|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NOSEČNOSTNI TEST PRED IZOSTANKOM M,!
19.11.2005 19:51:56   
SanjaS
Punce, zadnjič sem v Mullerju našla zgodnji nosečnostni test!  Se pravi testirate se lahko pred izostankomuser posted image !
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NOSEČNOSTNI TEST PRED IZOSTANKOM M,!
19.11.2005 21:16:15   
Monika79
sedaj pa si me malo naredila radovedno user posted image user posted image user posted image user posted image

kako se imenuje ta test?

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu SanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.11.2005 21:28:00   
yennika
MONI, kdaj delaš test? Jutri?

Ful držim pesti!

Imam šesti čut, da bouser posted image !

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.11.2005 1:06:32   
KODA
Tudi jaz sem radovedna in kje(na katerih )policah,ga imajo?

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.11.2005 9:26:02   
SanjaS
Imena si nisem zapomnila,je pa to nek nemški test. Dobi se med običajnimi nosečnostnimi testi v Mullerju na Čopovi.Je pa res, da so narobe nalepili specifikacijo izdelka v slovenskem jeziku, zato bodite previdne, da ne boste kupovale navadnega nosečnostnega testa od iste firme.

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.11.2005 11:55:55   
Monika79
eh Yennika, sem delala danes test, pa je bil negativen user posted image user posted image user posted image  - pa še prenesem ta negativen test, pa da ni panike, samo še user posted image  ni, pa ni nobenih znakov, da bi prišla, tu pa tam me malo spodaj špikne, pa bradavice me na dotik bolijo in to je vse (pa do sedaj vedno imela user posted image  na 28-29 dan)

hvala, da si mi držala user posted image

kako pa si ti, tudi ti čakaš user posted image  a ne?

upam, d abo vsaj tebi uspelo zagledati user posted image  user posted image  ,

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.11.2005 18:14:17   
Naja30
oh moni, ne bit zalostna. mogoce pa se ni pravi cas za test. poskusi spet cez kaksna dva dneva.

drzim pesti zate tudi jaz.  user posted image

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.11.2005 20:05:51   
Monika79
Zdravo Naja

samo mi je zelo čudno, ker mam temparaturo povišano user posted image  že ves čas, pa tudi danes je bila. Pa nimam nobenih znakov, da bi sploh prišla user posted image  , tako, da je user posted image  100 % izključena (nič slabosti, vrtoglavic in vseh znakov, katere si ti naštela Naja) upam le, da ni kaj narobe (tako me strah).

Naja ti pa samo uživaj v svoji user posted image  - sem zelo srečna zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (sem si tudi jaz zelo želela biti julijka)

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.11.2005 20:25:52   
Naja30
Moni, ni se prepozno. mogoce si le prehitro naredila test. pocaja se malo

hvala za spodbudne besede. je pa res, kar je ena ze napisala tukaj gor. najprej nas je strah, da, ce in kdaj bomo user posted image , potem pa se zacnejo drugi strahovi. ves cas ena vprasanja, pa kar naprej hodis na wc, da se ni kaj ulilo... vcasih si recem, da ne smem tolk tega foruma brat, ker bom cist blesava.

vsekakor pa drzim pesti zate in javljaj sproti.

lp, user posted image

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.11.2005 6:59:56   
Monika79
Oh hvala ti Naja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  še ni, tako, da ne vem na čem sem user posted image user posted image

No samo moj občutek je da nebo user posted image user posted image  - pa saj ni panike, da ni uspelo, samo ta hudičevka user posted image  naj pride, da bo mir, da gremo v nove boje user posted image user posted image user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.11.2005 13:00:39   
ela78
Živjo Monika!
Jest sem na istem kot ti. V nedeljo sem delala test in je bil negativenuser posted image , ampak meni user posted image  zaostaja že 5 dni, BT imam pa skoz  37,1-37,4, tko da spoh ne vem kdaj bo ta user posted image  prišla, pa že 14 dni me po trebuhu špika, pa jajčniki bolijo, pa res me že kar skrbi, kaj je narobe z mano.
Tud jest komaj čakam da user posted image  že pride pa da greva z mojim user posted image naprej v nove boje!!!
Želim nama čimprejšno user posted image , da bova potem spet veselo user posted image user posted image in da nama do božička rata!

lp, elauser posted image

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.11.2005 13:17:32   
Monika79
Hallo Ela

Oh vidim, da si ti na istem, tudi moja BT je vedno nad 37 , pa mi sploh ni več jasno, pa še preden sem v nedeljo vstala sem si izmerila temparaturo, pa je bila 37, potem pa grem naredit test pa samo testna črtica, pa sem si mislila, da bo sedaj te prišla user posted image  pa nič, ne včeraj, ne danes, nič, tu pa tam me spodaj kaj zašpika, malo v jajčnikih in to je to - no danes je 3 dan, da zamuja, moja user posted image  je točna na 28 dni, sedaj pa ni.

Me je je strah, da se mi bodo ciklusi popolnoma zmešali, do sedaj sem vedno čutila O in je vse bilo OK, mi je bilo vse jasno user posted image

Javi, če bo kaj novega pri tebi, še boš delal test?

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu ela78)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.11.2005 13:28:07   
ela78
Ja seveda sporočim vse novosti. Mislim, da če še do drugega tedna ne bom dobilauser posted image , bom klicala G, če ne gre mogoče za kakšno vnetje.

lp, elauser posted image

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.11.2005 13:31:40   
Monika79
Hallo Ela

Vidim, da razmišljaš enako kot jaz, tudi jaz grem drugi teden takoj do G, še prej naredim test, pa pot pod noge user posted image

Pa še eno vprašanje user posted image  dolgo delata na user posted image ?

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu ela78)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.11.2005 13:41:49   
ela78
No na user posted image  delava šele prvi mesec, ker prej pol leta ni bilo priporočljivo zanosit, tri mesece zaradi KT (Diane 35), potem pa še zaradi nekih drugih zdravil. Pa sem do sedaj skoz imela redno user posted image , na 37 dni, zdej pa ko sva končno začela jo pa kar ni! Ma kolk je nasramna da nam tko grdo zakomplicira življenje.

lp, elauser posted image

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.11.2005 13:48:35   
lory05
Dovolite da povem moje izkušnje. Bt je najpomembnejša, če je več kot  16 dni nad 37, steuser posted image , ne glede na test. Dve moji sodelavki sta delali test po zaostanku user posted image , pa je vztrajno kazal negativno. Danes pa je stanje tako:
ena je že rodila, druga pa bo prihodnje leto maja. Testi pa kar negativni.
Niti testi niso več, kar so bili.

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.11.2005 13:58:05   
Monika79
Lory

Tako kot si napisala pravi tudi moj user posted image  , samo jaz ne morem govoriti o nobenih user posted image  znakih, ker jih enostavno ni, samo kako špikanje spodaj in v jajčnikih ter na dotik občutljive bradavice - in to je to user posted image

Konec tedna še naredim enkrat test, če user posted image  nebo, drugače pa do G, da me pregleda user posted image

Lory - hvala za informacijo, vsaj malo iz prakse, saj te so najboljše user posted image user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu lory05)
Neposredna povezava do sporočila: 17
21.11.2005 13:59:58   
Monika79
Ela, držim user posted image  za naju in seveda za vse ki si želite videti dve magični user posted image  user posted image

za vse user posted image user posted image user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu ela78)
Neposredna povezava do sporočila: 18
21.11.2005 16:33:09   
ela78
Živjo lory!
To so pa res spodbudne novice, ampak moram priznat da tud jest nimam kakšnih pretiranih znakov, razenj špikanj v trebuhu in jajčnikih. Upamo na najboljše, če pa še ta deden ne bo user posted image , potem pa na pregled.

Monika drži seuser posted image user posted image user posted image

Hvala za informacije
elauser posted image

(odgovor članu lory05)
Neposredna povezava do sporočila: 19
21.11.2005 16:37:37   
ela78
Živjo lory!
To so pa res spodbudne novice, ampak tud jest nimam kakšnih pretiranih znakov, razen špikanja v jajčnikih in trebuhu, ter občasno špikanje v prsih. Če ta teden ne bo user posted image , grem pa na pregled.
Upanje ostajauser posted image

Monika drži se in poročaj noviceuser posted image user posted image user posted image

elauser posted image

(odgovor članu lory05)
Neposredna povezava do sporočila: 20
21.11.2005 16:41:20   
yennika
Alo Moni. No, nikar ne vrži tak hitro puške v koruzo!

Počakaj še malo. Dokler ti G ne pove, da nisi user posted image  lahk še vedno upaš na to.

Pr meni pa je zadeva taka, da  ne-pričakujem M 1.dec. Ampak ta mesec sploh ni blo tistega ta pravega digi dagija med O, ker pač imava oba take službe in enostavno ni bilo časa oz.energije! Grdo se sliši, ampak je res!

Mislim, da user posted image  ne povzroča STRESA IN PSIHE samo pri nas ampak tudi pri bodočih atekih.

Sma ta mesec razčistila, da ne bova digi dagi samo zato, da zanosim, ampak bova takrat, ko si bova to iskreno želela.
(Mojega preganja že uni dojenček ugačaka, kot pri raztreseni Aly!:-) )

Mogoče bo ta recept boljši.

Zato rečem, ko bo pa bo!

Po eni strani pa,a ni napeto iz meseca v mesec, ko tak čakamo na to presneto user posted image  ?

Pa naj še kdo reče, da nismo ženske zanimive,a?

Vsem user posted image  in tistim, ki delajo na tem en lep sneženi pozdrav!

@-}-}-- Moni ta vrtnica je pa samo zate!

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 21
21.11.2005 18:21:05   
Monika79

yennika - jaz sem že ves ta mesec kot Raztresena Aly user posted image user posted image  ne vem nekšno sem štorasta, vse kar primem v roke, ne ostane več v enaki obliki kot je bilo user posted image user posted image user posted image  pa kaj hočeš, take smo ženske user posted image  nikoli moškim ni dolgčas ob nas, moj user posted image  se samo smeji, ker sem bolj tak "nahece ženska" - user posted image user posted image user posted image  smeško pač

hvala ti za vrtnico, sem takoj boljše volje user posted image  in je res fajn da RR obstaja, sploh ne vem na koga bi se obrnila user posted image  tukaj pa res vedno najdem odgovore

tako tudi tebi user posted image  da se bosta okrog 1 decembra pokazali dve močni user posted image user posted image  

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 22
21.11.2005 19:33:56   
mey
hey punce...

tudi jaz sem te dni v (ne) pričakupvanju te user posted image , ker še nisem naredila testa, me kar razganja od radovednosti kaj se dogaja z menoj..Čeprav imam malo upanja,da bo user posted image  user posted image . A, kaj če je ...
Tudi mene preganjajo takšni strahovi včasih, kaj če sem preveč panična ko berem vse tu na forumu (a kaj ko je tako fino user posted image ).
Sicer pa je moj načrt takšen, jutri naredim test....kar bo bo...potem še malo počakam in če čez par dni ne bo nič, pokličem svojega ginekologa in potem vidim kaj pravi on dalje...Vam javim kako in kaj..

Yenika, ful se strinjam s teboj, midva sva tudi rekla, da bova vse delala iz užitka, kar nama zelo veliko pomeni, nič hitet user posted image user posted image user posted image

Glede kakršihkoli znakov, tudi pri meni ni ne duha ne sluha, samo tako kot večino vas, me malo špika tu in tam nekje pri jajčnikih, pa mislim, da je že prišla user posted image , grem preverit, pa je še ni. Drugih znakov pa nič. user posted image

Vsem želim, da bi čimprej zagledale user posted image  user posted image , recimo do božička bi bilo super!

Vsem veliko sreče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Poljub, muser posted image

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 23
21.11.2005 20:45:09   
Teja K.
Malček se pridružim debati, saj smo vse na istem. Tudi meni že krepko zamuja user posted image , pa verjento zaradi KT. Vseeno grem jutri naredit test, da se v primeru neg.rezultata lahko naročim h G.
Se še kaj oglasim,lepo se imejte in se slišmo.
Uživajte vse . Nosečke pa pazite nase in na svoje pikice.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu mey)
Neposredna povezava do sporočila: 24
22.11.2005 8:45:49   
Monika79
Teja, upam, da se ni user posted image  poigrala s tabo in bos zagledala user posted image  user posted image

user posted image  za srečo

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?