baguSka -> RE: Pasji dreki (17.11.2005 10:05:32)
|
Aja Kerensa!?! Praviš da maš svojga psa vedno na vrvici, medtem ko opravlja potrebo??? Ne razmem potem, kako ti še ni uspelo stopit v 'lasten' drek, če ga vedno voziš na isto zelenico??? Al si pa mogoče označuješ, da naslednji al pa že clo isti dan, ne stopiš direkt vanj? In res je lepo in fino fajn da priznaš. Pa nič se zdej ne spravljam nate. U bistvu sm se tud na tiste k brez baterije okol hodjo, da ne boš pozabla. Ampak si pač edina priznala in me samo zanima zakaj??? A ti tud doma vode ne potegneš ko greš srat?? Meta jst itak svojmu psu vedno pustim, da se podela kjer pač hoče (nima omejitev hehe), poberm za njim pa vedno in povsod!!! Še bruhanje za njim pobiram!!! Kaj pa nej nardim drucga, ga pustim sred pločnika?? Ni važn a smo v gozdu, al na travni, al na pločniku, al sred ceste, da me avto podere... Ajde ker sm glih odprla to temo, me zanima Kerensa na kakšen način bi se te dal prepričat, da jih začneš pobirat?? Povej mi kšn način, da ga bom uporabla pr mojih sosedah!!! Prosim, če si lahko tko prjazna. Hvala.
|
|
|
|