Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mater sem jezna!! hehe 17.11.2005 7:50:15
|
|
|
|
Ashajt
|
Ah punce to ni še nič... Midva sva dobila v poštni nabiralnik pismo, ogorčenega stanovalca našega bloka, morava pozimi imeti okna zaprta, ker drugače je mraz v bloku in lahko crkne centralna kurjava . Pa ko je bil on "kurjač", je tudi hodil ugaševat centralno ob osmih zvečer, tako da je bila celo noč ugasnjena, in potem ob sedmih zjutraj, ko so se penzjonisti priklopili v življenje jo je pa šel prižgat. Da ne govorim kake stroške smo imeli z kurilnim oljem. . Pa žarnice tudi kradejo z hodnikov, tako da se ne ponuca preveč skupne elektrike... Itak sva pa midva najmlajša v našem bloku, ostali pa vsi penzjonisti (5 stanovanj od 6-ih) Groza vam povem....
< Sporočilo je popravil Ashajt -- 17.11.2005 7:51:27 >
|
|
|
|
RE: Mater sem jezna!! hehe 17.11.2005 13:02:04
|
|
|
|
tasa74
|
Mi smo bili prejšnji mesec v Sloveniji na dopustu in smo tri dni prespali v našem stanovanju po šestih mesecih odsotnosti. Kljub odsotnosti plačujemo vse stroške, pol mi pa na vrata uleti sosed in me vpraša, kako mislimo poravnati vodo, ker jo uporablja tudi naš petmesečnik, ki pa vode ne plačuje.
|
|
|
|
RE: Mater sem jezna!! hehe 17.11.2005 13:38:45
|
|
|
|
Anonimen
|
A mislite, da bomo mi tud tok tečni, ko bomo tok stari?
|
|
|
|
RE: Mater sem jezna!! hehe 17.11.2005 14:07:39
|
|
|
|
arielca
|
No, da dodam še jaz nekaj tovrstnih cvetk, ker kar pašejo k tej temi. In so del vsakdanjega življenja moje matere, ki dela na komunali in se ukvarja s prijavami in odjavami. Glavna se mi zdi tista, ko je neka gospa prišla z listkom in zahtevala, da soseda plača več vode, ker se večkrat stušira, pomije posodo, potegne vodo, (na listku je imela natančne podatke za cel mesec, ker je očitno imela mesečni projekt presluškovanja)... Poleg tega je opazila, da soseda pazi še vnuka, ki ga vidi na dvorišču, kako umazan skače in se lovi naokrog, in ga potem zagotovo umije. In doma ima mačko, ki je VELIK porabnik vode... Če to ni dokaz za višjo položnico, a ne?????? No, obstajajo pa tudi primeri upravnikov, ki že vnaprej prijavijo nove člane. Seven, lahko si vesela, da so vsaj počakali, da se je malčica rodila .
|
|
|
|
RE: Mater sem jezna!! hehe 17.11.2005 15:45:38
|
|
|
|
Anonimen
|
V naši stolpnci se tut plačuje prispevk za psa. Ker kao je potrebno več čiščenja in ker se pes vozi z dvigalom (u ja, naša Luna gre najprej u 11. štuk pol pa pride nazaj u pritličje). Pr nas se plačuje za 3 pse al 4 (beagle, basset, koker španjel in čivava). Bomo vidl če bodo košarkašu tut psa zaračunal k ga mata zdej novga :)
|
|
|
|
RE: Mater sem jezna!! hehe 18.11.2005 23:13:27
|
|
|
|
Joe
|
Ma, ko šljivi gnjavatorje! Če se že trudijo vtikovati v vsak tuj drek (pardon izrazu, ampak je v neposredni zvezi s plačevanjem vode za dojenčka), se naj vanj tudi vtaknejo. Ni problema! Tu se pa res ne šparam. Vsakomur svoje.
|
|
RE: Mater sem jezna!! hehe 19.11.2005 19:26:27
|
|
|
|
Kali
|
Sem bila na istem Seven.Ta ista gospa soseda me je seveda takoj obvestila,da smo trije porabniki vode,ko se je Filip rodil, tako,da vem o čem govoriš.Kaj za pucanje stopnišča še tudi vedno gnjavi? Pazi zdaj,ko bo treba sneg pucat takoj,ko bojo tri snežinke zapadle Lp,Kali
|
|
|
|
RE: Mater sem jezna!! hehe 19.11.2005 19:50:49
|
|
|
|
Seven*
|
JA. Se vedno tezi s pucanjem steng, ampak jo noben vec je j***. Je pac izvisela s svojimi idejami. Jaz obcasno posesam stenge, ko sesam stanovanje. Skida pa si naj kar sam.. Vsem razlozi, da je srcni bolnik, a ko je treba kaj videt veselo laufa cez celo ulico. Bleh. Ko se odselimo, bomo tja naselili kaksne zelo glasne studente.
|
|
|
|
RE: Mater sem jezna!! hehe 19.11.2005 20:03:41
|
|
|
|
Gina
|
Mene niso nič vprašali. Ko sem rodila, so počakali en mesec, potem pa šteli 5 oseb. Meni se to zdi normalno, saj je tako povsod po Sloveniji. Štejejo člani gospodinjstva, pa ni važno ali odrasli ali otroci. Sicer imamo svoj števec za vodo - hvala bogu, ker jaz hočem, da se otroka po vsakem treningu stuširata, pa če bi mi kdo težil, zakaj toliko vode porabimo, bi mu vrat zavila..... . Ogrevanje imamo itak svoje lastno, čeprav je majhen blok. Vseeno se vse ostalo plačuje po številu članov. Ampak razlike med sosedi, kjer sta dva, ki ful šparata, pa med nami, ki nas je 5, je samo 3000.- sit na mesec. A ti pa štenge potem pucaš ali jih ne, seven? Jaz sem jih nehala pomivat, ko so imeli dovolj mnogo izpadov in raznih šmiranj dreves, po katerih so otroci plezali, pa nadiranj otrok brez veze....
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?