|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 5 [6] 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pasji dreki
21.11.2005 22:04:30   
CatJa
Ja, ZARA, dej povej, no, ker to bi pa tud js rada vidla user posted image  

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu BigWhale)
Neposredna povezava do sporočila: 126
21.11.2005 22:27:41   
BigWhale
Prej me je Jakob zmotil, pa nisem do konca napisal. No, dodati sem hotel se to, da kljub temu, da ne odobravam puscanja drekov po tleh, se mi ne to ne zdi nekaj tako zelo groznega in problematicnega.

Vec problemov povzroca druga svinjarija, ki jo ljudje odmetavajo in puscajo kamorkoli gredo in kjerkoli so. V tem je cel hec. :)

http://www.lubica.net/bigwhale/blog/

(odgovor članu BigWhale)
Neposredna povezava do sporočila: 127
22.11.2005 1:13:32   
Anonimen
Muki1... večinoma imam vedno komentar na večino stvari, ampak na to, kar si pa ti napisala, ga pa nimam... Zdaj pa zagotovo nisem več jaz tista na RR, ki bi se morala zamisliti nad sabo, ampak si ti... Upam, da nimaš psa...

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 128
22.11.2005 9:03:31   
muki1
Kerensa, če bi natančno prebrala moj post, bi lahko prebrala, da imam psa. Imam srečnega zadovoljnega peseka, ki lahko teka po našem velikeeeeem dvorišču. Kakat hodi na določene place, ki si jih je sama izbrala iz nekih svojih pasjih razlogov- meni neznanih.
Hodimo na dooooooolge sprehode po vasi, se tudi pokaka vedno na določenih mestih. Ponavadi v obcestnem jarku. Drek poberem.
Sem z vasi, prava seljačina. Parkrat na leto grem v Ljubljano in poleg čudovite arhitekture in šoping centrov sem očarana predvsem nad pasjimi dreki, ki jih je koliko hočeš na vsakem koraku.
No, moj odgovor je, da imam psa. Kaj naj se zamislim nad sabo? Če bi brala post, bi videla, da sem napisala, da imam psa. Če bi znala brati med vrsticami, bi lahko prebrala, da se zajebavam, ne napeljujem te na mučenje živali user posted image .
Kaj se bom zamišljala nad sabo. Od silnega razmišljanja me že glava boli.
Pa po šestih naštancanih straneh o pasjem sranju več kaj novega ne bomo odkrile, a ne?
Tvoji posti so mi načeloma zelo všeč, Kerensa. Si občudovanja vredno razgledana, načitana. Zelo lepo pišeš, znaš pritegniti pozornost s svojim pisanjem. Nimam nič proti tebi, moti me le, da s takšnim zanosom objavljaš, da ne pobiraš pasjega dreka in zagotavljaš da ga niti nikoli ne boš. Se pravi, da izzivaš. Torej ti tudi kontra lahko kdo napiše, a ne?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 129
23.11.2005 13:33:39   
ZARA
Ja, BW naredi slikanico, ampak predvsem zase...za razvedrilo...pa drekcov ne pozab narisat vanjo, sploh unih ki ostajajo...

Kaj CatJa, ne razumem ??

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu BigWhale)
Neposredna povezava do sporočila: 130
23.11.2005 13:41:08   
Anonimen
Mogoče jih pa lahko nalima not?

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 131
23.11.2005 13:43:21   
ZARA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 132
23.11.2005 14:00:23   
ur+sa
jest tudi sovrazim tele dreke po travi. zadjic ko sem bila varuska, sem peljala malega k vrtcu, da bi se malo igral in glej ga hudica, sem zagazila eno veliko klobaso?? pa to za ograjami vrtca, mislm, hallllo ajim ni jasno, da je tam veliko otrok, k se igrajo in potem tiste rokice dajejo v ustauser posted image

mislm hudo! zato pa prodajajo vreckice?user posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 133
23.11.2005 22:54:06   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Kaj CatJa, ne razumem ??

Ja, ne vem, pomoje nč user posted image  Ne se sekirat, sj js tud ne.

John BEAUMONT

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 134
23.11.2005 22:55:44   
CatJa
Aja, lajtnga user posted image . Ja BW-jevo razlago, no.

John BEAUMONT

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 135
25.9.2006 17:16:13   
Anonimen
A se sploh še da odgovorit na tej temi?

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 136
25.9.2006 17:17:41   
Anonimen
Uuuuuuuuuu, se da, super, ful dobra tema user posted image  Za poscat.

Bogve, če je dandanes že kaj drugače? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 137
25.9.2006 17:21:42   
Anonimen
Ne, z moje strani ni, še zdaj nisem nabavila baterije za iskanje dreka v temi. No ja, saj zdaj je dolgo (bil) dan. Zdj bom počasi začela s tisto rudarsko svetilko na glavi okoli hodit.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 138
25.9.2006 17:22:59   
Anonimen
Zdj bom počasi začela s tisto rudarsko svetilko na glavi okoli hodit.

Brez veze, Spliš, saj se itak razgradijo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 139
25.9.2006 17:23:15   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 140
25.9.2006 17:25:42   
Anonimen
Ja, pa še naravno gnojilo so, imaš prav. Bomo zdaj srali bolj pogosto.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 141
25.9.2006 18:11:34   
Anonimen
ma kje ste to ven povlekle user posted image user posted image user posted image user posted image

Na pa primere iz tujine:

user posted image

za vse tiste ki se jim gnusi:

user posted image

user posted image

To bi pa moralo bit del VSAKE ZUNANJE UREDITVE v urbanem okolju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to pa ni tolk fensi - je pa učinkovito:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 142
25.9.2006 18:14:13   
Anonimen
http://www.shippax.fi/ilmari4/www/page.php?cat=27

Naj bo pa link namest slikc user posted image

< Sporočilo je popravil pikec0 -- 25.9.2006 18:17:43 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 143
   [Brisano sporočilo]
25.9.2006 19:18:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu BigWhale)
  Neposredna povezava do sporočila: 144
   [Brisano sporočilo]
25.9.2006 19:22:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 145
25.9.2006 19:22:31   
Anonimen
Kakanje psov na travnikih in podobno je problematično predvsem zato ker se pol pasji zadejalci lahko 'preselijo' na živino. Sploh tam kjer se travnike še vedno koszi za kravji futr. Gre se za gliste in podobne črevesne zajedalce. In pol to pride v mleko.

Nisem tko natur pametna sam je blo enkrat pr tedniku točno o tem - pasji iztrebki v 'urbanem' in urbanem okolju.

Neposredna povezava do sporočila: 146
   [Brisano sporočilo]
25.9.2006 19:31:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 147
26.9.2006 10:14:34   
niki5
Vsako pomlad, ko skopni sneg me pa skoraj na rit vrže  koliko pasjih iztrebkov je okoli našega konca. Ne vem kje bi hodila, najboljš bi bilo da se oblečem v vrečo in skačem naokoli user posted image , pred vhodom hiše pa se slečem. Oziroma bi se lahko šli z otroci igrico izogibanje min, čeprav bi bilo njima bolj zabavno koliko min pohodiš user posted image

Mi je pa žal da sem nazadnje zamudila dogodek, ko je naš malo nižji sosed vozil svojega kužka, kateri je vedno kakal na sosedovo dvorišče, kjer se je tudi naš mali veliko igral. Tast pa ga en dan gleda, kako njegov psiček ponovno opravi potrebo pri sosedi in ko se sosed odpravi naprej, mu tast zakliče, če ne bo pospravil za seboj. Ja, sosed je iztrebek prijel z golimi rokami in šel naprej. Par mesecev ni hodil več mimo nas user posted image  Ampak priznam.. karakter pa je user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Mene pa zanima, a mislite, da bi morali za srnami, jeleni in medvedi tudi drekce pobirat? Pa za zajci in lisicami? Na našem koncu sprehajamo pse točno tam, kjer ostale naštete živali serjejo. Aha, pa mravljice tudi kakcajo, pa ptiči nekaj belega dol spustijo

he he tale je pa dobra.. najbolj, da kar vsi sračkamo zunaj, glede na to da živali to počnejo user posted image  Pa škornje do vratu user posted image  Juhej.

Moje mnjenje.. ČE se odločiš imeti psa se mi zdi prav da poskrbiš za vse prijetne in manj prijetne stvari. Me zanima če kdo ki živi v hiši in ima psa, kateri opravlja potrebo na dvorišču, potem tega ne pospravi. Verjetno je malo takih..

< Sporočilo je popravil niki5 -- 26.9.2006 10:17:51 >

Neposredna povezava do sporočila: 148
26.9.2006 15:08:09   
Anonimen
Eno so iztrebki v prosti naravi, drugo pa iztrebki v urbanem okolju. Kamor seveda spadajo mestne zelenice, mestne zelene površine (npr. urejen del Tivolija)...itd.

Valjda da ne moreš srni znaka napisat: Tuki se ne kaka. Srna ne zna brat, brati zna pa lastnik psa. In en pasji drek ni problem, problem so pasje romarske poti.

Pa res ne vem zakaj se ne bi v urbaniziranih območjih uredile take zadevice kot so na linku.

(odgovor članu niki5)
  Neposredna povezava do sporočila: 149
1.10.2006 14:22:28   
Anonimen
Tut jst še nimam baterije za pobiranje v temi user posted image  

Drugace sem pa se vedno (in povsod) oborozena s crnimi vreckami iz wc hova (se mi valjajo po vseh torbicah in hlacah) in poberem povsod, razen v gozdu (ce ni ravno na sprehajalni potki).

Nalin, tiste zastavice, o katerih govoris - je bila prireditev Ocistimo Ljubljano v Tivoliju eno nedeljo zadnjic (so delili majice Ljubljana je lepo mesto, vode, sadje in piskoti so bili, pasje sole so se predstavile itd itd.).

Sploh pa bi morali v strogem centru VSI in POVSOD pobirati dreke - ne pa da sedis na klopci ob Ljubljanici in ti mali stopi v drek, nasvinja tebe po hlacah, atija po hlacah, sedez za kolo, svoje cevlje in vse okoliuser posted image  

Sploh pa sem zadnjic skoraj zivce zgubila na PSTju - mi je ena zenska tezila da se crna vrecka dlje razkraja kot en drek in da naj ne poteptam trave, da temu je namenjena sprehajalana povrsina (pesek) - a psi pa lahko teptajo travo? In mi ji tolk tezila (mi je delala "Tezimo, tezimo..") in me zivcirala da sem na koncu samo stran sla pa bi ji z veseljem tist drek v glavo vrgla. Potem pa se otroci (in koneckoncev psi - rajs ne razmisljam kolk drekov je Luna ze pohodila in potem s takimi tacami spala na mojem povstru) sprehajajo po travi in tadaaaaaaaaam - stopijo v drekuser posted image  

Ze tamal od fanta se je naucu da se drek pobere za kuzkom .. k zmeri tezi za tiste crne vrecke, ko gremo mim in vzamemo za Luno in potem gre do trave in kao pobere drek in nese v smeti, pa je stra 2 leti.

LP, Ribica

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 5 [6] 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 5 [6] 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?