Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOSEČNOSTNI TEST PRED IZOSTANKOM M,! 22.11.2005 16:49:59
|
|
|
|
Naja30
|
halo moni. 2 dneva me ni bilo in je ful novih debat. moni, se upaj! jaz mislim, da nekaj je na tem in si . jaz imam pa take tezave, da komaj v sluzbi zdrzim, ker me tako trenuh boli. sem sxe ze narocila G, imam 12.12. upam, da bom zdrzala brez bolniske do takrat. lepo se imejte in bodite v .
|
|
|
|
RE: NOSEČNOSTNI TEST PRED IZOSTANKOM M,! 22.11.2005 17:26:58
|
|
|
|
Monika79
|
oh boga, izvoli enega in še enega za Upam, da bo boljše, jaz pa čakam in čakam, pa od nikoder (sploh ne vem če sem vesela ali žalostna) - ker ne vem na čem sem drugače pa mam vedno nek čuden izcedek, pa mlao špikanja, pa malo boleča prsa in vedno povečana temparatura nad 37 stopinj Pa bom še v petek naredila test, če bo negativen, grem pač drugi teden k G, da me pregleda Naja pa javi se kaj in nam poročaj kako je biti lp Moni
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|
|
|
|
RE: NOSEČNOSTNI TEST PRED IZOSTANKOM M,! 22.11.2005 19:30:10
|
|
|
|
Teja K.
|
Hvala za lepe želje. Žal ne morem poročati o rezultatih, ker mi je test neuspel. Oziroma sem bila verjetno rpeveč živčna in sem naredila napako, tako da ga bom morala ponoviti te dni. verjetno čez vikend Tudi jaz upam na . Želim pa takšen rezultat tudi vsem ostalim, ki si to želite. Ne smemo pa obupati.... Tudi bomo in imele kmalu .
|
|
|
|
RE: NOSEČNOSTNI TEST PRED IZOSTANKOM M,! 23.11.2005 11:25:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Najhitrejši test je krvni v ZD - navadni HCG in ne beta, ki pove količino hormona (v LJ). Navadni ima samo rezultat 0 ali 1 in je cenejši, pri nas že za 1500 sit. Rezultat maš v pol ure, pokaže pa že v 7 dneh od O. Jaz sem bila tudi ena od firbčnih, pa ne priporočam, ker te bo G samo nadrla. Lahko ga sicer narediš zase, ampak naročila te bo pa šele, ko ti bo cca 4 tedne zamujala.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?