muki1
|
Kerensa, če bi natančno prebrala moj post, bi lahko prebrala, da imam psa. Imam srečnega zadovoljnega peseka, ki lahko teka po našem velikeeeeem dvorišču. Kakat hodi na določene place, ki si jih je sama izbrala iz nekih svojih pasjih razlogov- meni neznanih. Hodimo na dooooooolge sprehode po vasi, se tudi pokaka vedno na določenih mestih. Ponavadi v obcestnem jarku. Drek poberem. Sem z vasi, prava seljačina. Parkrat na leto grem v Ljubljano in poleg čudovite arhitekture in šoping centrov sem očarana predvsem nad pasjimi dreki, ki jih je koliko hočeš na vsakem koraku. No, moj odgovor je, da imam psa. Kaj naj se zamislim nad sabo? Če bi brala post, bi videla, da sem napisala, da imam psa. Če bi znala brati med vrsticami, bi lahko prebrala, da se zajebavam, ne napeljujem te na mučenje živali . Kaj se bom zamišljala nad sabo. Od silnega razmišljanja me že glava boli. Pa po šestih naštancanih straneh o pasjem sranju več kaj novega ne bomo odkrile, a ne? Tvoji posti so mi načeloma zelo všeč, Kerensa. Si občudovanja vredno razgledana, načitana. Zelo lepo pišeš, znaš pritegniti pozornost s svojim pisanjem. Nimam nič proti tebi, moti me le, da s takšnim zanosom objavljaš, da ne pobiraš pasjega dreka in zagotavljaš da ga niti nikoli ne boš. Se pravi, da izzivaš. Torej ti tudi kontra lahko kdo napiše, a ne?