš počasi z juho ali pa v vodi raztopiš govejo kocko. jaz potem dodam še malo vegete. dodaš tudi rdečo papriko in do se zelje zmehča pustiš da voda izpari in na nizkem ognju prepražiš zelje da postane rjavkasto. skuhaš krpice vse skupaj zmešaš in to je to. nekateri dajo na te krpice sladkor, jaz pa jih popopram.

dober tek. če pa ima katera še boljši recept pa lepo prosim...bomo poskusili.

čau bau.

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.11.2005 11:56:59   
*barbapapa*
jaz delam s svežim zeljem,...

bom pa naslednjič poskusila s kislim user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.11.2005 11:57:34   
gojska
Super, a bi šlo z ostanki pečenke. Sem mislila, da  je to z mesom.Sploh pa če lahko improviziraš.....................
Kislo zelje je pa tudi varjanta user posted image

(odgovor članu *barbapapa*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.11.2005 11:59:28   
*barbapapa*
ja,... pečenko bi jaz narezala na majčkene koščke in na koncu dodala user posted image
probaj, pa boš vidla.....

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.11.2005 12:06:20   
tanikaa
ups, sem napisala kislo zelje? pooomoooota. seveda uporabim sveže. sploh nebi skapirala če me ne bi popravila. navsezadnje, mogoče pa bom probala. če pa ne bo dobro pa bo pač v košu končalouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 7
21.11.2005 12:11:20   
*barbapapa*
hahaha...

mi je bilo malo čudno, da si napisala kislo zelje user posted image user posted image user posted image
ampak okusi so različni,.....

jaz bi pa kar zagrabila za idejo in šla kuhat s kislim zeljem user posted image  mogoče je pa dobrega okusa user posted image
sam kislo zelje jaz ne bi sladkalauser posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.11.2005 12:37:22   
tanikaa
za probat pa na koncu koncev je. bom sporočila kje bo to končalo.  ja, do teh napakic pa pride, če ne prebereš posta še preden ga odpošlješ. si lahko predstavljaš gojsko ko bi to dala na krožnik in začela jesti?user posted image revica.

gojska res ni bilo namerno.

Neposredna povezava do sporočila: 9
21.11.2005 13:19:43   
gojska
Nič oprosti sem že sladkega starn vrgla in šla po kislo.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.11.2005 12:29:08   
tanikaa
povrnem stroške. user posted image

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?